- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам приятелката ми да правим секс?
ako sum na 13 i gadjeto mi e devtveno nqma da spa s nego!Purviq pt trqbva da e s nqkoi po opitenot tebe!Za tva te pitam dali si devstven!
ne go napadaite tolkova grubo be
prosto e malak, vajnoto e 4e priqtelkata mu ima akal v glavata si i nqma da mu se varje
saglasna ! puk i tq na 13 ti na 15 i ako i ti si devstven i nqma6 dostatu4no opit de ddz moje da stane ne6ty (bebe naprimer) i togava kvo abe malka si e a i ti ne si koi znae kolko golqm da ebe6 ....ima6 dve ra4i4ki za sega s tqh mojeПървоначално написано от Xtuning
![]()
не я карай!!!!!!!!!!!!ама,че хора
someone else...
4ove4e ne q karai na sila... i az sum v po4ti su6toto polojenie kat teb ..samo det s priqtelkata mi sme na 14 i dvamata ... ii az kat sme zaedno trugvam da prava ne6to no tq me spira iiii mn se radvam 4e e taka 6tot verno sme na 14 godini vse pak....sa verno 4e v dne6no vreme 20-30% ot 12 godi6nite lapeta ve4e sa go praili po 2-3 puti ii 11-12 godi6nite mangakli imat po 2-3 deca ama... ne sme nekvi cigani tuka na 13 godini da se e**m .... taaa moq suvet e is4akqi pone o6te 1-godina-godina i polovina ti da stane6 na 17 nekude a tq na 16 ii togava...![]()
![]()
a ti na kolko si i na kolko eba za parvi pat. na kolko ti se iska6e ve4e ili 4aka6e da porasni6.are stiga gluposti ili da hvane da ebe nqkva koqto ve4e se e ili nekoq po golqmaПървоначално написано от Xtuning
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Хвани си кака да те отрака....по-добре от колкото с 13 годишна...
Play hard,go PRO!
Право е детето!
П.П.Аз деца викам и на съучениците си, дан' се сепкате...![]()
Първоначално написано от HeavenShallBurn
offffff tq e oshte malka be ostavi q pfff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малък или не всеки прави секс тогава, когато е готов. Една моя приятелка си намери гадже. Той искаше да правят секс, но тя не се чувстваше готова и все пак се е**ха. Питах защо като не е готова и тя ми каза "страх ме е,че ако не му дам да ме е** ще ме остави" предполагам (почти съм сигурен всъщност) че така ще стане и с това момиче.
Вие хуу го нападате момчето,а я кажете вие на колко сте го правили бе ?! Като ви чета други теми всичките сте на по 13-14-15 години за пръв път,а тук се правите на големите батковци и каки,малка/голяма,я се осъзнайте и вие![]()
![]()
![]()
![]()
To4noПървоначално написано от dirty_kitty
![]()
tuka sum saglasen na 15 ve4e ne e geroistvo ako be6e po malak primerno na 12 13 6te6e da si e geroistvoПървоначално написано от Xtuning
ma sa ve4e si zakasnql da se pravi6 na majkar taka4e po dobre q poiz4akai
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Ммм не не си права повечето ми приятели на мен не са детствени от 14-15 годишна възраст а и то не само приятелите ми ами повечето хора на тази възраст се чукат за пръв път!Първоначално написано от princesa_viki
И какво от това?То и моите приятели са се проеб*ли на 13-14-15,ама не го смятам за нормално...Първоначално написано от I_likE_Sex
Може мнението ми да не изнася на много хора,ама за мен е така!
Как може до преди 1 година да си играл/а с кукли/коли и на 13 да почнеш секс да правиш.
Просто това не мога да го вързпиема ...![]()
offline forever!
А бе вие много голями ли се пишете , че не ми е ясно , 15 годишна възраст си е напълно нормална за полов акт .Първоначално написано от Zarazata
Това , че пиклиовци като вас са си загубили дествеността на по 18 години си е ваш проблем . На момчето му се прави секс и иска савет, никой не се е родил научен как да се прави секс , а пък и не само секс .
Сега по въпроса .
Гледай да намериш ерогенните зони на въпросната партниорка , целувай я бавно зад ушетата , по врата , и стимолирай зърната на гърдите и както ти каза клитора и .
Но не бързай и недей да натискаш много особенно долу .
Бъди нежен и може и да ти се отвори парашута .
А ако момичето е дественно по-добре недей бърза с проникването поне в продължение на 30 40 мин дори и повече .
Недей бърза да влизаш с .... първо кеф ти езиче кеф ти некое друго пръстче и може да те угрее.
Айде успех
Евала!!!Първоначално написано от Xtuning
zakvo vs po golemi tupanari mu vikate porasni weee pedali takiq za kvo e toq forum -- teen problem a ne experti 4ueka pita kvo da prai a ne tuka da mu vikate porasni deiba pederasite tupi!!
a otnosno vuprosa -- ami to 6te doide momenta v koito momi4eto ti 6te se suglasi moje bi se dvuomi nz po4akai imai turpenie a puk i momi4etata ne iskat samo sex iskat i vnimanie!!
MN USPEHII![]()
![]()
Ebati kretena - momi4eto e na 13 be/ kakto ti kazaha zemi porasni![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
+1 Етва вече е силно!!!!Първоначално написано от punkarkata
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Човек,класика в жанраПървоначално написано от HeavenShallBurn
.Напоркай я!!!
Да се напие и ще ти пусне,дори сама ще иска.Аз така направих първия път
![]()
the cool is here
Един здрав тупаник и й го ръгваш. Така само ще я НАКАРАШ.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
изчакай малко докато е напално готова не я пришпорвай пак и имаш време за секс едва на 15 си !
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Syglasna sym s teb.Първоначално написано от 5StaR
Kym avtora-> Ne q karai na sila.I dvamata ste malki o6te za tova,a tq 6tom ne e gotova hi4 ne e pravilno da q kara6![]()
![]()
Всички които казват че сте малки са прави .. и наистина не е геройство да ебеш на 15 ( и сигорно после да хоиш да се хвалиш на приятелите си ). Ако искаш само да я наебеш -да- напии я ама са напии и ти с нея и после ще пишем съвети за "Бяхме пияни и аз свърших в нея бременна ли е като беше девствена". Пораснете поне още малко !!!