Здравейте нз от каде да започна.Значи почвам от тук,че съм на 16 години.Темата ще е дръга на който му се чете да чете темата ще е много тъжна.Нз от каде да започна.Значи момче съм.За мен си смятам,че съм добър човек макарче някой пат нагрубявам учители те си но това нз,защо го правя просто нз..не съм проблемна личност не обичам да се бия кротак съм добър съм.Държа се добре с околните хора около мене.Проблема ми е в това,че неискам да живя повече няма за какво като се замисля за какво живея за нищо.Много обичам приятели те си но ми се каса сърцето,защото едни олигофрени неска само ма тормозат нз за какво го правят мраза такива хора но те като ме видят почват да ме гаврат нз ,защо нищо неправя по въпроса оставам да ме тормозят нищо неправя немога да им са опълца мраза ги...Чу дя се по какъв начин да се самоубия ама да не е някой побелзнен мислих да се хвърля от някоя зграда ама ддз тва може и да боли някакви хапчета от който барзо се умира и мога да ги взема от аптеката ддз.В даскало по сичко ще ме оставят на изпит 2-ка джия сам.Марзи ма.Днешния живот е мн гаден и суров хем ми се живее много хем не ми се живее..Чуда са как да са самоубия.И са надявам като го направа да няма друг живот смисал да не саществувам,защото найстина не ми са живее.Но няма да сабера смелост да се самоубия макарче искам от миналата година са чуда но тогава не събрах кураж сега искам какви хапчета да взема да са натрова ддз нещо да умра няма смисал от сичко живота е суров и гаден.Знам че ще има коментари тапанар и ще ме нареждате много но какво да направа просто искам да го направя да не ме боли с някви хапчета ли ддз.Постнах тука темата ,защото незнаех каде.Знам,че родители те ми ще се поболеят но какво да направа просто не ми се живее секи 1 ден се превръща в голям кошмар плс моляви помогнете ми как да го направа без бола