- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странно но факт
значи искам да попитам случвало ли ви се е и как мислите по следния въпрос
Лошо ли е да тренирам всички сексуални методивърху най-добрия си приятел като да кажем свирки, секс и всичко останало без да има чувства между нас (един вид като опитно зайче)
Защото с моя най-добър приятел правим това :P
на колко си? само питам![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
мм да супер е
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
XaXa ....Tova e stranno.Emi ddz sqkash nqma losho.Ama momcheto ne se li chustva izpolzvan sled tova
.... ???
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от MaRieTa_89
пхах и аз имам такъв риятел, но откакто съм с гадже сме само на по приказка.. а това, че си дошла да ми се фалиш, че правиш секс и свирки без чувства на тая въззраст.. еми някакси ми стана смешно докато ти четях поста.. аз лично през свирките тогава не минах, а секса беше заради нуждата отдоверие при първия пъткакто и да е.. свиркай си и си живей
ами момчето не се чувства използвано даже много се кефи![]()
И аз да имах такива приятелки щеше да е супер:P
XeXe ....Emi bravoUchete sa tam pyk ........
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
kakvo po-dobro ot tova![]()
kato kurva
samo 4e bez
PARI
xaxaxaxahxahahxah de takoa 6tastie
kolko smehni i jalki hora ami vari da napraish i edna svirka na nqkoi nepoznat hem kato opitno zai4e hem moi spe4eli6 nekoi lef to tei se po4vaxaxaxhaxha auuuuuuuuuu
kasmettttt![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Доставя ли ти удоволствие като правите секс? Ако да - какъв ти е проблема?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Браво на него,уредил се е безплатно,щом ви харесва-продължавайте в същия дух
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
za men li4no seksa bez 4uvstva ne e ni6to smisul trqbva da ima silni 4uvstva a seksa e sledstvie i daje ne samo seksa a kakvoto i da bilo ot tozi rod ... za men ne e normalno .............. iiii o6te edno ne6to, za koeto ne tvurdq 4e sum prav no ti sigurna li si 4e i toi taka go priqma za6toto moje edno da kazva a drugo da 4uvstva nz de no smqtam 4e ot tova koeto pravite po-skoro moje da se naranite otkolkoto da vi pomogne
не ми харесва идеята...помислила ли си кат си фане той гадже ко ше прайш ти кат няма кой да те задоволява![]()
![]()
и без чувства между двамата не е същото,но като ви харесва ваша си работа продължавайте си в същия дух
OnLy God CaN Judge Me !
Еми мога само да кажа, че завиждам на най-добрия ти приятел, кво друго..![]()
А ти дано само на него го правиш, че иначе...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Eeegati typoto mislene...na kolko si veПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
a do avtorkata..ako ti kef ne pre4i![]()
Let The BEAT Control Your Body
няма лошо имаш си приятелче за секс![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Малеее и аз искам такава най-добра приятелка![]()
![]()
The Spark
От днес да знаеш, че съм най-добрия ти приятелПървоначално написано от MaRieTa_89
![]()
Щом и двамата сте съгласни на секс без чувства и обвързване ... защо не?!Разни хора,разни идеали ...![]()
Най-добрият случай.![]()
gotino eno vnimai za6toto ponqkoga stava taka 4e ediniq go pravi za6toto e vluben vav drugiq no ne go kazva za6toto samo po tozi na4in moje da e nego.
ina4e po dobre sas edin priqtel da se oprajnqva6 ot kolkoto da smenq6 mnogo!!!!!
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Амии истински чувства няма, но силното привличане между нас е почти винаги когато останем насаме, а и за нас никой от нашите приятели незнае че правим такива неща заедно, а и мисля да не разбират![]()
па ша се кефи. що да не се кефи на шматчица която само му прави кефец на пишокаПървоначално написано от MaRieTa_89
Produljavai v su6tiq duh :P Emi nqma ni6to lo6o:
![]()