- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
можеби не стаам за нищо, това ми е 2рия път който ми отказва момиче..
а някакви идеи от къде мога да намеря......?Все пак...Не се намира толкоз лесно...Ще се оглеждам пък каквото стане, благодаря за съветите..
еми първо, как да стане тоя номер, защото например немога както си вървя ейтака да се натреса на някоя и да и кажа здрасти ..![]()
Щом момичето не иска да е с теб, значи няма смисъл да правиш някакви отчаяни опити да си с нея.. Просто се опитваш да забравиш, защото каквото и да правиш щом не те харесва, едва ли ще си промени мнението за теб!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Пич не съм прочел другите коментари...но щи кажа едно..- не се отказвай !!! Влюбен съм в едно момиче от 8 месеца..два пъти ме беше рязала...беше ми тежко..но не се отказах..и са съм щастлив шото най накрая мечтата ми се сбъдна ;Р тъй че имаи търпение и не се отказвай..
Първоначално написано от Freaky_boy
pri tebe 100% momi4eto e imalo nekvi 4ustva i se e pravila na nedostuna
Ами разбери какво не е харесала в тебе и го промени, другата опция е да я забравиш което би било по трудно.
... защо трябва да се променяПървоначално написано от suantito
. Това не е решение. Щом тя няма чуства към него, нека да я остави и да си намери дурга. Колкото повече тича след нея, толкова повече тя ще се одръпва
![]()