.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен
    Град
    na edno mqsto

съветче за облекло

не знаех къде да пусна темата,за което ви моля за извинение! Искам д ами помогнете,защото събота съм на рд и искам да съм яка....та така плана е да се обле4а с една къса ярко 4ервена сатенена пола(тип балон) и там ест с прозра4ен 4аропогашник,ток4ета...но не знаем с каква блуза или потник да го комбинирам???? Може ли да ми дадете някъкви идей и евентуално да ка4ите някаква снимка на блуза или потник. Благодаря предварителнО!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Така като гледам до тук как ще се облечеш,си вземи един черен потник с деклоте до кръста,поне да е завършена картинката..
    повярвай,много ще си яка

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    офф найстина не разбирам къв ти е проблема??????? Не мисля,4е съм прекалено разголена,така 4е по-добре замъл4и,полата ми е дълга по4ти до коленете,затова не мисля,4е би било подходящо като не искаш да помагаш ,да говориш глупости за трупане на отговори
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Така като гледам до тук как ще се облечеш,си вземи един черен потник с деклоте до кръста,поне да е завършена картинката..
    повярвай,много ще си яка
    Yep! Something like that:

spored men bi se vruzvalo sus satenena 4erna bluzka s nqkva djuvka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Черна риза с къс/дълъг ръкав,разбира се изчистена.Потник или тениска ... привърженик съм на семплите тоалети,особенно ако са по официални,незнам съчетай нещо,поискаи съвет от майка си,приятелка или който и да е покрай теб.

off pitai nqkoi priqtelka...nie vav foruma ko stanahme, savetnici po obleklo li? vqrno, foruma e za saveti no za seriozni problemi i neshta za koito ne mojesh da pitash nikoi dryg osven nepoznat...a tova e edin "ogroomen problem" na porednata ot4aqna fashion-ka...i nedei po4vai da narejdash seki koito go nervi temata shtoto sorry, ama e tupo da praish diskusii za takiva prostotii, pitai maika si, moden konsultant ili fr...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ахм....4ерна сатенена блузка...добра идея! мерси! Други идеи има ли?

Ami tok4etata kakav cvqt sa? Nqkakvi gerdan4eta ala bala? ...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ток4етата са 4ерни,но ест. те са само за ходенето,там съм боса. А мислех,4е във форума може да пойскам съвет????? Никъде не пише,4е не може!!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Знаеш ли какво ... взимаш полата и отиваш на пазар,там правиш комбинации с блузи,якета,сако,потник,тун ика,ако щеш даже и с пижама ... което ти допадне най-много го взимаш и си готова.

Estestveno 4e moje... ami moje s 4erna bluzka kakto kazaha ili bqla sa6to...ili ne6to 4erno ili bqlo pak,no da ima i po ne6to 4ervenko,,Nz ne ti znam drehite... A pak ve4e Zavisi i ot Aksesoarite...Ako si bez 6te e s 4erno po-dobre..a ako si sas naprimer nqkoe 4erveno gerdan4e ot top4eta.. moje i s bqla bluzka...ama moje i s 4erna de,, Nz ..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    найстина това би бил най-добрия варянт,но нямам толкова време и имам време колкото да търся нещо конкретно...

hottie
    Guest
    На твое място към въпросната черна блуза(ако е семпла) бих сложила някякво готино цвете или хубаво герданче или просто сложи хубави отличаващи се червени обеци(ако носиш).

Град
    blg
    ami ako si s 4ernata bluzka koqto opisaxa predi men 4erven lak gerdan4e moje bi nqkakv kolan nz kak izgljda polata moje da e varxy bluzkata ai uspex4eta

Супер фен Аватара на Barbie
    Полите - балон са обемни и са рисковани. Ако не искаш цялата да станеш на балонче, силуетът ти нагоре трябва да е много прибран. Аз нося подобна пола с корсет. Или с едно потниче, което реално има ребра като корсет (същата работа, всъщност). Или със сатенена блуза с mandarin collar (не знам как се нарича на български). Нещо такова:

(С късото ръкавче)

Eлечетата, които изглеждат като отмъкнати от мъжки гардероб пък създават приятен контраст със сатенена пола...

Илиии, едно най-обикновено памучно бяло потниче и върху него или един корсет до под бюста:

или нещо такова:

по-отворено или късо елече...Особено голяма любителка съм, на елечетата, които менават под бюста.

Така де, само идейки...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    off pitai nqkoi priqtelka...nie vav foruma ko stanahme, savetnici po obleklo li? vqrno, foruma e za saveti no za seriozni problemi i neshta za koito ne mojesh da pitash nikoi dryg osven nepoznat...a tova e edin "ogroomen problem" na porednata ot4aqna fashion-ka...i nedei po4vai da narejdash seki koito go nervi temata shtoto sorry, ama e tupo da praish diskusii za takiva prostotii, pitai maika si, moden konsultant ili fr...

"Ооооф" ти пък си тъп .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си