- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- работите ли,ако да какво?
пишете
ne rabotq ,obi4am da mrazeluvam,ama lqtoto.......![]()
И аз не бачкам , но лятото мисля да се забия на някоя работа.![]()
Da rabotq, ednata rabota e v magazin za obuvki a drugata e 4istene na ka6ti. Prez lqtoto sa6toto, no v pove4e. Qkoto e, 4e ne 4aka6 va6ite za djobni i si kupuva6 kakvoto iska6, pak i gi olesnqvam ot u4ebnici i vsi4ko drugo nujno za universiteta.![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Помагам на нашите когато е нужно (3-4 дена седмично)
Обичам само един човек и това съм аз.
Сега не, но лятото съм работил като - барман(в ресторант), пиколо, продавач в магазин. Пииз!
The Spark
В момента работя като барман. И скоро се надявам да започна частен бизнес.![]()
Помагам на наште със счетоводство през уикендите и ваканциите, макар че през лятото подхващам и разни странични неща, ако имам време. Зависи колко съм отегчена през дадената ваканция. Досега съм била квестор по изпити, по едно време работих в магазин за цветя (беше толкова хубаво), в едно кафене. Това лято може би просто ще взимам повече работа за по учреждения, за да се разхождам - това ми е болна тема.
![]()
Аз работя постоянна работа в маркетингова агенция![]()
Не работя,едва на 16 съм![]()
lqtoto rabotq v sozopol kato barmanka.smqtam sega kato zavar6a da si tarsq celogodi6na rabota po vazmojnost nqkade po moreto.![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
gotino, kradnesh li krenvirshiПървоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
За кренвирши незнам, но една приятелка крадеше сиренеПървоначално написано от _VIP_
![]()
Мне, но бих желала, ама съм на 16 и май няма как да стане.
ne rabotq ma iskam da pitam ot kolko god se pozvolqva v BG.6tot sym 4uvala uj ot 14 ma n6 se symnqvam nz...![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Ами под 16 е абсолютно незаконно. Между 16 и 18 се позволява само по 2 часа на ден май и то с разрешение от родител. Много малко места взимат непълнолетни. Мен вече на 2-3 места са ми казвали, че не могат да ме вземат щото съм под 18, а правели проверки...
Защо по дяволите следвате закона?![]()
При навършени 16 можеш да работиш с разрешение от инспекцията по труда, но до 8 часа, не повече и с рботно време най-късно до 8 вечерта.Първоначално написано от ^blue_cat
I az rabotq, samo 4e v universiteta, kadeto u4a. Pone si izbvam za kvartirata i nqkoi drugi razhodi. Prez lqtoto, jivi i zdravi, fulltime employee v edin bar.Първоначално написано от asi_basi
Не работя , а трябва ...
Лятото ще го видим какво ще бъде.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
нищо не работя