.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    in your sweet dreams
    домът може да не е най-доброто място ... ама трябва да се признае че има и доста по зле , а аз няма да гадая защо се е самоуБЕСИЛ
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Животът е безценен дар...не бива да се пропилява.Човек може да страда-да,и аз съм си мислила за самоубийство,но сега само като си помисля за причините и се чувствам лигла!Бях решила,че никой не ме обича,защото счупих лампата и ме гледаха сърдито..ама бях малка..и ме възпираше мисълта,че близкие ми ще страдат.
    Та,по темата..сигурно е бил много наранен и е нямал на кого да се опре и наистина,не се правете на силни,ако бяхте изпаднали докрай и нямаше кой да ви подаде ръка и вие може би щяхте да прибегнете до това,или поне да го обмислите.Не казвам,че го одобрявам,за мен смъртта не е край на всичко и така не се бяга от проблемите,но като се замисля...може да е мислил,че така ще избяга от сивата реалност и ще отиде на едно по-добро място,за което аз искрено се надявам
    А решение има...след време той можеше да намери някой,някой,който да му помогне и да го избави от пропастта.Но прибързаните импулсивни действия често имат лоши последствия ;(
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
    Боли ме кура - много хора са се сблъсквали с мизерия, драми и трагедии, но са стисвали зъби и са продължавали. Земята и без това е пренаселена с печки, мангали и жълтури, които пак живеят в мизерия, ама даже и не се самоубиват, а някой селски путьо е решил, че трябва да се самоубива.
    Ми да мре мършата....
    абе да те заболи дано бе нещастник мизерен

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Nikoi ne jivee za samiq jivot...Kogato nqma 6tastie v nego ili se opitva6 da go nameri6, ili si tegli6 noja/kur6uma/vyjeto i t.n...

Град
    София
    Защо?

Защото живея живота си?
    Защото обичам и мразя, защото се боря за насъщния и нещата в които вярвам?
    Защото съм избрал трудния път и защото не понасям слабаците, които търсят все на хляба мекото?
    Защото мога да изпитам болка, а не да се разрева и самоубия на първото препятствие?

тц-тц-тц
    бе ти чуваш ли се бе?това е дете ,което не се е самоубило ,щот не са му дали "на хляба мекото"!!как 17 годишен сирак от тоя умрял дом, дет си нямаш на представа ква дупка е ,би могъл да се бори?с какво да да се бори по-напред?с мизерията,да се чуди как да избяга на педофилите,за малко обич и за някой ,на когото да му пука поне малко за него?викаш първото препядствие ,а?че той кога мислиш е ходил по равен път? отговори ми на тия въпроси,щото ти ако се имаш за много силен мога да те изненадам като ти кажа ,че след като не те шибат в гъза всеки ден и не ядеш бой непрестанно не си видял препядсвтие,скъпи

Град
    София
    и пак те питам...ти бил ли си там за да знаеш какво е ,защото най-добрата ми приятелка живее на другия край на улицата където е домът и мога да ти кажа ,че не знаеш за какво говориш.просто ти трябва 1 ден за да научиш на изуст всички педофили около дома.и какво да се огледам за мизерията ...се 1 не съм ги виждала как ходят голи и боси и просят по центъра.айде моля ти се

Сигурно е единствения с такива проблеми, но ми е интересно дали е бил от ромски произход??
    Педофилите по тези домове са малко преекспонирана история, която да кара незапознатите хора да се възмущават и да пращат помощи, ама все в гъз де, няма толкова педофили, а мизерията... я се огледай

Общо взето приказки наготово, но ако е мангал- да мре!
    И мангалите са хора,и те имат чувства.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    София
    абе къде видя ,че е мангал бе?и какво ,ако не е ром ще си промениш ли становището?а проституцията не ми я изкарвай ,щото това е само още 1 причина да искаш да се самоубиеш,защото никой не проституира за кеф и удоволствие

Град
    София
    ще го обясня кратко и ясно - боли ме кура за другите, живота е гаден, а светът несправедлив.

Ако е мангал даже се радвам.
    спомни си първия ми пост към тебе и да прекратим спора

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Oт къде знаете, че е нямал приятели и тн и тн.. В поста се казва само, че се е самоубил, от къде е и къде е намерен.А да и даже и да няма... ако е умен ще намери изход... самоубийството не е изход..е добре де изход е ама тъп
    The Spark

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    повечето хора живеят заради самия живот,да са част от системата - за да се изучат,да работят,да си направят деца и да си гледат спокойно старините,докато умрат...

