- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли начин да превърнем една кучка в..
Първоначално написано от CuRly Doll
i samo istinskata celuvka na lubovta moje da sabudi spqshtata krasavica ... kato v prikazkite nali ? dryn dryn pylni gluposti na tyrkaleta![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Кучката е кучка, само защото има мъже, които й го позволяват. Дори се съмнявам, че правилната дума в случая е "мъже". По-скоро мекотели, които през целия си живот са слушали приказките на майка си как да бъдат "мили и нежни" с всяка жена в живота си.
Жалко, че днешното общество е осакатило мъжете. Превърнало е повечето от нас в скопци, на които им трябват безброй съвети, статии, "тактики" и сайтове като този, които да ни учат как да се отнасяме с нежния пол, какво да им купуваме на всеки мизерен празник, как да ги държим за ръчичка, как да ги целуваме и как да "правим любов" с тях.
Мъжът трябва да бъде Завоевател. Трябва да бъде Воин. Него не го избират, той е този, който избира. Той притежава силата да вземе онова, което пожелае.
Така че, млади приятелю, спри да гониш ветровете, спри да превръщаш кучките в добри момичета, а превърни себе си в истински Мъж. Тогава ще можеш да постигнеш всичко на този свят. А кучките.. те сами ще идват да скимтят в краката ти.
Another version of the truth
Spored men za da izrastnesh myj trqbva i se nalaga da prijiveesh dosta takiva razocharovaniq. Tova po nqkakyv nachin te uchi i predpazva. Az ne sym vinoven che sym izrastnal taka. Vse pak nemoje da si podbirash roditelite ili da si izberesh haraktera. Ti si takyv kakyvto si si. Ako namerish nqkoi koito da te razbira - super , ako ne si ostaash sam ... tva e.Първоначално написано от Neon Black
Prosto spored men tq beshe chovek zaradi kogoto si zaslujavashe da napravish malka jertva, no qvno sym sgreshil. Priemam che sym napravil greshka i nemislq da q povtarqm za napred.
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Ак0 това на аватара си ти, ...... аз не бих ставал 0т масата, само и само да ст0я по-надалеч 0т тебПървоначално написано от Sharpay
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right