Е Джими,както и ти сам забеляза съдбите ни са сходни,забрави я човече,поне не мисли толкова за нея и не я идеализирай така,тя не го заслужава,не е и вярно,че ако някой го оставиш той ще се върне при теб,понякога трябва да напъваш непрекъснато човека и когато го оставиш той чак тогава разбира колко много те обича и не може без теб.Обаче нещата няма да са същите,ти винаги ще помниш миналото,а забравиш ли го ще бъдеш наранен както преди.И само ти си виновен човече,ако не беше така добър с теб,тя нямаше да ти се качи на главата и да се ебава с теб,да се гаври така с личността ти и да ти обяснява колко много те обича.
Бившата ми вече ми се извинява за какво ли не,но каква полза?Все едно мога да забравя всичко до сега.Не човече,сега не бих и простил ако не ми се обади по телефона,да поиска да излезем,да ми каже колко много ме обича,да ме прегърна,аз да я целуна и когато и се обадя след това,да знам,че когато имам нужда от някой,тя винаги ще е до мен.Неее,това никога няма да стане!Знаеш ли защо?Защото е егоистка,не е пораснала и не ме обича...Да това е истината,това става когато чувствата не са споделени или не са на време.Така става когато изпуснеш момента...
Остави я мой човек,твоята е много по-гадна от моята,много повече те разиграва и 100% не те обича,повярвай ми.Хвани си друга,губи си времето с нея,ако заслужава обичай я,бъди щастлив,но не страдай заради тази която не заслужава!