.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Рапъри и скейтари

Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?

Ем май тая тема е да се ругаят рапърите и скейтърите.. Абе се ми е тая на мене.. всеки има право на избор.. мене пък лиглите много ме дразнят ама и те хора
    The art of love is not to let your heart get broken!

до преди малко топяхме фешъните и емотата сега почнахме скейтърите и рапърите....това е тъпо..

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    до преди малко топяхме фешъните и емотата сега почнахме скейтърите и рапърите....това е тъпо..
    Вярно тъпо е, щото хем рапа става за слушане, хем е яко да се кара скейт.

кви рапари бе..вашта мода мина одавна!!!! Толкова бяхте смешни с тея исулини дрехи-парцали.Исипете си една кофа лайна в гащите и ще има същия ефект! Сега е нашто време-времето на феШъните и чалгарите..насякаде само нас ще гледате.
    ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!
    Sinan Sakic rulzzz

Голям фен Аватара на 50cent
    awe hora kvo zna4enie ima kuv stil si dai da se kefim na nqma zna4enie kva muzika
    az sum na 15 i slu6am HOUSE , HIP-HOP, BLUES, FUNK,SOUL,DISCO
    i nikoi ni6to ne mi kazvam hem obi4am da skeitvam hem obi4am da koponqsvam kakto mu vikata po feshunski
    sq house muzikata e na moda v bg i vsi4ki po4vat samo tva da slu6at
    minalata godina emo muzikata be6e na moda i samo nqkvi ta6aci sus krivnati breton4eta se podavaha iz ulicite
    vuob6te tuka v bg e ebahti ednoobraznoto

Град
    Where streets have no name

Re: Рапъри и скейтари

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
    Мииии,мен рапърите ме кефят. Гаджето и приятелите ми са рапъри(или шмъркалници всъщност).Готини хора са,но джъмпарите и скейтарите са простоооо .Мн са досадни наистина,тварят почти колкото емототата и лиглите(май бяха барби гърлс или нещо такова.)и все пак мисля,че всеки има право на лично мнение.

Хм , обръщаш се конкретно към някого или към всички , които са рапъри и ходят на хаос партита ?

Град
    СофиЯ
    FeShIoN 4eVeR!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    кви рапари бе..вашта мода мина одавна!!!! Толкова бяхте смешни с тея исулини дрехи-парцали.Исипете си една кофа лайна в гащите и ще има същия ефект! Сега е нашто време-времето на феШъните и чалгарите..насякаде само нас ще гледате.
    ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!
    tap si batka posly6ai malko rap i ako ne te e razvalil mn house 6i sa oprai6
    sme6ni ste fe6anite!!! zemete se opreite malko
    hip hop kyltyrata si e stara i nikoga nqma da ymre! to ne e samo edni 6iroki drehi rap i skeit
    spored men da se nari4at rapari vsi4ki hora sas izsyhleni drehi e tapo rapari sa si tezi koito zapisvat pesni ne nie maniacite

Недъгави същества.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    У дома пред компютъра
    Преди бяха фешъни/хаусъри/емота, сега рапърите и скейтърите ли започваме да плюем?!

Тъпо е просто...

Град
    Враца
    "грах за мойте негри"! (мишената)

ей ше умрете ей путки анонимни!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    всъщност не ме грее

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skatemore

на кале си бате

Fahsioni rulzzzzzzzzzz.
    rapari sux
    Sinan Sakic rulzzz

Аз съм си рапър също драскам и графити. Слушам House, Rap, Techno и подобни но БЕЗ БГ Рап !!!

Peace My Niggas
    Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от skatemore

на кале си бате

тва с калето го праех в 5 клас.

и са отдолу не питай кой клас съм
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!
    Скрий се е Говориш, всеедно вече няма тру рапъри.. много бъркаш.А такива заблудени индвиди като теб, за съжаление винаги ще има.. Време на фешъните НЯМА ! Недей плю изсулените дрехи, да не почна аз да плюя розовите ти маратонки Д'еба и смотания ''стил''

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Рапъри и скейтари

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Абе да ти кажа,прав си!

Град
    Лондон
    Не ви разбирам какви са тези глупости за рапъри, емота, фешъни и... забравих другите. Само си измисляте нови и новии. Първо аз лично предпочитам рапърите както ги наричате, тоест момчетата които носят малко по изсухлени дънки или анцузии, но не обичам тези които прекаляват с огромните якета ужасните шапки, данките/анцузите до земята чак и т.н. Да, повече предпочитам рапарите отколкото тези лиглички облечени като чалгарки и по улиците като циганки си тананикат новите чалга хитове. А още по мразя емотата. Можеби защото като 50сent slu6am "HOUSE , HIP-HOP, BLUES, FUNK,SOUL,DISCO " , или защото тук повечето момчета се обличат така. Това няма значение. Вижте, всеки си има стил на обличане и предпочитания и никой не може да ги спре. Не виждам, защо трябва да говорим или ругаем срещу тези които не харесваме. Оставете хората да си живуркат намира. А това кой в кой клуб/диското е тебе какво те бърка , бе отворка? Ти нали си отишъл в техно заведението защото те кефи? Еми кефи си се там и остави другите там да си се кефят и те.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Враца
    баце помна на времето немаше рапер метъл раста чалгар и незнам си още кво всичко беше общо хората не се деляха така

той спенс си го е казал де

"Да се върнем назад във дните, общи бяха парите,
    общи бяха игрите и жените
    Добре познаваме кирливите си ризи брат,"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от l2p4fs
    Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    Вярно тъпо е, щото хем рапа става за слушане, хем е яко да се кара скейт.

absolytno vqrnoo !!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Рапа не е просто култура а начин на живот.За заблюдените фешъни у лево.Хауса са 5 дръма на кръст и един семпъл удължени на 5 минути.К`во да ви кажа не ме грее тая музика а и прическа тип "кокошка по време на разплод" не е особено привлекателна.Рапарите-различните фешъните-еднаквите.А и бтв-всички други стилове уважавам обаче фешъните никак не ги тача.Jah bless ya

Град
    Шумен
    " интриганти по темата активни, не спират да серат и да бъдат анонимни "... к'во да си говорим, и аз слушам твърдо техно, малко хаус, ДнБ, Фънк, Реге,и много ХИП-ХОП...обаче тая шибана фешанска дискриминация просто ме подлудява.. преди виках на наборите "к'во им се дървите, и те са хора, оставете ги" просто 'щото исках да имам нещо общо с растафарските идеи...ИНАЧЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОБРЕ ЩЕ МУ СЕ ОТРАЗИ ЕДНО ТЪПО ПОКОЛЕНИЕ КОЕТО ЛЕСНО БИ СЕ ПОДДАЛО НА МАНИПУЛАЦИЯ!! тука всеки фешън знае да говори, облечен в скъпи дрешки, с гелосан face.. и аз имам такива приятели, но като цяло чалга повърнята промива мозъците просто на хората, забравят за родината и за всичко и се вживяват на звезди...просто губите духът на България и ми е болно да гледам как АКАТЕ НА КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ !!! нямам нищо против стила който така масово се комерсиализира ИМАМ ПРОТИВ СТРАХЛИВИТЕ ПСЕВДОГЪЗАРЧЕТА ВОДЕЩИ СЕ ПО МОДЕЛИ ИЗМИСЛЕНИ НА НЯК'ВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ И КРЕТЕНИ !! Най-после влезте в себе си 'щото живота не е песен на Преслава... т'ва възпитава фалшиви идеали у хората...
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си