- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една положителна тема ..
Ами реших да ви зарадвам .. Може и да не се радвате за мен, но аз се радвам за себе си ..
Онзи ден на шега предложих на приятеля ми да му духам и той започна да ми обяснява как, ако аз не го искам не съм длъжна да го правя и разни такива .. И, че и така му е добре .. Много съм доволна от начина по който го каза ..
Преди това направих една глупост .. и му казах, че ще се самоубия .. Той каза, че ако го направя ще се самоубие и той след мен .. После ме накара да му обещая, че няма да правя глупости ..
Май ме обича ..![]()
Вие какво ще кажете ?![]()
Моля ви не ми се карайте, че пускам глупави теми ..![]()
Добре няма да ти се карам...
Между другото приятелят ти е добро момче,пази си го.
Браво.... Пази го и му се радвай... Рядко се срещат момчета, който наистина да държат на човека да себе си, да го обичат и да знаят как да му го показват... Трябва да си истински щастлива
Дръж си момчетоомалко са такива
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
Приятелят ти е пич. (:
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
На ум сигурно си е казал ( Уееееее най-накрая се сети да ми духа,чакай се направа на пич ся..). Ти казваш, че се базикаш и той пак си мисли ( еех деба пропилях си шанса,трябваше веднага да и го дам... )![]()
![]()
![]()
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
Priqtelq ti e mn gotin pi4, rqdko se sre6tat takiva dobri mom4eta, pazi si go :P![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от 5StaR
tCTt ako si4ki sa kato teb..........
ina4e po temata mi radvai se :P![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля,че сте тъпи емота :Д ,които ще се самоубият някой ден.Get a life.
не всеки път реалноста е такава, каквато изглежда...
не си мисли, че като е казал дадено нещо и е света вода ненапита.
иначе ако мисленето му е наистина такова - супер!
всички трябва да имат такова достойно отношение към приятелките си.
яка тема ако питате мен .. свежа на фона на 'как да отмъстя на съседката' или 'как да убия бившия си по-мъчително' (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
АбсолютноПървоначално написано от 136179
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Браво, дано изкарате колкото се може повече заедно (:
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Само едно нещо: Ааааа =D>
Много красиво, рядко се срещат толкова красиви теми.![]()
И да, момчето те обича.![]()
Радвам се, че съществуват и такива момчета, не само гадове, които търсят само своя кеф. Още повече се радвам, че и аз съм случила на такъв индивид.![]()
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
пхахаха може ли да се изкажа като най-големия писимист..Казал ти го е за да се почувтсваш добре..най-много в главата му да се върти "Мале тая ако се самоубие,ще кажат гаджето виновно.."..А да и др-о да кажа: мн сте ми тъпи с тея изцепки "Ще се самоубия!" мда ее.. и аз така виках кат бях на 12-13..и кво..на не стана![]()
![]()
Иначе аз отде да знам дали те обича..то тва нещо ти трябва да го почувстваш,ако те обича-радвай,ако не-почакай има време!
П.С. И за да не си помислите,че съм няква незадоволена и вечно не обичана,ха отсякъде с любов съм обгърната![]()
Blagorodno ti zavijdam![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Че си късметлийка,ще кажа браво.Наистина, си го пази.![]()
![]()
По това , което казваш изглежда , че приятелят ти е свясно момче !
Първоначално написано от Wrathchild
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това само трябва да те радва![]()
Скарахме се .. Беше крайно време ..![]()
Нищо де .. Той си ме обичка и утре като ме види няма да може да ми устои ..( в кръга на шегата го казвам ! Да не ме помислите за някаква надута и т.н. )
Ще пиша утре какво е станало !
П.С. Ако някой има желание да ми стиска палци !![]()
![]()
А между другото това за самоубийството и него го казах на шега .. Той вече ми свикна ..![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
моят приятел е същият ще станат 10 месеца от както сме заедно и много си го оби4ам !
а по темата мн се радвам 4е има такива мом4ета и наистина както по горните мнения пази си го щото такива като него много за желани.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.