.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    можеби не стаам за нищо, това ми е 2рия път който ми отказва момиче..

а някакви идеи от къде мога да намеря......?Все пак...Не се намира толкоз лесно...Ще се оглеждам пък каквото стане, благодаря за съветите..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Запознанствата е цаката

еми първо, как да стане тоя номер, защото например немога както си вървя ейтака да се натреса на някоя и да и кажа здрасти ..

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом момичето не иска да е с теб, значи няма смисъл да правиш някакви отчаяни опити да си с нея.. Просто се опитваш да забравиш, защото каквото и да правиш щом не те харесва, едва ли ще си промени мнението за теб!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

избий си я от главата

Пич не съм прочел другите коментари...но щи кажа едно..- не се отказвай !!! Влюбен съм в едно момиче от 8 месеца..два пъти ме беше рязала...беше ми тежко..но не се отказах..и са съм щастлив шото най накрая мечтата ми се сбъдна ;Р тъй че имаи търпение и не се отказвай..

Цитирай Първоначално написано от Freaky_boy
    Пич не съм прочел другите коментари...но щи кажа едно..- не се отказвай !!! Влюбен съм в едно момиче от 8 месеца..два пъти ме беше рязала...беше ми тежко..но не се отказах..и са съм щастлив шото най накрая мечтата ми се сбъдна ;Р тъй че имаи търпение и не се отказвай..

pri tebe 100% momi4eto e imalo nekvi 4ustva i se e pravila na nedostuna

Повече от фен Аватара на suantito
    Ами разбери какво не е харесала в тебе и го промени, другата опция е да я забравиш което би било по трудно.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Ами разбери какво не е харесала в тебе и го промени, другата опция е да я забравиш което би било по трудно.
    ... защо трябва да се променя . Това не е решение. Щом тя няма чуства към него, нека да я остави и да си намери дурга. Колкото повече тича след нея, толкова повече тя ще се одръпва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си