.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: пинсета

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

пинсета

zdraveite.imam malko muh4e nad ustnite(ne moje da se nare4e mustaci) i se 4udq ako gi premahna s pinseta,dali shte stanat po-vidimi i pove4e sled kato izrasnat otnovo?4udq se izobshto dali da gi pipam zashtoto sa rusi4ki i po4ti ne se vijdat,no vse pak po-dobre bez tqx:P no s kola maska nqma da stane zashtoto sa suvsem malki..ta kakuv 6te bude efekta ako gi premaxna s pinseta?

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Недей да ги пипаш, ще заприличаш на сегашната приятелка на бившия ми

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    След като едва се забелязват,недей ги пипа

Наистина по-добре не рискувай :P

най-добре не ги пипай, щото ще стане мн зле.. по-нататък ако започнат да се виждат, тогава пусни още 1 тема.. ся ме мързи да мисля...
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Ако наистина не си личат толкова, не ги пипай.Но ако прецениш може да пробваш с пинсетата -поне при мен има добър резултат ...мъхчетата не са станали по -големи или по -черни....като имаш впредвид ,че използвам този метод от около 3-4 год

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    абе щом не се виждат не ги скуби, дали ще станат по-черни и дебели не знам, но това, което знам е, че с пинсета много боли

С пинсета недей.След като пораснат пак стават по-видими и трудни за премахане./поне така знам/
    По-добре с кола маска.
    London Tipton

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си