- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 'Неофициалните' връзки
Какво мислите за този тип връзки, в които няма точно поставено начало .. само неочакван край?
Аз съм си патила от това вече, веднъж без да се усетя навреме. И сега съм на път да попадна в подобна ситуация.. Конкретния ми въпрос е как да стане така, че отношенията м/у двама души да станат 'официални'? ..В смисъл такъв, момчето да бъде подтикнато да направи решаващата крачка.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Според мен един поглед и няколко истински думи са достатъчни.. Примерно "Искам да имаме начало, а не както досега" или "Искам нещо сериозно с теб" .. Иначе за неофициалните връзки - не ги подкрепям..
Животът е адът описан в Библията!
неще от сорта на "хайде да го направим официално"![]()
Първоначално написано от Say It Right
питай в прав текст
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Неясните отношения са ужасно мъчителни - "Какво сега? Внушавам ли си че има нещо чежду нас? Той какво иска? Какво изпитва?" Как само съм си блъскала главата навремето с тия въпроси...
Задаваш му точен и ясен въпрос - "Заедно ли сме или не? Какво искаш да се получи между нас." И настоявяш, докато не получиш отговор, защото иначе може да протака дъъъъълго време.
Ами то аз знам какво изпитва той към мен и точно за това ми е чудно, защо не иска нищо конкретно ..сериозно. Виждам, че става маниакален когато ми говори колко ме харесва и т.н. Единствено това 'затишие' не разбирам и искам да го побутна някак си, по възможно най-нежния начин (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
хах даПървоначално написано от alex_devv
![]()
Кажи на негов близък приятел какво те мъчиМомчетата също са клюкари ..
След това изчакай няколко дни и всичко ще се оправи
![]()
Може би вече си е патил от сериозни връзки и за това не иска вашите взаимоотношения да са такива. Но както казаха по-горе - попитай го направо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Объркана съм, много искам да сме заедно, но и не искам да го притискам, защото това би могло да повлияе отрицателно..
Ще му дам време.. не знам колко, но дано има полза след това![]()
![]()
Think about it..
и аз с моя сегашен приятел имах подобен проблем... ии един ден му разказах за едни френдчета, че правили еди колко си месеца заедно, и му викам ей и ние от горе долу толкова време излизаме заедно може и ние да имаме празник.. и си избрахме дата и озаконихме работата...![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
xaa poznato mi e tfasamo 4e nashta na 3 den stana oficialna i ottam si po4naxa si4kite obi4aini gluposti :P :P
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Мене ако питаш - не затишието трябва да побутваш, а нещо съвсем... хм, материално, от плът и кръв.Първоначално написано от 136179
И да ти кажа честно... нищо не ти разбрах от поста. Какво неопределено начало, какъв неочакван край. После някакво затишие... Дързост и красота.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам какво общо намери с Дързост и Красота, тъй като не го следя, но мога да ти кажа, че ако звуча хаотично, объркано или неточно, е поради 'кашата' в главата ми.
Think about it..
Попитай .... с питане до Цариград се стига![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Добре де, след като в твоята глава е каша, ние как се очаква да ти помогнем? С черпак?Първоначално написано от 136179
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо не .. и това е нещо (:
Think about it..
какво точно е официално и какво неофициалнодругите да знаят или какво...
someone else...
Патила съм си от такова нещо,и мога да кажа,че за себе си поставих условието да създам ''връзка'' с някой а не ''отношения'' за да го няма въпроса-''Мой ли е,или още неин???'',което ме побъркваше преди..
Сега съм щастлива![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз знам един вид официални връзки... наричат ги брак.