.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    ako sum na 13 i gadjeto mi e devtveno nqma da spa s nego!Purviq pt trqbva da e s nqkoi po opitenot tebe!Za tva te pitam dali si devstven!

ne go napadaite tolkova grubo be
    prosto e malak, vajnoto e 4e priqtelkata mu ima akal v glavata si i nqma da mu se varje

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Искаш съвет - порасни !!!

Не е геройство на ебеш на 15 .....
    saglasna ! puk i tq na 13 ti na 15 i ako i ti si devstven i nqma6 dostatu4no opit de ddz moje da stane ne6ty (bebe naprimer) i togava kvo abe malka si e a i ti ne si koi znae kolko golqm da ebe6 ....ima6 dve ra4i4ki za sega s tqh moje

Град
    In Devil's Castle
    не я карай!!!!!!!!!!!! ама,че хора
    someone else...

4ove4e ne q karai na sila... i az sum v po4ti su6toto polojenie kat teb ..samo det s priqtelkata mi sme na 14 i dvamata ... ii az kat sme zaedno trugvam da prava ne6to no tq me spira iiii mn se radvam 4e e taka 6tot verno sme na 14 godini vse pak....sa verno 4e v dne6no vreme 20-30% ot 12 godi6nite lapeta ve4e sa go praili po 2-3 puti ii 11-12 godi6nite mangakli imat po 2-3 deca ama... ne sme nekvi cigani tuka na 13 godini da se e**m .... taaa moq suvet e is4akqi pone o6te 1-godina-godina i polovina ti da stane6 na 17 nekude a tq na 16 ii togava...

Град
    софия

a ti na kolko si i na kolko eba za parvi pat. na kolko ti se iska6e ve4e ili 4aka6e da porasni6.are stiga gluposti ili da hvane da ebe nqkva koqto ve4e se e ili nekoq po golqma
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Град
    зад ъгъла
    Хвани си кака да те отрака....по-добре от колкото с 13 годишна...
    Play hard,go PRO!

Право е детето!

П.П.Аз деца викам и на съучениците си, дан' се сепкате...

Re: Как да накарам приятелката ми да правим секс?

Цитирай Първоначално написано от HeavenShallBurn
    Значи всичко почва така..Тя е на 13 след 1 месец 14,аз на 15.
    Иии някво,тя казва,че не може да прави секс с мен защото е няква малка такава,и каза,че "МОЖЕ БИ" ще си помисли да правим като стане на 14(но казано честно аз не вярвам много).Едва ли ще ми помогнете някакси,но кажете някой съвет.

offffff tq e oshte malka be ostavi q pfff

Малък или не всеки прави секс тогава, когато е готов. Една моя приятелка си намери гадже. Той искаше да правят секс, но тя не се чувстваше готова и все пак се е**ха. Питах защо като не е готова и тя ми каза "страх ме е,че ако не му дам да ме е** ще ме остави" предполагам (почти съм сигурен всъщност) че така ще стане и с това момиче.

Вие хуу го нападате момчето,а я кажете вие на колко сте го правили бе ?! Като ви чета други теми всичките сте на по 13-14-15 години за пръв път,а тук се правите на големите батковци и каки,малка/голяма,я се осъзнайте и вие

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от dirty_kitty
    "Как да накарам приятелката ми да правим секс?"

никак, тя трябва да го поиска, а не ти да я караш
    To4no

Град
    Sofiq

tuka sum saglasen na 15 ve4e ne e geroistvo ako be6e po malak primerno na 12 13 6te6e da si e geroistvo ma sa ve4e si zakasnql da se pravi6 na majkar taka4e po dobre q poiz4akai

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Еми порасни с 3-4 годинки и питай пак, пишлигарче.
    +1
    На 15 секс тръгнал да прави....Я питай мама дали може
    Ммм не не си права повечето ми приятели на мен не са детствени от 14-15 годишна възраст а и то не само приятелите ми ами повечето хора на тази възраст се чукат за пръв път!

Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    +1
    На 15 секс тръгнал да прави....Я питай мама дали може
    Ммм не не си права повечето ми приятели на мен не са детствени от 14-15 годишна възраст а и то не само приятелите ми ами повечето хора на тази възраст се чукат за пръв път!
    И какво от това?То и моите приятели са се проеб*ли на 13-14-15,ама не го смятам за нормално...
    Може мнението ми да не изнася на много хора,ама за мен е така!
    Как може до преди 1 година да си играл/а с кукли/коли и на 13 да почнеш секс да правиш.
    Просто това не мога да го вързпиема ...
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от Zarazata

Kratko-to4no-qsno !
    А бе вие много голями ли се пишете , че не ми е ясно , 15 годишна възраст си е напълно нормална за полов акт .
    Това , че пиклиовци като вас са си загубили дествеността на по 18 години си е ваш проблем . На момчето му се прави секс и иска савет, никой не се е родил научен как да се прави секс , а пък и не само секс .
    Сега по въпроса .
    Гледай да намериш ерогенните зони на въпросната партниорка , целувай я бавно зад ушетата , по врата , и стимолирай зърната на гърдите и както ти каза клитора и .
    Но не бързай и недей да натискаш много особенно долу .
    Бъди нежен и може и да ти се отвори парашута .
    А ако момичето е дественно по-добре недей бърза с проникването поне в продължение на 30 40 мин дори и повече .
    Недей бърза да влизаш с .... първо кеф ти езиче кеф ти некое друго пръстче и може да те угрее.
    Айде успех

Супер фен

Евала!!!

zakvo vs po golemi tupanari mu vikate porasni weee pedali takiq za kvo e toq forum -- teen problem a ne experti 4ueka pita kvo da prai a ne tuka da mu vikate porasni deiba pederasite tupi!!
    a otnosno vuprosa -- ami to 6te doide momenta v koito momi4eto ti 6te se suglasi moje bi se dvuomi nz po4akai imai turpenie a puk i momi4etata ne iskat samo sex iskat i vnimanie!!
    MN USPEHII

Ebati kretena - momi4eto e na 13 be/ kakto ti kazaha zemi porasni
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Svoge
    Цитирай Първоначално написано от punkarkata
    zakvo vs po golemi tupanari mu vikate porasni weee pedali takiq za kvo e toq forum -- teen problem a ne experti 4ueka pita kvo da prai a ne tuka da mu vikate porasni deiba pederasite tupi!!
    MN USPEHII
    +1 Етва вече е силно!!!!
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Град
    Хасково

Re: Как да накарам приятелката ми да правим секс?

Цитирай Първоначално написано от HeavenShallBurn
    Значи всичко почва така..Тя е на 13 след 1 месец 14,аз на 15.
    Иии някво,тя казва,че не може да прави секс с мен защото е няква малка такава,и каза,че "МОЖЕ БИ" ще си помисли да правим като стане на 14(но казано честно аз не вярвам много).Едва ли ще ми помогнете някакси,но кажете някой съвет.
    Човек,класика в жанра .Напоркай я!!! Да се напие и ще ти пусне,дори сама ще иска.Аз така направих първия път
    the cool is here

Един здрав тупаник и й го ръгваш. Така само ще я НАКАРАШ.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

изчакай малко докато е напално готова не я пришпорвай пак и имаш време за секс едва на 15 си !
    Пак онази лудата в мойто огледало видях,
    как гримира болката и те пуска в своя свят....

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Syglasna sym s teb.
    Kym avtora-> Ne q karai na sila.I dvamata ste malki o6te za tova,a tq 6tom ne e gotova hi4 ne e pravilno da q kara6

Всички които казват че сте малки са прави .. и наистина не е геройство да ебеш на 15 ( и сигорно после да хоиш да се хвалиш на приятелите си ). Ако искаш само да я наебеш -да- напии я ама са напии и ти с нея и после ще пишем съвети за "Бяхме пияни и аз свърших в нея бременна ли е като беше девствена". Пораснете поне още малко !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си