- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност.
Здравейте,някой може ли да ми даде по голямо инфо за тестовете за бременност.На каква цена са и как точно се ползват.Мерси предварително.![]()
Здравейна мен скоро ми се наложи да ползвам тест..аз си купих Sure Check...струваше 3,20 и вътре в опаковката има подробно описание как се използва
.... само че в зависимост от това кога ще си правиш теста има различни видове тестове:
единият е този,които се прави 2-3 дни след акта (той струва 4,20-5) ;
а другият(като Sure Check) се прави когато ти закъснява цикъла ...надявам се да съм ти помогнала![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Мерси все пак.Но моя проблем е друг,белята стана по-миналата седмица[събота],с приятелката ми пихме ескапеле в понеделник и й дойде цикала в събота или неделя не съм сигурен точно,трябваше принципно да и дойде на 14 април.Та минаха 2 седмици,а нея я е страх,че и е дошло толко рано и се притеснява от цветна бременност или нз кво.Ако има още мнения ще съм благодарен.![]()
няма от какво да се притеснявате, съесем нормално е след ескапел цикълът да и закъснее или даи дойде доста по-рано. споко вси4ко е ок![]()
ей ти тест и инфо
цъкай тука!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Както каза nadeto0405 това кървене не е цикъл, а е кървене и е нормално след като го испие... а цикъла би трябвалода и дойде навреме, но може и да закъснее .. прочети повече в темата.. за ESCAPELLE