- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интересен феномен в тийнпроблем..
ne e po tem,ata .. nooo zabelqzah nikovete i vednaga se setih za na6ta RAWRR no to bila druga "RAWRR" i zabelqzah,4e i tq e ot foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://zoom.bg/RAWRRR![]()
Някой хора забравят че това е тийн форум и тук влизат и 10,11,12,13,14,15 годишни.. а лелките и чичовците трябва да се замислят как са се държали като те са били не тези години...
Сигутно сте били перфектни почти взели професорска степен на 13 години,може някой да ви повярва но не и аз![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
А като не си на компютъра и пишеш на лист с линийка ли го мериш това разстояниеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
И аз мразя неграмотно написани постове. Никога няма да се заям за пропусната запетая или за някаква друга подобна драбна глупост - все пак от бързане вси4ко става, ноооо... има ужасно фрапиращи слу4аи, в които няма как да не се въздържа да пооплюя![]()
![]()
Робинята на Quench
ne si prisastvala mai v 4as po informacionni tehnologii ^^Първоначално написано от Mirelchetoo14
Просто не съм имала такива часове....Ясно,извинявам се за фрапиращата грешка,която допускам във всеки свой постПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Никой не им иска професорска степен. Но независимо дали си на 10,15,20 или 60 - трябва да си грамотен.Първоначално написано от DjBaloon
Както казах и друг път, езикът е създаден, за да се използва. Не мога да разбера какво пречи да се пише на кирилица... какво пречи да се пише грамотно? Никой не иска безгрешно, но не мислите ли, че ако един човек е в час с граматиката, няма да я прилага и в ежедневието си? А не мислите ли, че един такъв форум е едно добро място за упражнение? Затвърждаване на знанията?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
МИсля,че отдавна я е приел/а...Иначе...ти сам/а си знаеш-има всякакви хора!Повечето от тях нямат правилно мислене по какъвто и да е въпрос...дори и за това,какво да правят с живота си(което е доста тъжно).Но...какво да се правиПървоначално написано от _Becko_
Няма да си разваляме хубавия ден заради такива...правилната дума е ГЛУПАЦИ....
примирявам се и пиша там където трябва...в тоя форум се намират обаче яки хорицапък иначе на хитрото правителство добре ще им влезе това объркано поколение..
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Аз не мисля, че това е феномен. То си е нещо напълно нормално за човешката природа. Хората не обичат да ги изкарват глупави и незнаещи, дори когато са си такива и в опит да се защитят - нападат. Пък за някои хора форумът е отдушник и място където да се изяват като хейтъри. Тук може да бъде открито всичко, затова продължавам да го посещавам, въпреки че понякога се отвращавам/разочаровам и т.н. от тъй нареченото бъдеще на България..
Съжалявам ако мнението ми се препокрива с нечие друго, но нямах време да прочета всичко.
Първоначално написано от DjBaloon
Ъм, мон шер, в училище правилата за пунткуация и правопис се учат в 5, 6 и 7 клас.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
kato se zamislq.. 6tom pose6tavame sait, nar4eten teenPROBLEM, zna4i vsi4ki sme kompleksari.. (izklu4vam sebe si ot tova 4islo ofc)
Първоначално написано от eu.hyricane
Моля?! Всички са комплексари освен теб, а?гагагагагагаагага...
Котето на Canis
Loyalty & Submission
+1Първоначално написано от Felis_Dirus
Sujalyavam, no i az sum na 14. Tova ne oznachava, che sum edna ot nai-golemite negramotnichki tuk vse pak.Първоначално написано от Sam90'
I Sam e prav, dori i na 100 da si, vsichko zavisi ot tova kude si otrasnal, v kakva sreda... I ot mnogo drugi neshta, razbira se.
Sujalyavam za latinicata, prosto kirilicata mi se preeba!![]()
:P
em nz![]()
Като пиша независимо каде се старая да е на български, защото се гордея с езика ни. За богата езикова култура вече не знам, ама си проверявам постовете за грешки и се старая да е грамотно.![]()
Пък за нападките и обидите, които някои постват, то си е за тяхна сметка. На мен ми е много интересно как могат да дават определения за човек, който никога не са познавали и няма да познават, ама това сега са подробности
много пиша май, а?![]()
KaK bE? Nali 6tE me p0mislqt za zubar???Първоначално написано от Sam90'
![]()
![]()