.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: хлябът

хлябът

Имам едно вяпросче.Пялнозърнестят хляб по малко вреден и калоричен ли е?

Супер фен Аватара на Barbie
    Никой хляб не е "вреден". Но пълнозърнестият е по-полезен.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Според няколко изследвания точно хляба със ситно смляно брашно е причина за невероятното увеличение на случайте на диабет. ДНивата на диабет са правопропорционални на консумацията на ситно смлени зърнени култури.

Пълнозърнестия не е кой знае колко по-добре.

Хляба няма нищо, което да задължава да се яде. Долу леба. Само боба и да ***!
    Grumpy old madman

Az 4etah nqkade si 4e v hlqba ima nqkakvi vitamiani ili proteini koito ne se sadrjali v dr hrani i e polezno da se hapva pone 1 filiika na den.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Az 4etah nqkade si 4e v hlqba ima nqkakvi vitamiani ili proteini koito ne se sadrjali v dr hrani i e polezno da se hapva pone 1 filiika na den.
    Точно така в хлябът и в тестените изделия по принцип се съдържа доста голямо количество протеини.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    маайте яко попара и тутманици.
    полезно е

razlikata mejdu nego i beliq hlqb v kaloriite ne e mn golqma,s tazi osobenost,4e bra6noto na palnozarnestiq ne e obraboteno i tolkova fino,koeto spomaga za peristaltikata i ne se usvoqva taka dobre ot organizma,zatova go vodqt po-polezen.Vajno e da se qde takav hlqb,zaradi cennite elementi koito sadarja,i koito druga hrana ne moje da ti nabavi

Супер фен
    Град
    Панацея
    ак0 ще ядеш хляб, яж пълнозърнест- съдържа мн повече белтъци 0т 0бикновения (макар, че са растителни, но какво пък....)
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    пълнозърнестия хляб на нашия пазар е толкова пълнозърнест колкото съм и аз...

поставете 1 филийка във вода за 1 вечер и вижте как на другата сутрин боята е на дъното не се залъгвайте от това, че е поръсен със малко сусам и т.н.

има 1 на Бонус в едни дебели опаковки по 3 дълги филии са, които се доближават ама и те не са съвсем чисти... тъй че..

Да пълнозърнестия хляб е по-полезен и по нискокалоричен от белия,поне така би трябвало да бъде.Ама аз лично предпочитам изобщо да не ям хляб.

може би в пълнозърнестия се съдържат по-малко калории

Ми то квото имаше да се каже, вс преди мен го написаха

Пълнозърнестия освен че е по - полезен е и по - малко калоричен . Ако искаш да отслабнеш спри хляба и тестяните продукти

Темата е малко стара, но мисля че ще помогна. Не съм експерт, всеки знае, че пълнозърнестия хляб е по-полезен, неискам да повтарям, че има вече много боклуци по пазара. Един хляб за да е пълнозърнест трябва да е трърд, да има следи от ядки, трици и т.н. и да има голям срок на годност(имам предвид срока на годност да е няколко месеца). Засега съм чул само за една марка хляб тя е "Местемахер" внасят се от Гютерсло, Германия. Хляба им се замесва от шрот, който се приготвя от едро смлени зърна и към него се прибавят ръж, витамини и др. Няма консерванти. Единственото, което ме учуди е , че има срок на годност 6 месеца
    Не съм си купувал такъв хляб, но съм чул, че е хубав и качествен. Другия начин е да си ги правим ние . Не мисля, че трябва да се лишаваме от хляба , защото все пак пълнозърнестия е полезен. Надявам се, че съм помогнал.

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Пълнозърнестия освен че е по - полезен е и по - малко калоричен . Ако искаш да отслабнеш спри хляба и тестяните продукти
    mhmz
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    entre el mar y una estrella...
    незнам доколко е полезен, но пък със сигурност не е вреден хляба. неска за закуска си направих филийка и още не съм огладняла, а друг път каквото и да закусвам (мляко, мюсли - уж здравословно) огладнявам и почвам да се тъпча с разни боклуци
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Да,правилно аз такъв ям. И наистина е много полезен.

ми аз немога съвсвм да го спра хляба щото се едно не съм яла и сед малко пок огладнявам

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от SuNNy^DaY
    незнам доколко е полезен, но пък със сигурност не е вреден хляба. неска за закуска си направих филийка и още не съм огладняла, а друг път каквото и да закусвам (мляко, мюсли - уж здравословно) огладнявам и почвам да се тъпча с разни боклуци

Ti ako misli6, 4e muslito e zdravoslovno...Tova po reklamata li go 4u?! Nai-malkoto sudurja zahar.

Ina4e hlqb az po4ti ne qm, nikoga ne sum imala navika da qm hlqb, no kogato qm, qm obiknoven bql hlqb.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си