- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко притеснен
Имам един въпрос...Значи правих секс с приятелката ми без презерватив ..Но аз имам късо гемче и немога да си заголя напълно главичката..Така де като го вкарам мисля че се забелва до половината най-много..Преди да се "източа" го изкарах около 5 секудни и така..Знам че има вероятност да съм пуснал малко дори преди да се източа,но голяма ли е вероятноста?На приятелката ми й закаснява малко..трябваше да дойде вчера,а още не и е дошло.Има ли вазможност да е забременяла?И правихме го в събота,а дали ще има значение ако днес пие противозачатъчни?
Do 72 chasa sled akta moje da pie protivozachatachni.A choveche ti se nauchi da q pazish i togava go pravete bez prezervativ,tova ne e shega ra bota.Hapcheto se kazva Eskapele i e 30 i nqkolko leva v aptekata.![]()
Е няма ли по ефтини ?![]()
Нестига, че може да си направил белята ами сега и по ефтини искашПървоначално написано от Smok^
Не мога да ви разбера вас мажете .. ако не ти се дават толкова пари си има презервативи...
![]()
Хапчетата за спешна контрацепция имат много странични ефекти и не е препоръчително да се използват често. Но ако толкова много се притеснявате, може да си вземете за всеки случай. Но запомнете, че това е вредно и не бива да се използва повече от 2 пъти в годината. Тези хапчета са микс от хормони и могат да предизвикат изменения в цикъла, напълняване, окосмяване и други странични ефекти ако се прекали с употребата им. От един път нищо няма да ви стане, но гледайте да се ограничите. Другото хапче за спешна контрацепция се казва Постинор Дуо. Но нямам представа колко струва.
Ако музиката можеше да се отъждестви с бременност, тогава чалгата щеше да е извънматочна!
Ок..Аз мисля че има много малка вероятност това да е станало...И ако пробваме с тест ще покаже ли или трябва събота..
На този етап е много рано за тест. Дори и в събота има вероятност теста да бъде отрицателен, а тя да е бременна, така че наистина намерете начин да закупите хапче. Теста няма да е излишен, но трябва да са минали най - малко 7 дни от евентуално зачеване. Не забравяй, че ако теста е положителен, вероятността да е грешен е под 1%, но ако е отрицателен, тази вероятност е към 30 %. С други думи на тестовете може да се вярва ако са положителни. Аз самата имаам дете на 6 месеца и първите тестове, които правих бяха отрицателни. А това беше месец и половина след като забременях.
Ако музиката можеше да се отъждестви с бременност, тогава чалгата щеше да е извънматочна!
Добре ще опитаме с хапче![]()
Защо?И аз съм се чудила защо са го спряли...Ако може да ми отговоришПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
offline forever!
Мда.. спести 30 кинта.. са ходи купи памперси за 10Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
просто се научете да се пазите бе хора оффффф аман вече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не е късно нали 72 часа ние го правихме събота към 6-7.. 3 дена до днеска 6-7 часа е ..А пък също е много малак шанса отново да кажа..който е да съм пуснал по време на това,но не съм усетил и не смятам че съм ..
Бахти ! Много се дразня ! Можеш да е*еш без капут .. после се стискаш за 30 лв (10 кутии цигари!!! ) Аре не се цигани - ходи купи на момичето ескапелче .. после е по-лошо, вервай миПървоначално написано от Smok^
![]()
наистина ли е заради 30-те лева ?! Да ти събереме по 1 лв тука във форума и да дойдеш да ти ги дадем .. да те видим къф си резил !!!![]()
![]()
![]()
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Заради парите ми било..я са опрай е веднага мога си ги намеря .. и ако не й е дошло ще ги намеря и ще купя ..