- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момче на 17 се обеси в Дупница...
Животът е безценен дар...не бива да се пропилява.Човек може да страда-да,и аз съм си мислила за самоубийство,но сега само като си помисля за причините и се чувствам лигла!Бях решила,че никой не ме обича,защото счупих лампата и ме гледаха сърдито..ама бях малка..и ме възпираше мисълта,че близкие ми ще страдат.
Та,по темата..сигурно е бил много наранен и е нямал на кого да се опре и наистина,не се правете на силни,ако бяхте изпаднали докрай и нямаше кой да ви подаде ръка и вие може би щяхте да прибегнете до това,или поне да го обмислите.Не казвам,че го одобрявам,за мен смъртта не е край на всичко и така не се бяга от проблемите,но като се замисля...може да е мислил,че така ще избяга от сивата реалност и ще отиде на едно по-добро място,за което аз искрено се надявам![]()
А решение има...след време той можеше да намери някой,някой,който да му помогне и да го избави от пропастта.Но прибързаните импулсивни действия често имат лоши последствия ;(
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
абе да те заболи дано бе нещастник мизеренПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
Nikoi ne jivee za samiq jivot...Kogato nqma 6tastie v nego ili se opitva6 da go nameri6, ili si tegli6 noja/kur6uma/vyjeto i t.n...
бе ти чуваш ли се бе?това е дете ,което не се е самоубило ,щот не са му дали "на хляба мекото"!!как 17 годишен сирак от тоя умрял дом, дет си нямаш на представа ква дупка е ,би могъл да се бори?с какво да да се бори по-напред?с мизерията,да се чуди как да избяга на педофилите,за малко обич и за някой ,на когото да му пука поне малко за него?викаш първото препядствие ,а?че той кога мислиш е ходил по равен път?Първоначално написано от Guttersnipe
отговори ми на тия въпроси,щото ти ако се имаш за много силен мога да те изненадам като ти кажа ,че след като не те шибат в гъза всеки ден и не ядеш бой непрестанно не си видял препядсвтие,скъпи
и пак те питам...ти бил ли си там за да знаеш какво е ,защото най-добрата ми приятелка живее на другия край на улицата където е домът и мога да ти кажа ,че не знаеш за какво говориш.просто ти трябва 1 ден за да научиш на изуст всички педофили около дома.и какво да се огледам за мизерията ...се 1 не съм ги виждала как ходят голи и боси и просят по центъра.айде моля ти се
И мангалите са хора,и те имат чувства.Първоначално написано от Guttersnipe
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
абе къде видя ,че е мангал бе?и какво ,ако не е ром ще си промениш ли становището?а проституцията не ми я изкарвай ,щото това е само още 1 причина да искаш да се самоубиеш,защото никой не проституира за кеф и удоволствие
спомни си първия ми пост към тебе и да прекратим спораПървоначално написано от Guttersnipe
Oт къде знаете, че е нямал приятели и тн и тн.. В поста се казва само, че се е самоубил, от къде е и къде е намерен.А да и даже и да няма... ако е умен ще намери изход... самоубийството не е изход..е добре де изход е ама тъп
The Spark
Mmm absolutno prav si tuk...Moje bi e po-vqrno, 4e ne trqa da se jivee zaПървоначално написано от ATAKABG
______
samiq jivot...Kat nqa ni6o huu v nego - |. |
x x. |
-- |
/|\ |
/\ |
|
Хубаво, че го е направил...за да не гледа как Еньо им набута 4 гола![]()
А знаете ли че това момче беше от юндома(или така наречените домове за сираци) ... Бил е на 18 години и както ви е известно на 18 год. тези деца са принудени да напуснат домовете (до колкото разбрах е бил спал на улицата 2/3 дни, а също и една от причините е била така наречената НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ ... но това може би са просто слухове, нямам точна представа защо го е направил...) Мир на праха му ...![]()
![]()
![]()
много е трудно да се предпазим....много е трудно,когато живота ни се срива да останем като нерушими скали...някои могат,други не.тъжното е,че лошите моменти не са вечни и човек прави нещо немислимо...самоубива се,нарушавайки кармата си и плаща в следващия си живот..(моля ви,не ме мислете за религиозна маниачка-просто изразявам отношение по проблема!!!!!!)
someone else...
awe mn li ti e zabawno ne moga da razbera ... po temata ... ujass teq deca nqmat nikakuv izbor v jivota .. i tova samo za6toto tupite im roditeli sa gi ostavili , a durjavata ne su murda prusta za teq domove ... RIPПървоначално написано от quench
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Скоро няма да се оправят нещата...Докато не се смени управлението,ще е така!...Особенно много се натъжавам като гледам Мартин Карбовски по Нова и неговите случай...Ужас.За това и хората вече не искат да живеят в България!Няма оправия...Момчето не е виновно,че се е самоубило.Държавата съсипва всички...
А ти си мислиш, че ако сега имаш на кво да се радваш, така ще е винаги.Първоначално написано от 5StaR
Светът се върти, не на всички им харесва тва, но по-лошото е, когато не всички го осъзнават.
Има някои неща, които 17-годишен не може да преодолее, вЕрвай
И да не изглежда така, все едно подкрепям самоубийствата - не, но в крайна сметка човек сам си решава кво да прави с живота си.. ебаси.
чнг
+1Първоначално написано от valentinka_1990
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
emi az nqmam tkf 4ovek .... ama o6te sum jivv =D>Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Ха...и смееш да се сравняваш с това момче?!Първоначално написано от LiLGrizzly
Както виждам си имаш достатъчно пари, имаш си приятели, родители...какво повече ти трябва?!
А той е нямал нищо за което да живее, щом е искал да умре, решението си е било негово и ние не можем да го оспорваме.Въпреки че е ужасно, той е избрал тази си съдба....![]()
LAMEПървоначално написано от quench
знаеш ти, знаееееш![]()