- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зала Христо Ботев
Такааа... рискувам всички да ме сметнат за пълен олигофрен аххаха, ама не си помня паролите за другите профили да не се излагам![]()
.
Та, утре съм на концерт във въпросната зала Христо Ботев, а единствените ми познания за нея са, че е в Студентски град, което не ми помага много много аххаха. И естествено се сещам, че не знам къде е точно един ден преди концерта , щото съм супер с организацията.
И да кажем, че студентски град ми е пълна мъгла и знам само Зимния... и ми е малко тегаво да се оправя с някви диви карти.
Та, разчитам на благоволението на любимите ми съфорумци да ми обяснят как, мама му дейба, да стигна до зала Христо Ботев, като се водите по единственият ми познат ориентир хаха.
И ако приемете Плиска или Орлов като отправна точка....
Който има нерви да пише обяснение като за олигофрени, ще съм му адски благодарна да го сподели с мен и ше го черпя една бира^^.
Хора, разчитам на вас ^^.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Kamelot хах
Миии по моите много много скромни спомени зала Хр. Ботев е няколко спирки преди Зимния. Ама не гарантирам![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Значи с 94(посока Ст.град) примерно слизаш при боулинга, отиваш пред него и питаш за зала Христо Ботев. Ако трябва да ти обяснявам, значи като слезнеш се продължава надолу, до триъгълника и вдясно в една голяма градинка се намира и самата зала. Но по-лесно ще бъде да питаш някой пред боулинга.
Ако не се бъркам е в близост до Infinity![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мда, един приятел живее там и като идвам в софия, често ходя на гости.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Сараби, душко, хвани си 94, както казаха, или 280 и питай някого в автобуса. Аз така направих първия път, когато не знаех къде да сляза, бях с цял куп багажи иии трябваше да се смъкна на спирката на зала христо ботев, та една мацка просто ми свирна една спирка преди това.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ъъъм, то че ще питам ще питам, такъв заплес няма как да пропусне. А т'ва горе - долу къде се пада - преди или след Зимния... да знам кога да питам все пак
.
И не съм фенка на боулинга и него също не го знам къде е.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
След Зимния, при Лападунди.
Ето каква е моята оферта: хващаш 88 и слизаш на първата спирка в Дианабад. Аз те чакам там и те водя до Христо Ботев.![]()
АисЕд ърт рулира.![]()
Ъ ? Ъ? ?Ъ ?Ъ ? Ше ходиш на Камелот ? Ще ходиш ли ? Кажи ми, че ще ходиш, само съм, само с един психопат от Пловдив, който не ми е от най - големите оферти. Няма с кой да запивам![]()
Ъъъ, кажи ми, че ще ходиш !
-Мръсен старец.
Дам, ще ходя.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Даже май нямам с кого...
Изпращам ти скайп на ЛС да се доразберем.![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ъхъ, що , беше баси добрия концерт ^^.
-Мръсен старец.
Превдполагам! Поне зи-рочеца пускаха доволно. Понеже тая седмица бях постоянно на път и се наслушах поне. Може да не бях на концерта ама...снощи до късно те звучаха по радиото