.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Супер фен Аватара на rakiQ
    ne e po tem,ata .. nooo zabelqzah nikovete i vednaga se setih za na6ta RAWRR no to bila druga "RAWRR" i zabelqzah,4e i tq e ot foruma
    http://zoom.bg/RAWRRR

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Някой хора забравят че това е тийн форум и тук влизат и 10,11,12,13,14,15 годишни.. а лелките и чичовците трябва да се замислят как са се държали като те са били не тези години...
    Сигутно сте били перфектни почти взели професорска степен на 13 години,може някой да ви повярва но не и аз

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Мирелче, след пунктуационни знаcи се слага разстояние
    А като не си на компютъра и пишеш на лист с линийка ли го мериш това разстояние

Мега фен
    Град
    SF
    И аз мразя неграмотно написани постове. Никога няма да се заям за пропусната запетая или за някаква друга подобна драбна глупост - все пак от бързане вси4ко става, ноооо... има ужасно фрапиращи слу4аи, в които няма как да не се въздържа да пооплюя

Робинята на Quench

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    ne si prisastvala mai v 4as po informacionni tehnologii ^^

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    ne si prisastvala mai v 4as po informacionni tehnologii ^^
    Просто не съм имала такива часове....Ясно,извинявам се за фрапиращата грешка,която допускам във всеки свой пост

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Някой хора забравят че това е тийн форум и тук влизат и 10,11,12,13,14,15 годишни.. а лелките и чичовците трябва да се замислят как са се държали като те са били не тези години...
    Сигутно сте били перфектни почти взели професорска степен на 13 години,може някой да ви повярва но не и аз
    Никой не им иска професорска степен. Но независимо дали си на 10,15,20 или 60 - трябва да си грамотен.
    Както казах и друг път, езикът е създаден, за да се използва. Не мога да разбера какво пречи да се пише на кирилица... какво пречи да се пише грамотно? Никой не иска безгрешно, но не мислите ли, че ако един човек е в час с граматиката, няма да я прилага и в ежедневието си? А не мислите ли, че един такъв форум е едно добро място за упражнение? Затвърждаване на знанията?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Такава е реалността приеми я!
    МИсля,че отдавна я е приел/а...Иначе...ти сам/а си знаеш-има всякакви хора!Повечето от тях нямат правилно мислене по какъвто и да е въпрос...дори и за това,какво да правят с живота си(което е доста тъжно).Но...какво да се прави Няма да си разваляме хубавия ден заради такива...правилната дума е ГЛУПАЦИ....

Град
    Шумен
    примирявам се и пиша там където трябва...в тоя форум се намират обаче яки хорица пък иначе на хитрото правителство добре ще им влезе това объркано поколение..
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Повече от фен
    Аз не мисля, че това е феномен. То си е нещо напълно нормално за човешката природа. Хората не обичат да ги изкарват глупави и незнаещи, дори когато са си такива и в опит да се защитят - нападат. Пък за някои хора форумът е отдушник и място където да се изяват като хейтъри. Тук може да бъде открито всичко, затова продължавам да го посещавам, въпреки че понякога се отвращавам/разочаровам и т.н. от тъй нареченото бъдеще на България..
    Съжалявам ако мнението ми се препокрива с нечие друго, но нямах време да прочета всичко.

Ъм, мон шер, в училище правилата за пунткуация и правопис се учат в 5, 6 и 7 клас.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Hard Rock Cafe
    kato se zamislq.. 6tom pose6tavame sait, nar4eten teenPROBLEM, zna4i vsi4ki sme kompleksari.. (izklu4vam sebe si ot tova 4islo ofc)

Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    kato se zamislq.. 6tom pose6tavame sait, nar4eten teenPROBLEM, zna4i vsi4ki sme kompleksari.. (izklu4vam sebe si ot tova 4islo ofc)

Моля?! Всички са комплексари освен теб, а? гагагагагагаагага...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Съжалявам, но не мога да не поправям правописни и пунктуационни грешки. И не ме интересува какво е написано, ако то е пълно с грешки. Дори не си правя труда да го чета докрай.

Човек не бива да е небрежен към родния си език.. това е все едно да сереш в кухнята, вместо в тоалетната. Учим 2-3 чужди езика, а на български не можем да говорим и да пишем.

И като си вложил толкова старание и си казал толкова умни неща в един пост, обърни внимание и на правописа. Едното не е за сметка на другото.
    +1

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Никой не им иска професорска степен. Но независимо дали си на 10,15,20 или 60 - трябва да си грамотен.
    Както казах и друг път, езикът е създаден, за да се използва. Не мога да разбера какво пречи да се пише на кирилица... какво пречи да се пише грамотно? Никой не иска безгрешно, но не мислите ли, че ако един човек е в час с граматиката, няма да я прилага и в ежедневието си? А не мислите ли, че един такъв форум е едно добро място за упражнение? Затвърждаване на знанията?
    Sujalyavam, no i az sum na 14. Tova ne oznachava, che sum edna ot nai-golemite negramotnichki tuk vse pak.
    I Sam e prav, dori i na 100 da si, vsichko zavisi ot tova kude si otrasnal, v kakva sreda... I ot mnogo drugi neshta, razbira se.
    Sujalyavam za latinicata, prosto kirilicata mi se preeba! :P

Град
    Na sedmoto nebe
    Като пиша независимо каде се старая да е на български, защото се гордея с езика ни. За богата езикова култура вече не знам, ама си проверявам постовете за грешки и се старая да е грамотно.

Пък за нападките и обидите, които някои постват, то си е за тяхна сметка. На мен ми е много интересно как могат да дават определения за човек, който никога не са познавали и няма да познават, ама това сега са подробности
    много пиша май, а?

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    KaK bE? Nali 6tE me p0mislqt za zubar???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си