- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рапъри и скейтари
Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
Вярно тъпо е, щото хем рапа става за слушане, хем е яко да се кара скейт.Първоначално написано от Enjoy_yourself
![]()
кви рапари бе..вашта мода мина одавна!!!! Толкова бяхте смешни с тея исулини дрехи-парцали.Исипете си една кофа лайна в гащите и ще има същия ефект! Сега е нашто време-времето на феШъните и чалгарите..насякаде само нас ще гледате.
ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!![]()
Sinan Sakic rulzzz
awe hora kvo zna4enie ima kuv stil si dai da se kefim na nqma zna4enie kva muzika
az sum na 15 i slu6am HOUSE , HIP-HOP, BLUES, FUNK,SOUL,DISCO
i nikoi ni6to ne mi kazvam hem obi4am da skeitvam hem obi4am da koponqsvam kakto mu vikata po feshunski
sq house muzikata e na moda v bg i vsi4ki po4vat samo tva da slu6at
minalata godina emo muzikata be6e na moda i samo nqkvi ta6aci sus krivnati breton4eta se podavaha iz ulicite
vuob6te tuka v bg e ebahti ednoobraznoto
Мииии,мен рапърите ме кефят. Гаджето и приятелите ми са рапъри(или шмъркалници всъщност).Готини хора са,но джъмпарите и скейтарите са простооооПървоначално написано от NightGuardian
.Мн са досадни наистина,тварят почти колкото емототата и лиглите(май бяха барби гърлс или нещо такова.)и все пак мисля,че всеки има право на лично мнение.
Хм , обръщаш се конкретно към някого или към всички , които са рапъри и ходят на хаос партита ?
FeShIoN 4eVeR!!!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
tap si batkaПървоначално написано от srpsko_1988
posly6ai malko rap i ako ne te e razvalil mn house 6i sa oprai6
![]()
sme6ni ste fe6anite!!! zemete se opreite malko
hip hop kyltyrata si e stara i nikoga nqma da ymre! to ne e samo edni 6iroki drehi rap i skeit
spored men da se nari4at rapari vsi4ki hora sas izsyhleni drehi e taporapari sa si tezi koito zapisvat pesni ne nie maniacite
![]()
Недъгави същества.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Преди бяха фешъни/хаусъри/емота, сега рапърите и скейтърите ли започваме да плюем?!
Тъпо е просто...
"грах за мойте негри"! (мишената)
ей ше умрете ей путки анонимни!
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
на кале си батеПървоначално написано от skatemore
Аз съм си рапър също драскам и графити.Слушам House, Rap, Techno и подобни но БЕЗ БГ Рап !!!
Peace My Niggas![]()
![]()
Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.
Първоначално написано от Psychopath*
тва с калето го праех в 5 клас.
и са отдолу не питай кой клас съм
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Скрий се еПървоначално написано от srpsko_1988
Говориш, всеедно вече няма тру рапъри.. много бъркаш.А такива заблудени индвиди като теб, за съжаление винаги ще има.. Време на фешъните НЯМА ! Недей плю изсулените дрехи, да не почна аз да плюя розовите ти маратонки
Д'еба и смотания ''стил''
![]()
![]()
Абе да ти кажа,прав си!Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Не ви разбирам какви са тези глупости за рапъри, емота, фешъни и... забравих другите. Само си измисляте нови и новии. Първо аз лично предпочитам рапърите както ги наричате, тоест момчетата които носят малко по изсухлени дънки или анцузии, но не обичам тези които прекаляват с огромните якета ужасните шапки, данките/анцузите до земята чак и т.н. Да, повече предпочитам рапарите отколкото тези лиглички облечени като чалгарки и по улиците като циганки си тананикат новите чалга хитове. А още по мразя емотата. Можеби защото като 50сent slu6am "HOUSE , HIP-HOP, BLUES, FUNK,SOUL,DISCO " , или защото тук повечето момчета се обличат така. Това няма значение. Вижте, всеки си има стил на обличане и предпочитания и никой не може да ги спре. Не виждам, защо трябва да говорим или ругаем срещу тези които не харесваме. Оставете хората да си живуркат намира. А това кой в кой клуб/диското е тебе какво те бърка , бе отворка? Ти нали си отишъл в техно заведението защото те кефи? Еми кефи си се там и остави другите там да си се кефят и те.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
баце помна на времето немаше рапер метъл раста чалгар и незнам си още кво всичко беше общо хората не се деляха така
той спенс си го е казал де
"Да се върнем назад във дните, общи бяха парите,
общи бяха игрите и жените
Добре познаваме кирливите си ризи брат,"
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Първоначално написано от l2p4fs
absolytno vqrnoo !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Рапа не е просто култура а начин на живот.За заблюдените фешъни у лево.Хауса са 5 дръма на кръст и един семпъл удължени на 5 минути.К`во да ви кажа не ме грее тая музика а и прическа тип "кокошка по време на разплод" не е особено привлекателна.Рапарите-различните фешъните-еднаквите.А и бтв-всички други стилове уважавам обаче фешъните никак не ги тача.Jah bless ya![]()
" интриганти по темата активни, не спират да серат и да бъдат анонимни "... к'во да си говорим, и аз слушам твърдо техно, малко хаус, ДнБ, Фънк, Реге,и много ХИП-ХОП...обаче тая шибана фешанска дискриминация просто ме подлудява.. преди виках на наборите "к'во им се дървите, и те са хора, оставете ги" просто 'щото исках да имам нещо общо с растафарските идеи...ИНАЧЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОБРЕ ЩЕ МУ СЕ ОТРАЗИ ЕДНО ТЪПО ПОКОЛЕНИЕ КОЕТО ЛЕСНО БИ СЕ ПОДДАЛО НА МАНИПУЛАЦИЯ!! тука всеки фешън знае да говори, облечен в скъпи дрешки, с гелосан face.. и аз имам такива приятели, но като цяло чалга повърнята промива мозъците просто на хората, забравят за родината и за всичко и се вживяват на звезди...просто губите духът на България и ми е болно да гледам как АКАТЕ НА КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ !!! нямам нищо против стила който така масово се комерсиализира ИМАМ ПРОТИВ СТРАХЛИВИТЕ ПСЕВДОГЪЗАРЧЕТА ВОДЕЩИ СЕ ПО МОДЕЛИ ИЗМИСЛЕНИ НА НЯК'ВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ И КРЕТЕНИ !! Най-после влезте в себе си 'щото живота не е песен на Преслава... т'ва възпитава фалшиви идеали у хората...![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....