.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    София

Господар и роб

Леле мина цяла година откакто не съм писал тук вече съм на 19 ура
    Изчетох бая смешни коментари и все пак се чудя защо се задават малоумни въпроси при положение че има достатъчно литература в книгите а и в интернет.
    Както и да е аз нямам въпрос защото съм във форум.
    Искам да пусна тази тема носеща звучното заглавие "Господар и роб"
    Повечето от вас знаят какво имам предвит.
    Лично на мен повече ми харесва да съм роб. Адски много ме възбужда унижението (само за протокола ще отбележа, че не говоря за камшици фистинг и лизане на обувки а за най обикновенния фетиш).
    Та така ще ми бъде интересно да се разсиква точно тази тема.....

Мега фен Аватара на amatorium
    Hm, tova e dosta pikantna igra i razbira se sexa i otnosheniqtashtqha da sa dosta skuchni inache. Obicham da namesvam ponqkoga podobni elementi, no mislq, che iskluchitelno mnogo zavisi ot partniora. I gospodar i rob izbiram.
    Eating isn't cheating - Arnold

Господар

robinq obi4am da me plqskat i vrazvat kato ne slu6am kakvo iskat ot mene

Мега фен
    Град
    SF
    Кажи какво то4но ти се разисква по темата и ще разисквам. Задай си въпросите

Робинята на Quench

Град
    София
    Прочети по горе, че не задавам въпрос. Просто ще се радвам да прочета мнения по темата. Разискване. Опит и.тн.

Супер фен Аватара на Barbie
    Фантазията сама по себе си е възбуждаща, но не искам да го практикувам. Всеки път, когато с приятеля ми съвсем на шега сме започвали нещо подобно (а нашите закачки реално са били доста далече от фетишизъм и тн.) не ми допада. Освен ако не съм много пияна. Предпочитам нежност...

Мега фен
    Град
    SF

Окей, тогава без конкретни въпроси, не знам какво би искал да 4уеш като отговори по темата.
    И все пак - съб съм, много съб при това

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Окей, тогава без конкретни въпроси, не знам какво би искал да 4уеш като отговори по темата.
    Ти си мазо!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ами например кой какво е правил дали му е харесало. Ако да кое точно. Ако не защо. И тем подобни

ROb v sexa i gosodarv jivota!!!

Гсподарка или робиня хммм зависи от настроението

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Гсподарка или робиня хммм зависи от настроението
    +1

Град
    софия
    dam i pri men zavisi ot nastroenieto mi

Цитирай Първоначално написано от bebence_ff
    robinq obi4am da me plqskat i vrazvat kato ne slu6am kakvo iskat ot mene
    offline forever!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Фантазията сама по себе си е възбуждаща, но не искам да го практикувам. Всеки път, когато с приятеля ми съвсем на шега сме започвали нещо подобно (а нашите закачки реално са били доста далече от фетишизъм и тн.) не ми допада. Освен ако не съм много пияна. Предпочитам нежност...
    Нещо подобно. По-скоро още не мога да го навия за най-елементарно вързване.........дори и да правим груб секс, предпочитам да правим равен секс.....

аз предпочитам роб(мн е забавно когато приятеля ми си мисли,че има пълен контрол над мен!)..но има моменти когато искам да съм господарка(да става както аз искам!) ..

Re: Господар и роб

Цитирай Първоначално написано от solveig_m
    Изчетох бая смешни коментари и все пак се чудя защо се задават малоумни въпроси при положение че има достатъчно литература в книгите а и в интернет.
    ако всички мислеха като тебе, тоя форум нямаше да съществува

Повече от фен
    Аз определено в повечето случаи предпочитам роб.Мноого ме възбужда,ама полудявам,когато ме обръщат,вдигат ,постявят както и където му се иска на партньора и така по-рязко да са нещат ,по-страстно -да ме тръшне и да ме притисне-да ми хване ръцете , ами имам предвид ,че не точно грубостта обичам,колкото факта,че така му идва отвътре-толкова много го възбуждам и побърквам-това е.А и ако трябва да съм честна- възбужда ме да се чувствам подвластна в секса и леко в безисходица...
    [img] [/img]

hottie
    Guest
    Обичам да съм роб и господар. Когато съм роб го оставям да прави наистина каквото си поиска и понякога много ме е изненадвал...
    Обичам да ми казва какво да правя,къде и как. Какво да кажа, как да се държа и накъде да гледам. Контролира ме напълно в такива моменти.
    Когато съм господар пак контролирам всичко и влизам в едня много различна за мен роля, чак не се познавам на моменти.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I na men mi haresva da sym robinya ,oba4e moya priyatel ne e vdyhnoven ot ideyata ,toi e mn. nejen vinagi s men i nyakoy pyt samo se razgore6tyava pove4e.Ot nego sigurno zadnika mi e 4erven ,v4era taka me udari 3 pyti ,daje ne se useti kolko si e otpusnal rykata :# ama karai de ,na men mi haresva bolkata.
    Az my kazah ,4e mn. obi4am da sym vyrzana ,ot 1 mesec go 4akam da si nameri s kvo da me vyrje )))) s 4akaneto 6te si y ostana

Град
    In Devil's Castle
    робиня.....но става въпрос за психическо внушения,не за физическия аспект ....много е готино
    someone else...

Супер фен
    Ще взема да пробвам някой път и аз....

Мега фен Аватара на amatorium
    Tiq neshta sa tolkova hubavi, kogato sa istinski, a ne nqkoq tupa detska igra. Tolkova emociq i vuzbuda ima. No hubavoto na temata e, che vchera me podseti da si kupq nov kojen kamshik...
    Eating isn't cheating - Arnold

Здравейте!Отдавна си търся момиче,което да ми позволява да му лижа(буквално) подметките и обувките.Не мога да си обясня защо,но това ми доставя страшно удоволствие,може би по-голямо от самия секс.Та видях,че тази тема има горе-долу нещо общо и реших тук да опитам.Ако има заинтересувани,ще се радвам да ми пишат!
    П.С.Тъй като току-що си направих регистрация и съм твърде объркан,моля някой да ми обясни как мога сам да направя тема,за да не се налага да пиша по други под формата на коментари.Благодаря ви предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си