- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баналните момчета
iskam da popitam za6to nqkoi mom4eta sa takiva muhlyovci.kogato se izvinqvat na nqkoe momi4e sa vinagi banalni.kazvat obi4am te prostimi i za tqh vsi4ko e nared.imam 1 fr koqto ima gadje i mu se be6e obadila a toi q be6e popital koi e na telefona i kaza dr momi4e6ko ime.tq mnoo mu se razsardi.posle mu pisa sms i toi kaza mnoo te obi4am prostimi.iska6 li da izlezem![]()
![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
хм... аз си неам гадже,но много момчета са ми се извинявали... просто тая твоята приятелка не е попаднала на човек,който може да се извинява искрено.може чувствата му да са истински,а просто да не знае как д се извинява... и да... не всички са такиа
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
+ 1Първоначално написано от lookatme
Просто още не сте пораснали. Пък и момчетата на вашата възраст по-късно им идва акъла..
Относно колко искрено може да бъде едно 15-16 годишно момче.. не е въпроса колко е искрено, а колко умее да лъже![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
lolegati istoriqta...
ama i priqtelkata ti e zle 4e mu se e razsyrdila
e obyrkalo se e mom4eto golqma rabota... kak da se izvini za ne6to tolkova typo
aman ot prosti hora... (ni6to li4no kym tvoita fr)
Първоначално написано от Riot
ми чесно казано момчето може просто да се е объркало...нз само той знае защо се е получило така
Ami na momchetata k1sno im idva akyla v glavata chesno kazano.Pyk i tova s tvoqta priqtelka chesno kaznao toq e zle ...V smisal predpolaga se che tq kato mu e zvynnala to ispisva imeto na choveka koito te tyrsiPyk i posle po tozi glupovat nachin da i se izvini e typichko
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не може да поставяш всичко момчета под общ знаменател. Има и различни, свестни момчета, а че се намират трудно е отделен въпрос. А за изцепката на въпросното момче - не съм сигурна, че можеме да го съдиме. Причините за това, че не е познал приятелката ти са много - може да е бил сънен по това време, може да е бил пиян, да е бил съсредоточен в нещо ... и тя като се е обадила той не е могъл да реагира адекватно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от ToySoldier
Po temata : Pisnalo ti ot banalni mom4eta a? Ami kolko pove4e banalni momi4eta imaVseki pyt nie mom4etata pravim pyrvata kra4ka!Tva ne li e sy6to banalno?
Pfff da ti pisne ot Ligli![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
абсолютно съгласна! бай дъ уей... не всеки път момчетата правят първата крачка!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Ahamz . Nqkoi momicheta sa sushtite . Za tva si podbirai priqtelite i gajetata !![]()
lookatme v pove4eto slu4ai mom4eto pravi pyrvata stypka! Am nz 6to ama va6ite argumenti sa leko prosti4ki (ne obijdam nikoi) naprimer: ,,Strah me e!''ili ,,Sram me e'' ,a nas ne li nie strah ili nie sme beztra6ni?Първоначално написано от lookatme
Ami da vi kaja 4esno men me e strah ot jabi
iskah da kaja ako si mislite 4e mom4eto ne go e strah i ako go 4akate da napravi pyrvata kra4ka 6te imate da si 4akate (osobeno ako e nqkoi kato men) gorkoto momi4e :P
![]()
може просто да не знае как.. Аз примерно не мога да се извинявам. Карам си с простото "Иввинявай"![]()
![]()
Забавнооо...
Ми..момчетата ви се извиняват така,щото се държите като пикли и им се сърдите за глупости.На всеки му се случва да се обърка панякога.И аз обърках гласа на приятеля ми с гласа на бащами или на неговия баща.И какво сега?Трябва да съжалявам до края на живота си?Ооо,да.Никога няма да си го простя.И вие вече се чудите как да се направите на интересни!
Evala!Първоначално написано от MartyParty
![]()
Първоначално написано от Riot
Има банални момчета, защото има наивни момичета, които да им вярват )![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Има банални момчета, защото има тъпи момичета.
А вие как по-точно искате да ви се извини? О, скъпа моя, принцесо небесна, кралице на моята душа, падам ти на колене и ти целувам краката, прости ми? Или пък 1-2 седмици да се размотава като по филмите, унил и под дъжда?
МОМИЧЕТАТА ОТ ФОРУМА СПЕШНО ДА СПРАТ РОМАНТИЧНИТЕ ФИЛМИ, ОТРАЗЯВАТ ВИ СЕ ЗЛЕ!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А ти какво искаш? Да ти падне на колене или да се нареже заради това? Има една поговорка "За п**** не ставай п****"
Наистина фразата "обичам те, прости ми" е много банална и често пъти е казвана просто ей така, без да се влага истинския смисъл на думите.
Ама то действията показват повече...
"Обичам те,прости ми!"Колко тъпоОмръзна ми от такива момчета.Само казват без да доказват
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
LoL объркал е името и какво ? Да не е дошъл края на света.. "гет реал" твойта приятелка траа се гръмне.
The Spark
poison`gir i na mene mi omryzna ot Kurvi ama kvo da pravq? A ti kak iska6 da ti go dokajat?Da vzemat par4e ot lunata li?Dai mi primer ,da znam za sledva6tiq pyt!!!!!!!Първоначално написано от poison`girl
![]()
![]()