- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интересен феномен в тийнпроблем..
a moje bi si praf kak 4ovek da ne se zaqde s nqkoi ot tyka kato si4ki tolkova mnogo se palqt 4e az umiram ot smqh kato se drazna s nqkoi xaaxaxxa i tva s pravopisnite gre6ki e mnogo typo e maleeeeeee az pi6a vyv forum ne praq kontrolna po literatura za kvo mi e da slagam zapetaiki ili da pi6a pravilno kvo ma ineteresuva pi6a kakto mi doide i kakto mi e na kefПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Това не е феномен и не е само в тийнпроблем, чисто човешка реакция + всички знаем, че най - добрата дефанзива е офанзивата, а колко селска е тя е друг въпрос.
Грамотните дами и господа да пият по един валериан, тук да не пишем докторски дисертации. А тия латинците дето пишат малко по нагоре и са много отворени скоро ще си хапнат храна![]()
Ами то ако си грамотен,ще си ти идва да пишеш вярно...тва не е адско умствено усилие,а навик като ходенетоПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
dae pak trqbva da se spazvat nqkakvi pravila, nai-ve4e punktuacionnite, gramati4eskite gre6ki se podrazbirat, ne pre4at 4ak tolkova.. ama se nervq kato nqkoi pi6e pi6e pi6e pi6e pi6e pi6e i nqma nito 1 to4ka -_-..
i trqbva da badete po-tolerantni kym pi6e6tite na latinica !
Обиди ли си emo?Първоначално написано от eu.hyricane
аре си мерим патлаците![]()
Хаха,ама то това не е нито от вчера,нито от днеска.Това съм го срещала...хм,доста преди да се регистрирам,тоест преди 6-7 месеца.![]()
А това с избиването на комплексите,ахаха,доста е тъпичко.Самите обиди,които се сипят са тъпи.Псуват си майките,бащите,хаха,глупав е.И все пак,не ми пука,гледам себе си.
![]()
Ми аре де, нека всеки го тупне на масата!
кауза пердута..Първоначално написано от quench
моите са винаги в бойна готовност и вдигнати на 70 градуса![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Стига де, човек малко самоуважение трябва да има, извинявай.
Не можеш да пишеш както ти скимне...
Котето на Canis
Loyalty & Submission
e jivo dokazatelstvo sym, ama si palen maloumnik.. -_-Първоначално написано от _Becko_
em da nqmam navika da natiskam . , ? gledam da pi6a kolkoto se moje po barzo a ne po vqrnoПървоначално написано от Mirelchetoo14
I'm a psycho baby
Висша форма на самоуважение е да пишеш както ти дойде....
Да и то се изразява в това да пишеш достатъчно грамотно, така че да не затормозяваш останалите докато ти четат поста(например латиницата е убиец на всякакъв нормален прочит), но ако мислиш че ще седна да си проверявам поста 5 пъти, да не би случайно да съм объркал 'о' и 'у'.. ми няма.Първоначално написано от Felis_Dirus
Специално брейкърчето е най - дразнещо откъм поправки.
Ем, може да ти звучи смешно, но аз моя го чета поне веднъж, преди да го постна.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
6to na men ne mi e problemПървоначално написано от Fuckin'Hostile
I'm a psycho baby
+1Първоначално написано от Felis_Dirus
И после,ако все пак забележа някоя грешка бързам да я поправя преди някой да е промел поста
![]()
Мирелче, след пунктуационни знаcи се слага разстояние![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И аз така. А след като постна - пак чета какво съм написал, за да видя как изглежда, има ли нужда от промяна, допусната ли е фрапантна правописна грешка (изпусната буква, или в бързането да съм натиснал два клавиша едновременно), дали има прекалено повторения (въпреки иначе богатия ми речник, често докато си чета постовете виждам, че на места се повтарям) и така. В общи линии и аз имам специално отношение към темата "правопис".Първоначално написано от Felis_Dirus
П.С.> Даже като пуснах това мнение, след това го прочетох и видях, че съм натиснал на едно място два клавиша едновременно, та се наложи спешна редакция.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от RAWRRR
Оффф ти си бати комплексарката, кви са тия теми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Отдавна го виждам това, из цялото интернет пространство.
Комплекси и налагане, нищо толкова страшно не виждам, никога няма да си замине (: