- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гей ли е Иван от Мюзик Айдъл?
Гей ли е или това е поредния пуснат слух? На няколко места се появи такава информация, говори се, че тя е целенасочена с цел да бъде свалена зрителската подкрепа , тъй като на този етап тя е доста голяма...
Ето и още информация - ЦЯЛАТА новина - http://www.teenproblem.net/news/s/696.html
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
"Мюзик айдъл" - цирк и 1/2 ...![]()
По темата- не е педал...поне според мен.
Слабо ме интересува..
Денислав бил гей (Което НЕ Е ТАКА).. аиде сега и тоя олигофрен.. Ми не е гей според мен.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не ми се вярва да е гей ,според мен това е опит да го премахнат от предаването по-лесно.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
+1 и според мен е заради това.Иначе как ще е станал гей изведнъж а не още в началотоПървоначално написано от lsd43
![]()
И с това и без това му давам най-много още един месец и ще изхвърчи от предаването,няма да го търпят хората вечно ...Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
Абе хора кога свършва точно МА ..?
Опитват да му свалят рейтинга ... Аз още си мисля че прави всичко това по сценарий ... за да се хареса на децата - които всъщност го държат в шоуто .
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
+1Първоначално написано от lsd43
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
И според мен не е обратен. Просто му правят допълнителна реклама ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е гей![]()
просто е идиот
![]()
![]()
![]()
ivan ne e gei spored men! denislav e geq v music idol![]()
абеее как ше ее гей бееее той е най-големияяяяя!!
пък денислав никой да не го обижда щот...![]()
уникалну сладурченце е...
![]()
Според мен , не е!Това ,че прави шоу и играе някакви роли , не означава ,че е гей.
+1Първоначално написано от NightGuardian
не е Гей, даже му се възхищавам, как издържа да е такъв непокист, аз ако можех като него, сигурно щеше да ми е по-лесно.
дали е до манталитет?![]()
Do you speak Salsa? .......
xhax що пък да е гей ?!тцтц изпр0стяхте с тея теми е..
![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
He is just a gigolo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе той пее яко, обаче е идиот. И спорд мен не е гей мн ясно. Всички с тфа,че Денислав,Иван и др са били гейове пффф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tva adski mn me 6okira
absolutno NE , kak 6e e gej glyposti absolutni
toj e naj - golemiqqqqqqqqqqqqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Тъп въпрос... Лично за мен само той и Тома са мъже...
Пф,ебаси...
защо толкова се вълнувате?Има ли пряка връзка с вас това?Защо ви интересува ориентацията му,като можете да се хилите на простотиите му?
Дали е гей,или не,не ме засяга.![]()
не знам за него...а и не ми пука