- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли начин да превърнем една кучка в..
Първия път когато направи горе споменатото с мен няколко седмици след като се запознахме сле случи, останад до нея като приятел няколко месеца.... бях винаги до нея, дори когато тя е бягала и се е отдръпвала винаги съм бил мил и нежен и съм я разбира и съм и имал доверие на 100%, макар да съм осещал, че понякога ме лъже.Първоначално написано от SpiDer__GirL
Подари и подарък за коледа, тя също , макар моя да бе малко по... голям да речем(пантофки с формата на кучетаТя ми подари малка плюшена играчка.
За 14-ти мислех да и подаря роза и да и кажа как стоят нещата, неуспяхме да се видим и така и така неможах да и дам розата. Изхвърлих я.
След това намерихш някак си сили и просто и казах как стоя нещата, това стана по скаип, но след час и нещо отидох и до тях и я измъкнах едва ли не от вкъщи , баба й имаше ден ден, и пак поговорихме за това наживо. Разбрахме се да говорим на кафе спокоина след няколко дена. Отказа ми под предтекст, че щяла да ходи в друг град на квартира и неискала да си развали и прителството с мен , и тем подбни глупости и неиска да почва връзка сега.... дрън дрън. Добре за 2-ри път приех приятелство, неможех да и се разсърдя нито да я оставя.
Обещах си че ще докарам това до край! 1-ви вариант е това което искам аз или поне което се надявам да стане - да ми даде шанс, макар и малък. 2-ри е - да спрем да си говорим ако трябва, до такава степен ще бъда настоятелен и постоянен и верен на чуствата си.
Преди няколко дена бяхме на кафе. Попитах я дали след кафето иска да идем в нас да гледаме филм, тя поиска да направим това на другия ден щото обещала на майка и дасе прибра рано и .... дълга история. Пак се съгласих. Нестана това и другия ден. Поиска да отменим за някои ден в който и двамата сме свободни.
Тя знае, че аз имам чуства към нея и че ако продължава да ме реже рано или късно ще си отида без да и кажа и думичка. Казва, че и е приятно с мен и нищо повече. Страх я е да изпитва чувства сякаш. И неиска да говори много много за тях...
как да я обедя в постоянството си и търпението си какво още да направя?
А да и трябва да се редя на опашка за излизането с нея, понякога имало и други приятели с който излизала.... това вече ме дразни, но немога да и кажа защото не сме нищо повече от близки приятели.................................. ............
страх ме е че май пак е почнала да се зарибява с някои както обикновенно прави след като остави някое момче което е наранила....
пппппфпфпфпфпфпфпфп
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !