.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Как да отмъстя на най-добрата си приятелка?

zdraveite az sam momi4e i moqta nai dobra priqtelka se e obqsnila v liubov na gadjeto mi , sega se 4udq kak da i otmastq po nai gadniq na4in ?
    vie kak bihte i otmastili ?

Нарушение на т. 1 и т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Re: kak da otmastq na nai dobrata si priqtelka ?

заколи я!!!

0o b0je ti na 12-13 god li si ili si maloumna ?! nali ti e nai dobra priqtelka basi kak m0je da stane ne6ty i ti vednaga da glea6 da i otmu6taa6 i to "po nai-gadniq na4in" ... mi kfo puk vseki moje da se wlubi nikoi ne e zastrahovan..ti ako si uverena v gadjeto ti kfo tolkova sa pritesnqva6..a vij sq ako tq naistina prai opiti da ti go otmukne na4i tolkova ste priqtelki vie ..pr0sto ne se zanimavai s neq ..ma tfa da otmu6taa6 e basi tupata i lape6ka rab0ta !!..
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Цитирай Първоначално написано от dqdo_mraz
    заколи я!!!
    Не я коли ще си създадеш още повече проблеми
    Просто я лиши от приятелството си и тя скоро ще разбере, че е направила грешка и че е изгубила най-добрата си приятелка. Когато няма такава вече ще е най-безпомощна и ще и дойде акъл в главата..от тук нататък аз не бих и вярвала
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Безразличието убива!
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да я напикаем и наплюем
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    е па той отвърнал ли й е..?

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

амх..ами просто си поговори с нея,нали сте най-добри приятелки
    а що се отнася до отмъщаването,кат си помолила за тфа щи измъдрим нещо ми пробвай да счупиш прозорците на стаята й кат хвърляш камъчета по тях ех... шанс
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    да я напикаем и наплюем

Супер фен
    Град
    Панацея
    направете тройка и след това й изхвърли дрехите през балкона да ходи да си ги зима
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    да я напикаем и наплюем
    Може..
    The Spark

като са гръмнеш

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    0o b0je ti na 12-13 god li si ili si maloumna ?! nali ti e nai dobra priqtelka basi kak m0je da stane ne6ty i ti vednaga da glea6 da i otmu6taa6 i to "po nai-gadniq na4in" ... mi kfo puk vseki moje da se wlubi nikoi ne e zastrahovan..ti ako si uverena v gadjeto ti kfo tolkova sa pritesnqva6..a vij sq ako tq naistina prai opiti da ti go otmukne na4i tolkova ste priqtelki vie ..pr0sto ne se zanimavai s neq ..ma tfa da otmu6taa6 e basi tupata i lape6ka rab0ta !!..
    Еми то самия факт, че му се е обяснявала според мен е достатъчно...Че ако не иска нищо от него, за какво ще му казва? Аз лично дори да се влюбя в гаджето на приятелка, ще направя вс. възможно да забравя за него и да не им преча.
    Към авторката: не отмъщавай! Някой по - нагоре каза, че безразличието убива, т.е. е перфектното средство... =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    у вас ;]

как да ОТМЪСТЯ на НАЙ-ДОБРАТА си приятелка... прочети пак заглавието на темата си и се замисли малко...
    1во- как може да искаш да и отмъстяваш?? има други начини да се разберете, просто поговорете..
    2ро- щом е направила това, мислиш ли че ти е най-добра приятелка??
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

убии идиота с мълчание

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Едва ли ти е била най-добра приятелка, щом имате такива взаимоотношения... Добре, де, въобще говорили ли сте си тя какво изпитва към него и изяснили ли сте си чувствата към него? Ако ти си с момчето само ей така и не ти пука кой знае колко за него, а тя наистина държи на него и има по-дълбоки чувства, няма какво да й отмъщаваш - достатъчно й е кофти, защото той обръща внимание на теб, а не на нея, особено след като не ти е и наполовина толкова хубаво от вниманието му, колкото би й било на нея.
    Малко оплетено го казах, дано ме разбра.
    Иначе подкрепям предишните мнения да не й обръщаш внимание. Ако наистина държи на теб, на момичето ще му стане гузно.
    П.П. Не мога да разбера защо повечето, едва ли не всички, момичета трябва да са толкова подмолни същества. (момиче съм)
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

незнам
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Град
    СОфия
    прочетох само заглавието и щях да падна от стола
    о.О намери ми и на мене такава "най-добра приятелка"
    пф даже не ми се пише по темата...мисля 4е всички разбраха какво ми е мнението =)
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

и кфо като се е обяснила в любов по важно е той какво е направил
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Явно не сте още стигнали във фазата ,в която да си викате най-добри приятелки,но не и отмъщавай,факта че си с това момче нея я дразни, така че си гледай нещата при вас да вървят добре
    * Love Is All Around *

Глупаво е да се отмъщава . Нали се сещаш , че щом е направила това значи не ти е истинска приятелка . А като и отмъстиш , на нея ще и стане неприятно . Така ще и дадеш шанс да те злепостави пред другите ти приятели , и ще си развалиш репотацията , ако имаш такава ! Успех все пак и умната !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма смисъл да й отмъщаваш, просто поговори с нея и се разберете като хора.

Еххх любов...Съмнявам се да е любов.Навярно е някакво тъпо увлечение.Избери си - приятелка или гадже.Просто и кажи,че ако ще сте приятели никой не трябва да има взаимоотнешения с нещастния пич Аз лично си държа на малкото приятели,които имам и не бих оставил някакво момиче да развали всичко...
    А ако се съгласите да сте приятели и тя все пак се занимава с него предлагам мнението на пича,изказал се по-горе,а именно:
    Да я напикаем и после наплюем !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Как да отмъстя на най-добрата си приятелка?

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    zdraveite az sam momi4e i moqta nai dobra priqtelka se e obqsnila v liubov na gadjeto mi , sega se 4udq kak da i otmastq po nai gadniq na4in ?
    vie kak bihte i otmastili ?

Нарушение на т. 1 и т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    Ъ?Най-добрата ти?Тогава защо искаш да й отмъщаваш???...Най-най-най-глупавото нещо е две приятелки да се карат за момче...

Загубено момиче!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    Napalno syglasna
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си