.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Разочаровани от любовта

Здравейте!
    Искам да питам има ли тук разочаровани от любовта?Ако има споделете как по-точно ви е разочаровала тя ,кога иии абе разкажете на кратко,но ясно за какво става въпрос!
    Благодарим!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами по принцип била съм разочарована, ама в момента не... Все ми е тая за любовта в момента... Предимно с приятелите си правим купончета, веселим се , не спираме да се смеем и тва ми е най-важното ся... Пък любовта ще си почака... :P
    The reasons of love... <3

Град
    Shumen
    Imam si priqtel v momenta,no pak lubovta me razocharova i nai-veche toi me razocharova.....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

А съм МНОГО разочерована,ама ся не ми се пише по-точно...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    А съм МНОГО разочерована,ама ся не ми се пише по-точно...

мдаам.....
    Момиче съм

Разочарован.Мислех ,че всичко върви като по вода, но в един момент сичко рухна!

Не съм разочарована. Любовта е хубаво нещо.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Не съм намерила момче,което да събуди толкова силни чувства в мен => не съм се разочаровала... Има време поне за мен,малко съм още
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Eми да бил съм разочерован не малко пъти.Разочерованието се изразява ,че всеки път до сега в който съм се вюбвал е завършвало с :
    "-Ама аз искам да си останем само приятели"
    Но сега съм лудо вюбен ,обаче този път е споделено и се радвам изключително много!!!

--------------------------------------------------------

Май всеки е бил разочарован, но това е до време, когато намериш някой, пак си щастлив и после всичко почва отначало.
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Разочаровала съм се, но се опитвам да не приемам нещата навътре.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

THE LOVE IS ONE BIG FUC*ING ILLUSION

Град
    В АдА
    Да и то много и то разочарова по възможно най-грубия начин

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ми държа се аз добре,давам всичко за нея,глезя си я,правя се ,че са ми интересни всичките простотии,които ми говори,а дори не я и слушам.Радвах се,че просто съм с нея,тя обаче все се държеше хладно към мен.Уби чувствата ми,после ме разочарова,скъса с мен,оказа се поредната незаинтересувана патка.Аз я обичах,тя обаче изобщо не е държала на мен,постоянно ме лъжеше и ме караше да продължавам да бъда с нея.Тя ме лъжеше,че е с мен,а винаги бях сам.Тя беше единствената в сърцето ми,аз обаче бях просто украшение за нея.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

В момента съм страшно разочарована.С приятеля ми ходихме три години и половина.Преди дре години му простих една изневяра.Наскоро разбрах,че пак е направил нещо такова,и иска да се разделим,харесал няква и веднага правил секс с нея.Но това го разбрах не от него,а чрез измама.И сега страшно ми падна в очите.Просто...дано да ми мине бързо :\
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Враца
    "а бях глупак и мислех че успеха е моята единствена съдба"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ДА,разочаровах се,и то по зверски начин.Ако те инт как,имам и тема даже....Обичам го...;(

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Надали вече ще се влюбя толкова лесно...бяхме заедно но приказката свърши а сега любовта ми към нея е несподелена...вече 2 месец се мъча

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Определено съм разочарована,и все по-трудно ми е да допускам до себе си,момчета... Дори като видя някой и направо ми става лошо.Едно момче се бори за мен,много време,но аз го отбягвам.Как да дам сърцето си на друг,след като го нямам..вече Лошото е,че без любов ми е много трудно да живея.Такава съм си,любовта ми дава сили..а сега нямам нищо,след като я няма любовта.

Язък а ако си това на снимката ти, мъжката половина на човечеството доста ще изгуби ако не ти е останало малко сърце все пак
    Готина снимка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си