- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли начин да превърнем една кучка в..
нормално изпитващо чувства момиче ?
Някои ако има опит или нещо ако може да каже по темата , ще се радвам да чуя положителни отговори![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ako e ku4ka malko trudno![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
абе вс може да се пречупи![]()
![]()
![]()
![]()
ей го моя мъжо уж беше голям купонджия и пиянка ама вече е му остава време от това да се занимава с мен![]()
Просто трябва да и влезеш под кожата
не може,кучката си е кучка,ако усети че се опитваш това,ще бие шута,ясни са ми![]()
Кучка в смисъл на секси недостъпното маце, което всеки иска да има, но не може или на злобарка, която се интересува само от себе си и й доставя удоволствие да наранява другите? Има разлика между двата типа - между това, само да се прави на кучка и наистина да е такава. За единия тип не е невъзможно да се пречупи, за другия ще е по - трудно...
Аве кучка. Глупости. Девойче на 15 - кучка. Може да е лигла и да се прави на интересна, но нищо повече. Всяко момиче (и момче) изпитва всевъзможни чувства, без значение ние даваме ли си сметка за това или не. И колкото по-добре го/я опознаеш, толкова лесно виждаш, че така. Не знам какво е това момиче твойто, но бих те посъветвала просто да й станеш приятел. Да спечелиш доверието й и да я опознаеш по-добре.
ima na4in , stiga da nameri6 pravilniq podhot kam neq .
Да си намери майстора! Някой момче което ще и дърпа юздите и да видиш как ще се опитоми набързо![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Незнам . Не съм си имала работа с кучки , но предполагам , че за пореден път тук важи изречението :"Вълкът козината си мени , но нрава- не !"
ако си нямаш друга работа, прав ти път. Може и да е възможно, но ще е и трудоемко, и консумиращо време...а одоколко ще е и ефективно е много отвлечен въпрос.
ne moje..dori i ako popadne v sreda na :kuchki: 6te stava vse po gadna i po licemerna.. ot lichen opit go znam ...![]()
точно от това ме е страх, че приятелки те й пълнят главата с простотии най-вероятно.... начина и на мислене е .... катастрофален, особенно ценностите.... въпреки това има надежда да се оправят нещата ама трябва някои да и отвори очите .... освен аз да се жертвам.... но може и да я загубя...Първоначално написано от MrS.bEpS
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Какво имаш предвид под кучка ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Всеки може да се промени. Въпросът е дали тя го иска и дали ти си достатъчно силен и търпелив най-вече...![]()
жена...мм хаиде момиче, което като си хареса някои се лепва за него, и след време като и омръзне или нещата ако почнат да стават сериозни тя се отдръпва.... и така един омагьосън кръг... нещо от сортаПървоначално написано от mickelangelo
Първоначално написано от SpiDer__GirL
тя ще се промени сигорен съм, но се иска време .... и нерви, а аз почнах да се изчерпвам и от към двете .... и търпението ми взе да свършва.... последния път когато си изтървах нервите си строших ръката в един контеинер... не се фукам с това нито се гордея, напротив знам, че ми трябва помощ и за това се обръщам към вас........![]()
Ам... питал ли си я защо се одръпва? Знаеш ли... причината може да е, че някога тя е била влюбена и момчето да я е наранило, за това сега когато усети, че нещата стават сериозни да се одръпва. Обясни и, че ти я обичаш и не си като другите.Първоначално написано от JiMiTo
Първия път когато направи горе споменатото с мен няколко седмици след като се запознахме сле случи, останад до нея като приятел няколко месеца.... бях винаги до нея, дори когато тя е бягала и се е отдръпвала винаги съм бил мил и нежен и съм я разбира и съм и имал доверие на 100%, макар да съм осещал, че понякога ме лъже.Първоначално написано от SpiDer__GirL
Подари и подарък за коледа, тя също , макар моя да бе малко по... голям да речем(пантофки с формата на кучетаТя ми подари малка плюшена играчка.
За 14-ти мислех да и подаря роза и да и кажа как стоят нещата, неуспяхме да се видим и така и така неможах да и дам розата. Изхвърлих я.
След това намерихш някак си сили и просто и казах как стоя нещата, това стана по скаип, но след час и нещо отидох и до тях и я измъкнах едва ли не от вкъщи , баба й имаше ден ден, и пак поговорихме за това наживо. Разбрахме се да говорим на кафе спокоина след няколко дена. Отказа ми под предтекст, че щяла да ходи в друг град на квартира и неискала да си развали и прителството с мен , и тем подбни глупости и неиска да почва връзка сега.... дрън дрън. Добре за 2-ри път приех приятелство, неможех да и се разсърдя нито да я оставя.