Аз лично живея за Идеята,за Филма... Другото ми се струва безсмислено... Поне на тоя етап
    Mmm absolutno prav si tuk...Moje bi e po-vqrno, 4e ne trqa da se jivee za
    ______
    samiq jivot...Kat nqa ni6o huu v nego - |. |
    x x. |
    -- |
    /|\ |
    /\ |
    |

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Хубаво, че го е направил...за да не гледа как Еньо им набута 4 гола

А знаете ли че това момче беше от юндома(или така наречените домове за сираци) ... Бил е на 18 години и както ви е известно на 18 год. тези деца са принудени да напуснат домовете (до колкото разбрах е бил спал на улицата 2/3 дни, а също и една от причините е била така наречената НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ ... но това може би са просто слухове, нямам точна представа защо го е направил...) Мир на праха му ...

Град
    In Devil's Castle
    много е трудно да се предпазим....много е трудно,когато живота ни се срива да останем като нерушими скали...някои могат,други не.тъжното е,че лошите моменти не са вечни и човек прави нещо немислимо...самоубива се,нарушавайки кармата си и плаща в следващия си живот..(моля ви,не ме мислете за религиозна маниачка-просто изразявам отношение по проблема!!!!!!)
    someone else...

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Нека почива в мир.
    много странен израз,а? "почивай в мир, пешо, че като почне мача, ще те събудим"

awe mn li ti e zabawno ne moga da razbera ... po temata ... ujass teq deca nqmat nikakuv izbor v jivota .. i tova samo za6toto tupite im roditeli sa gi ostavili , a durjavata ne su murda prusta za teq domove ... RIP
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Скоро няма да се оправят нещата...Докато не се смени управлението,ще е така!...Особенно много се натъжавам като гледам Мартин Карбовски по Нова и неговите случай...Ужас.За това и хората вече не искат да живеят в България!Няма оправия...Момчето не е виновно,че се е самоубило.Държавата съсипва всички...

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Нз кво има в главата - вероятно нищо щом се е самоубил, а и независимо от всичко - за да се самоубиеш трябва да си идиот, така че да идиот е. Колкото и трудни моменти да има, могат да се преодолеят. Ако всеки се самоубиваше при някакъв проблем - до сега да няма хора на земята.
    А ти си мислиш, че ако сега имаш на кво да се радваш, така ще е винаги.
    Светът се върти, не на всички им харесва тва, но по-лошото е, когато не всички го осъзнават.
    Има някои неща, които 17-годишен не може да преодолее, вЕрвай

И да не изглежда така, все едно подкрепям самоубийствата - не, но в крайна сметка човек сам си решава кво да прави с живота си.. ебаси.

Град
    unknown
    чнг

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Това е мн лошо,жалкото е че се случва всеки де.Нека почива в мир.
    +1
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    просто явно не е имало никой до него да го подкрепи в труден момент, защото всеки има такива моменти, някои повече от другите, и много хора са си мислели за това, но винаги се намира приятел, човек, който да те прегърне и да ти каже че всичко ще бъде наред... и по този начин събираме сили да продължим напред.. да се преборим с цялата мъка... но какво ако този определен човек, който ни успокоява го няма, или просто няма никой друг, който да ни успокои..??
    emi az nqmam tkf 4ovek .... ama o6te sum jivv =D>

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    просто явно не е имало никой до него да го подкрепи в труден момент, защото всеки има такива моменти, някои повече от другите, и много хора са си мислели за това, но винаги се намира приятел, човек, който да те прегърне и да ти каже че всичко ще бъде наред... и по този начин събираме сили да продължим напред.. да се преборим с цялата мъка... но какво ако този определен човек, който ни успокоява го няма, или просто няма никой друг, който да ни успокои..??
    emi az nqmam tkf 4ovek .... ama o6te sum jivv =D>
    Ха...и смееш да се сравняваш с това момче?!
    Както виждам си имаш достатъчно пари, имаш си приятели, родители...какво повече ти трябва?!
    А той е нямал нищо за което да живее, щом е искал да умре, решението си е било негово и ние не можем да го оспорваме.Въпреки че е ужасно, той е избрал тази си съдба....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от quench
    щом не си е отрязала главата с моторна резачка, не е сензация....

лееейм.....
    LAME
    знаеш ти, знаееееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си