.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    София

Какво мислите за тези хора?

Сигурно ви се е случвала такава ситуация.
    Нека да си я представим...
    вие сте готин човек, повечето хора ви харесват, но има и такива които ви.. мразят. Тоест мразене не е точната дума, но се заяждат с вас, без нищо да е станало... завиждат ви, държат се гадно с вас.
    Какво правите в такива случаи?
    fff faling .

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Това са т.нар. хейтъри! Ем как какво...или бия шута с думи или бия шута физически Или в най-лекия случай ги оставям да дишат и им давам пълен игнор

Голям фен Аватара на FantaMen
    Просто не им обръщам никакво внимание.Ще им писне и ще престанат!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    дупката на геврека
    Зависи к'ви са зависи кои са в повечето случай им ебавам мамата от подигравки или бой зависи к'во ше си изберат

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    +1
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

тва е супер тъпо ..
    без да те познават и се заяждат,или пък говорят къв си бил ...

Град
    Варна
    phahha =] ima6e min godina edno mom4e...kolkot mene...7mi klas =] mn me podigraa6e toq 4ovek mina ne mina po koridora se nqkvi zaqjdaniq phahah =] ii v na4aloto mi be6e typo 6oto nikoi dotogava ne mi be6e prail kofti ama nee 4oveka qvno nqa6e ko da prai 4e nakraq po4nah da go praq konfuzno za samiq nego-kaje eiii typoo mn si groznaa a az otivam pri nego s nai zaka4livata si usmiv4ica 6tipvam go leko po buzkata i kazvam moje da sym grozna ama ima i po-lo6i slu4ai nali? i na uho mu kazvam a i znam kakvo naistina misli6 za men ... u4ili6teto e malko...horata govorqt ii tyi go zatapih 3-4 pyti i toi sprqq =]] posle se opita da me svali nooo ve4e si imah aver =]
    tyi 4ee da ne ti puka prosto se nau4i na vsqka kazana duma ti kaji dve ama dobre podbrani i go zatapi s bezpogre6na ironiq =]] uspeh4eta
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

Супер фен
    Град
    Панацея
    казвам на аверчетата и заедно оправяме "хейтърите"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

hmm pri men nqma takiva licemerite okolo men dobre se prikrivat i prividno si4ki me ''obi4kat''... to zavisi ot 4oveka ako si konflikten i gi predizvikva6.. no ina4e ako nqkoi mi se zaqjda bez pri4ina go priemam za 4ast ot stenata :P
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Към такива хора вече подхождам културно, защото ми свършиха местата за криене на трупове.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално е да не се харесваш на всеки, има, хора, които и на мен не са ми симпатични, без да има причина, разбира се, не им се заяждам, но без да сме обменили и дума и вече не ме кефят.. Повечето пъти имам правилното усещане за хората ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тези хора не знаят кога да спрат, изкарват ме извън нерви.
    В повечето случаи ти завиждат или искат да се харесат на някого, за да говорят така за теб...
    Игнорирам ги или пък става скандала, след което вече ги е страх да си отварят устата... но има и такива, които са прекалено нагли и не желаят да разберат от дума, за това спокойно говоря с тях и излагам факти...
    Пък и има доста хора, които виждат, че тоя дето се прави на важен е смешен... просто всеки е с различен характер и не можеш да се харесаш на всеки

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    давам пълен игнор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В АдА
    Никога не оставам длъжна на такива идиоти и сега устичката не смеят да си отворят

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    +1 Това винаги помага
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Зависи от случая - понякога ги игнорирам, но обикновено отвръщам на удара.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз имам дарбата да затапвам хората във всякакви ситуации.Когато ми довтаса някой нещасник от този род и за почне да сипе глупости по мой адрес,започвам аз.А тогава става лошо.В началото вниманието на всички е върху мене,защото аз съм обекта на обидите,но точно след 2 минути се изнизвам тихичко покрай всеобщия смях и един зачервен малоумник,който не може да си намери мястото от срам.
    Но попринцип не си струва да се занимаваш с такива грешки на природата,тъи че яко IGNORE.Това ги дразни най-много и като почервенеят от яд са много смешни

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    тва е супер тъпо ..
    Има ги!
    На мен ей ся две такива са ми дигнали мерника,ама не им обръщам никакво внимание..
    London Tipton

Зависи от държанието на "готините" ,ако вие преувеличавате в това да сте яки може би има за какво да ви мразят..Ако пък не тогава просто не им обръщайте внимание
    You make me feel better P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Игнорирам ги. Даже в момента съм в такава ситуация Те си въобразяват,че ме дразнат по някакъв начин,а същност те са издразнените от безразличието ми към тях
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

карам ги още повече да завиждат и да се пукат от яд

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Или в най-лекия случай ги оставям да дишат и им давам пълен игнор
    Това е най-дразнещото. В останалите случаи им показваш, че ти пука, и те се кефят на това...

Ми имала съм, да.. Мога и да дам пример с едно момиче, което е "Барбито" на класа... xD Грим, грим и пак грим, поведение - нула. Та едно друго момиче, кротичко и тихичко, пак русичко, беше дошло с високи токчета и гримирано... Барби1 много се ядоса и й подвикваше: "Мааа, как можеш да идваш с такива токчета мааа?" и всякакви такива.. Боже мой..

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    тва е супер тъпо ..
    Има ги!
    На мен ей ся две такива са ми дигнали мерника,ама не им обръщам никакво внимание..
    Знам,че ги има..
    като са в компания всички са супер велики

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Нормално е да не се харесваш на всеки, има, хора, които и на мен не са ми симпатични, без да има причина, разбира се, не им се заяждам, но без да сме обменили и дума и вече не ме кефят.. Повечето пъти имам правилното усещане за хората ..
    +1

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Да...много ги мразя!В последно време една се е заяла с мене защото ми завижда!!!И тя незнае що...?!В компанията ми е и като съм с тях постоянно се цупи,ама като се махна ухилена догоре..!Само са заяжда и се прави на велика!Аз попринцип я режа за всичко като видя ,че почва да се дръгне с мене ....!В света винаги ще има такива хора,по-добре не им обръщай внимание и ги режи от всякаде(В по-лоши случеи --- )!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си