- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам приятелката ми да правим секс?
Значи всичко почва така..Тя е на 13 след 1 месец 14,аз на 15.
Иии някво,тя казва,че не може да прави секс с мен защото е няква малка такава,и каза,че "МОЖЕ БИ" ще си помисли да правим като стане на 14(но казано честно аз не вярвам много).Едва ли ще ми помогнете някакси,но кажете някой съвет.
![]()
Не си я възбудил , да видиш как сама , ще иска да си го сложи!![]()
Еми порасни с 3-4 годинки и питай пак, пишлигарче.
The Spark
ами тя наистина си е малка, а пък и ти.не я карай насила щом още не се чувства готова. сигурно и е мн гадно че я притискаш
Не я претискам,дори не съм й предлагал да правим секс,просто тя ме знае някво.Първоначално написано от sweet_angel666
Как да е,а до възбуждането,адски трудно се възбужда,кажете как да я възбудя някво повече освен клитора....
Искаш съвет - порасни !!!
Не е геройство на ебеш на 15 .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Последният път я галих отдолу едва й набутах клитора,и пак нищо...
а ти май не си на същото мнение като нея, че е малка ?
я земи се осъзнай малко...![]()
апък и ти за кво си с нея ? само заради единия секс и се чудиш как да я накараш![]()
Kratko-to4no-qsno !Първоначално написано от Xtuning
Ай умирай ве малък помиар! Щот малката питчица не ще да си легне с теб значи не си заслужил друго освен "Лили" и "Деси"![]()
"Как да накарам приятелката ми да правим секс?"
никак, тя трябва да го поиска, а не ти да я караш
той си е прав, каза го малко грубо но е така... ти си на 15 а тя още на 13.. и самата тя си знае че не е готова а искаш да я накарашПървоначално написано от 5StaR
порастниииии!!!
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Oshte ste malki....;]Първоначално написано от HeavenShallBurn
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Malka e naistina. Ako ti tolkova ikash hvani si kaka. Tvurdo sum protiv da ti obqsnqvam kak da q vkarash v legloto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
няма как..не те желае
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
нищ0 е т0 кат за него и лили и деси са добри вариянти. Бтв и аз 1 път имах такава 1 аверка, ама тя беше на 14 вече и .. накрая ми писна и я скръцнахсеч и т0лкос кат не иска, да си намира друг. Се пак сме хора и си имаме нужди
![]()
Първоначално написано от Say It Right
отвори сърча и намери темата с лайняния кекс - казват, че помагалПървоначално написано от HeavenShallBurn
![]()
и аз мисля,че сте малки,а от това,което пишеш ти-ми става ясна картинката какъв си и защо си с нея![]()
![]()
а тя,че мисли по този начин (а не като другите на нейната възраст) и правя евала
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
уф... БОжеееееееее![]()
![]()
т'ва напрао ма умря
... как да я бил накарал да прави секс.. ми право е момичето, че ти отказва.. и аз да бях и аз щях да ти откажа.. ти не може да я накараш тя сама трябва да го поиска..
да не ми ревеш след 1 месец както другите, че са скъсал презерватива "к'во да права" .. лапе
Щом тя не иска - няма да стане.
А и... апффф наистина сте малки, бе. Намери си 'мадама' на твоите години и току-виж те огрее.
Евала на приятелката ти, че не се дава!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Никъде на челото ти няма да пише "Аз вече съм правил секс!" А и да се похвалиш, едва ли някой ще ти повярва. Права ли съм, че и ти си девствен?
Ако музиката можеше да се отъждестви с бременност, тогава чалгата щеше да е извънматочна!
+1Първоначално написано от 5StaR
На 15 секс тръгнал да прави....Я питай мама дали може![]()
offline forever!
da 6tom hodi s dve i se 4udi kak da i vika na drugataПървоначално написано от alex_devv
osaznai se be marsol dano ne napravi golqmata greshka da ti pusne ..izpolzvash mazen !!!!
devstven li si ?
pi4 4e si na 15 dobre ama ne si tolkova malak ama ili si nameri ne6to na tvoqta vazrast ili po golqma kakto se kazva hvani si kaka da te otraka, a ne nekvo si tam kadeto ne znae pikaeli mu se ili ebe