Обещах си че ще докарам това до край! 1-ви вариант е това което искам аз или поне което се надявам да стане - да ми даде шанс, макар и малък. 2-ри е - да спрем да си говорим ако трябва, до такава степен ще бъда настоятелен и постоянен и верен на чуствата си.
Преди няколко дена бяхме на кафе. Попитах я дали след кафето иска да идем в нас да гледаме филм, тя поиска да направим това на другия ден щото обещала на майка и дасе прибра рано и .... дълга история. Пак се съгласих. Нестана това и другия ден. Поиска да отменим за някои ден в който и двамата сме свободни.
Тя знае, че аз имам чуства към нея и че ако продължава да ме реже рано или късно ще си отида без да и кажа и думичка. Казва, че и е приятно с мен и нищо повече. Страх я е да изпитва чувства сякаш. И неиска да говори много много за тях...
как да я обедя в постоянството си и търпението си какво още да направя?
А да и трябва да се редя на опашка за излизането с нея, понякога имало и други приятели с който излизала.... това вече ме дразни, но немога да и кажа защото не сме нищо повече от близки приятели.................................. ............
страх ме е че май пак е почнала да се зарибява с някои както обикновенно прави след като остави някое момче което е наранила....
пппппфпфпфпфпфпфпфп
Да има!Даваш и всичко което иска,но всеки ден си мил с нея,тя се влюбва в теб,ти обаче в миг се отдръпваш,почваш да се държиш хладно и гадно с нея и тя започва да те пита "Какво стана,какво направих,къде сбърках",а ти не и казваш,тя се побърква,опитва се да разбере,открива всичките си грешки и може и да се оправи,обаче не се знае.В тоя свят е пълно с боклуци!Първоначално написано от JiMiTo
Другия вариант е да я спукваш от бой и да й обясняваш всеки път,че го правиш,защото я обичаш и да и напомняш,че не може без теб.
Втория начин работи по-добре,като,че ли...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ей пич,с риск да не ме послушаш и да прозвучи банално,аз съм правил същите грешки като теб.Знаеш ли как само можеш да докараш нещата до край???Като спреш да мислиш за нея и да се зарибяваш,да си вкарваш филмите,че я обичаш и тя теб и ще сте щастливи.ТОВА НЕ Е ТАКА!!!Повярвай ми,месеци страдах по същия начин,като,чета историята ти,виждам своята история като,че ли през пречупването на вода.Всичко е същото с малки измения.Бягай далеч от тая смотанячка,тя не те обича,само те наранява и си играе с теб.Сигурен съм,че никога не си я накарал да страда и ти за нея си просто доброто момче което и е опора в трудните моменти и се забавлява с теб,но когато не и трябваш е с другите си многобройни "приятели".Тая не те заслужава!!!Набий си го в главата!Отношенията между 2-ма влюбени не трябва да са такива,то не е война,тука няма да мерим сили с момичето което обичаме,кой е по-силен и кой е по-гаден.На мен ми предложиха приятелство преди време и аз бях много обиден,"приех" и после веднага отказах,обясних още същия момент как стоят нещата и че ако иска да бъде с мен,ще бъде,няма да се подиграва с мен.После тя поиска да бъде с мен,но каза,че не може,после ми обеща нещо и не го изпълни,сега аз не искам да съм с нея.Защото любовта не е вечна,а всеки път когато те нараняват любовта си отива малко по малко и остават само спомените,хубавите,след време изчезват хубавите спомени защото лошите са повече,а след време срещаш друга и лошите спомени избледняват.Спомняш си само "А ако беше с мен колко щях да я обичам,но само тя загуби,сега обичам моето момиче(новата която ще срещнеш)"Това е мой човек,спри да страдаш,нека всичките гадни кучки се научат,че не приемат ли любовта и не позволят ли да ги обичат после всичко изчезна!Първоначално написано от JiMiTo
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от vamp
През целия си мизерен живот се опитвам да намирам правилните решения на проблемите в живота си, било като чужди съвети или базирани на личния ми опит. Нещо като в шаха - най-правилния ход. Мисля да я оставя наистина да порасне малко. Няма смисъл наистина. Това не е любов. Мисля да я отрежа от живота си, ще разваля приятелството и това е. Мерси на всички.
Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!