- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли начин да превърнем една кучка в..
Не няма начин, освен ако тя го искам ама малко се съмнявамПървоначално написано от JiMiTo
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Приятел съчуствам ти. И ти бия евала, че си събрал сили да я оставиш и да се настроиш психически срещу нея. Не е лесно признавам. Но наистина това е най-правилното решение. И един извод, до който сам стигам - не винаги най-хубавото е и най-добро за нас самите....Първоначално написано от vamp
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Tova e osoben "sort" jeni, otnosheniqta s koito ne vodqt do nishto dobro - eto predi nqkolko podobno prejivqvane mi se sluchi. Prosto nqkoi jeni sa takiva - a dali sa poddatlivi na promqna, ne znam, no li4no smqtam,4e ne si struva. Samo shte si habite nervite i chuvstvata. Otdavna ne sam imal vazmojnostta da bada sas svestno momiche i zanapred smqtam da go davam bez momicheta, pisnalo mi e ot gluposti i prostotii, za koito po4ti vinagi ne sam imal vina ili zasluga. T'va e ot men po vaprosa.![]()
ne![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
според мен ако се влюби истински ще се промени![]()
someone else...
Всеки човек изпитва чувства не зависимо дали е кучка, овца, сдухано момиченце и т.н..
Животът е адът описан в Библията!
дръж се като зло куче с нея и готово
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
освен да я ухапя.... някъдеПървоначално написано от heartless*charm
![]()
или да и тегля едно ебане и да я пратя да си ходи![]()
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Не. Има твърде съществена биологична разлика. Момичето си е човек. А кучката си е.... женско куче.Първоначално написано от JiMiTo
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За всичко си има начин, пък и напоследък т.н. "кучки" са просто малки лигли, които са чули че е модерно ся да си кучка и давай всички сме кучки....Направо са смешни...
А по принцип,защо да не може. Всеки човек си има слаби места и ако оцелиш някое такова и успееш да и влезеш под кожата....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Знаеш ли какво ... Остави я. Въобще не се занимавай с нея. Не и звъни, навънка ако се видите кажи и само едно ЗДРАВЕЙ и си продължи. Колкото повече тичаш след едно момиче, толкова повече тя ти се надува. Като види, че вече не си заинтересован сама ще намери път към теб. Все пак и аз съм момиче ...:P
Mai trqbva da q nakaram da me uvajava malko, shtoto neshto dosta svoboda i dadoh. Taka shte e ....Първоначално написано от SpiDer__GirL
Няма как да не се съглася с нея,винаги дава много интересни и полезни мнения.Всеки човек изпитва чувства,когато е тъжен плаче,когато е щастлив, се смее и се радва на живота.Едвали тя е "статуя" и прави изключение.Това,което твърдиш,че е кучка не я прави най-лошата.И тя е човек.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
И да мисля,че ако тя намери човек,който да й преобърне живота,защо да не се промени?
![]()
Не, ама да. Имах си работа с кучка. Искаше да ми отнеме гадже което беше илюзорно, плод на моята фантазия. За отрицателно време с няколко правилни подхода я накарах да ме желае максимално много, влюби се и тогава сложих край. И досега (година по късно) продължава да ме занимава и още не ме е забравила. Всъщност що е то кучка ? Слабохарактерно момиче което се прави на силно и твърдо, но всъщност от прекалените нараняванки е мн крехка. Как да се справим с кучка ? Лесно. Смята се че 1 такова момиче има гордост и голямо его. Погалваш и го,но съвсем леко. После...разбери намеренията и. Играй си с нея. Манипулираш я, караш я да те мисли за глупак. Недостъпността е задължителна. Това е момиче което иска да наранява момчетата на всяка цена затова върви по следите ти. Накрая не се усеща как се влюбва от всичките игрички. И когато това стане it's showtime. Скачате върху сърцето и максимално много, докато не го стъпчете. Това ще го помни цял живот, да видим дали ще иска да наранява. Ъхъхъх, кучките са елементарни и са като прочетена книга. Акъл се иска...Първоначално написано от F4e_stz
за какво ти е кучка?красива ли е ,за да я искаш толкова и какво изобщо може да ти хареса в една кучка ,за да искаш да я промениш освен външния вид?
neshtata otivat na tam che poveche iskam da q naranq za da i vkaram malko akyl v glavata , otkolkoto da q spechelq s lubovni obqsneniq i tem podobni....neznam mai mi mina meraka.... igrata vze da zagrubqva prekaleno mnogo a az ne iskam tova... iskah prosto malko lubov i razbirane...
Пич разбий и курвенското сърце!Нека страда пиклата!Направи го и заради мен!Първоначално написано от JiMiTo
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Да, пич, давай!
Направи го за всички мъже, с които някога си е играла жена!
С теб сме !!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всеки може да се промени-тази "кучка" може да се промени според мен ако изпита истински чувства към някой.Ако този някой харесва свестни момичета,тя ще спре да се лигави според мен.Просто всеки може да се промени,стига да има причина,желание и воля!![]()
Just haters make me famous! εĭз
tva ka4ili priqtelq mi vi zadava toq vapros![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Това зависи от харектера на момичето.Доста трудно ще стане да превърнеш кучката в нормално момиче,но не е невъзможно
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...