- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- работите ли,ако да какво?
други мнения
играя комар
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Е аз мин година преди изборите раздавах листовки, флайери, плакати нз си кво за 15 дена си изкрах хубави пари, а и бехме хубава компания...![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
други
Работила съм две години като флаеркаи една като сервитьорка
![]()
отврат...
Не работя
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
lqtoto pqh 2 sedmici v edna dupka![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от kakaomen
Не го следват те, а работодателите.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
в момента не,но лятото работаот 15 годишна и си изкарвах супер пари а и ми беше мн забавно...лятото пак
![]()
Първоначално написано от comics
Работя, но когато им е нужен човек - сервитьорка в ресторанта на един хотелЦялата ваканция работех там и съм много доволна :P
>>> House Music <<<
ем от време на време бачкам на 1 обектобщак
влача тухли чистя
а ве кофти
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
В момента не , но лятото ще си потърся някаква работа.
Искам и аз да чистя къщииииПървоначално написано от asi_basi
![]()
Нооо майка ми ест искам да си намеря някоя 'по-квалифицирана' работа
![]()
Не работя
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Аз вече имам собствен бизнес,едно заведение на парка.
Първоначално написано от avril_6
По-квалифицирана? Че кой казал, че ше бачкаш това цял живот?
Хаха, ти на колко си? Като си по-малък няма много значение какво работиш...Важното е да вземаш парите и работните часове да те устройват. Пак и срамна работа няма. Тук супер много жени това бачкат и много добри пари се взимат...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
За постоянно не съм работила и не работя , защото съм много малка, но пък от две лета насам работя в една шивашка фирма за по един месец![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
миналото лято работих в една фирма с мама ... това лято ще се занимавам с уеб дизайн (обучение) поне за сега така мисля .
да, работя в университета, в който уча, обаче парите са мизерни, затова сега след сесията ще търся и друга работа да мога поне да си плащам общежитие, храна, т.н., а и за да имам възможност да продължа работата, която харесвам (в унито)
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!