.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
    Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
    Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!
    Леле мале, не ви блазя на всичките... Четох ся всичките коменти и взе, че ми стана мъчно...
    The reasons of love... <3

Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
    Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
    Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!

Re: Има ли начин да превърнем една кучка в..

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    нормално изпитващо чувства момиче ?
    Някои ако има опит или нещо ако може да каже по темата , ще се радвам да чуя положителни отговори
    Не няма начин, освен ако тя го искам ама малко се съмнявам
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Приятел съчуствам ти. И ти бия евала, че си събрал сили да я оставиш и да се настроиш психически срещу нея. Не е лесно признавам. Но наистина това е най-правилното решение. И един извод, до който сам стигам - не винаги най-хубавото е и най-добро за нас самите....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Tova e osoben "sort" jeni, otnosheniqta s koito ne vodqt do nishto dobro - eto predi nqkolko podobno prejivqvane mi se sluchi. Prosto nqkoi jeni sa takiva - a dali sa poddatlivi na promqna, ne znam, no li4no smqtam,4e ne si struva. Samo shte si habite nervite i chuvstvata. Otdavna ne sam imal vazmojnostta da bada sas svestno momiche i zanapred smqtam da go davam bez momicheta, pisnalo mi e ot gluposti i prostotii, za koito po4ti vinagi ne sam imal vina ili zasluga. T'va e ot men po vaprosa.

ne
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    In Devil's Castle
    според мен ако се влюби истински ще се промени
    someone else...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всеки човек изпитва чувства не зависимо дали е кучка, овца, сдухано момиченце и т.н..

Животът е адът описан в Библията!

дръж се като зло куче с нея и готово
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    дръж се като зло куче с нея и готово
    освен да я ухапя.... някъде
    или да и тегля едно ебане и да я пратя да си ходи

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Има ли начин да превърнем една кучка в..

нормално изпитващо чувства момиче ?
    Някои ако има опит или нещо ако може да каже по темата , ще се радвам да чуя положителни отговори
    Не. Има твърде съществена биологична разлика. Момичето си е човек. А кучката си е.... женско куче.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Там, където е сърцето...
    За всичко си има начин, пък и напоследък т.н. "кучки" са просто малки лигли, които са чули че е модерно ся да си кучка и давай всички сме кучки.... Направо са смешни...
    А по принцип,защо да не може. Всеки човек си има слаби места и ако оцелиш някое такова и успееш да и влезеш под кожата....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Знаеш ли какво ... Остави я. Въобще не се занимавай с нея. Не и звъни, навънка ако се видите кажи и само едно ЗДРАВЕЙ и си продължи. Колкото повече тичаш след едно момиче, толкова повече тя ти се надува. Като види, че вече не си заинтересован сама ще намери път към теб. Все пак и аз съм момиче ... :P

Цитирай Първоначално написано от SpiDer__GirL
    Знаеш ли какво ... Остави я. Въобще не се занимавай с нея. Не и звъни, навънка ако се видите кажи и само едно ЗДРАВЕЙ и си продължи. Колкото повече тичаш след едно момиче, толкова повече тя ти се надува. Като види, че вече не си заинтересован сама ще намери път към теб. Все пак и аз съм момиче ... :P
    Mai trqbva da q nakaram da me uvajava malko, shtoto neshto dosta svoboda i dadoh. Taka shte e ....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Всеки човек изпитва чувства не зависимо дали е кучка, овца, сдухано момиченце и т.н..
    Няма как да не се съглася с нея,винаги дава много интересни и полезни мнения.Всеки човек изпитва чувства,когато е тъжен плаче,когато е щастлив, се смее и се радва на живота.Едвали тя е "статуя" и прави изключение.Това,което твърдиш,че е кучка не я прави най-лошата.И тя е човек. И да мисля,че ако тя намери човек,който да й преобърне живота,защо да не се промени?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от F4e_stz
    ne
    Не, ама да. Имах си работа с кучка. Искаше да ми отнеме гадже което беше илюзорно, плод на моята фантазия. За отрицателно време с няколко правилни подхода я накарах да ме желае максимално много, влюби се и тогава сложих край. И досега (година по късно) продължава да ме занимава и още не ме е забравила. Всъщност що е то кучка ? Слабохарактерно момиче което се прави на силно и твърдо, но всъщност от прекалените нараняванки е мн крехка. Как да се справим с кучка ? Лесно. Смята се че 1 такова момиче има гордост и голямо его. Погалваш и го,но съвсем леко. После...разбери намеренията и. Играй си с нея. Манипулираш я, караш я да те мисли за глупак. Недостъпността е задължителна. Това е момиче което иска да наранява момчетата на всяка цена затова върви по следите ти. Накрая не се усеща как се влюбва от всичките игрички. И когато това стане it's showtime. Скачате върху сърцето и максимално много, докато не го стъпчете. Това ще го помни цял живот, да видим дали ще иска да наранява. Ъхъхъх, кучките са елементарни и са като прочетена книга. Акъл се иска...

Град
    София
    за какво ти е кучка?красива ли е ,за да я искаш толкова и какво изобщо може да ти хареса в една кучка ,за да искаш да я промениш освен външния вид?

Може, но това зависи само и единствено от нея.

може любовта е нещо силно
    .......
    но трябва да е истинска

neshtata otivat na tam che poveche iskam da q naranq za da i vkaram malko akyl v glavata , otkolkoto da q spechelq s lubovni obqsneniq i tem podobni....neznam mai mi mina meraka.... igrata vze da zagrubqva prekaleno mnogo a az ne iskam tova... iskah prosto malko lubov i razbirane...

Град
    там където мечтите стават реалност
    neshtata otivat na tam che poveche iskam da q naranq za da i vkaram malko akyl v glavata , otkolkoto da q spechelq s lubovni obqsneniq i tem podobni....neznam mai mi mina meraka.... igrata vze da zagrubqva prekaleno mnogo a az ne iskam tova... iskah prosto malko lubov i razbirane...
    Пич разбий и курвенското сърце!Нека страда пиклата!Направи го и заради мен!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да, пич, давай!

Направи го за всички мъже, с които някога си е играла жена!

С теб сме !!!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Всеки може да се промени-тази "кучка" може да се промени според мен ако изпита истински чувства към някой.Ако този някой харесва свестни момичета,тя ще спре да се лигави според мен.Просто всеки може да се промени,стига да има причина,желание и воля!
    Just haters make me famous! εĭз

tva ka4ili priqtelq mi vi zadava toq vapros
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Това зависи от харектера на момичето.Доста трудно ще стане да превърнеш кучката в нормално момиче,но не е невъзможно
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си