- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
Първоначално написано от slAduk17
spored men bivshata ti ima oshte chuvstva kam teb i iska da si te varni
Абсолютно съм съгласен!!!Първоначално написано от Wrathchild
tapa rabota to4nu pak az nikoga ne bih se zanimavala s takav kat si tolkova krasiv 6to ne si nameri6 druga ...........tva ste mom4eetata ii posle momi4etatat bili vinovni ttctct
TOva e nai typoto koeto moje6 da napravi6... tq moje da se dyrji typo s teb no sys sigyrnost adski mn q boli no dyrjanieto i e prosto za6titna reakciq kazvam ti go ot li4en popit ;] sled kato q obi4a6 nai dobroto koeto moje6 da napravi6 e da byde6 otnovo s neq i da se opita6 da q napravi6 6tastliva![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Да..Много си жалъкПървоначално написано от MimityYy
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Predi malko bqh v edna fr i tam be6e po bivshata mi priqtelka i tam a y po4nahme se natiskame ii az ne 4e neiskah prosto obi4am drugoto momi4e super mnogo.I samo i vikam 4akai malko otidoh v dr staq i zvunq na moita i i vikam obi4am te mnogo i tq vika a ti na kolko go kazvash tfa i az i vikam of slu6ai me i i obqsnqvam tam kolko q obi4am i takifa ne6ta i tq mul4i i az i vikam obi4a6 li me? I tq emi DA i takava se razplaka haha i az i vikam mihaela e v drugata staq i e qsno kvo 6e stane i tq samo mul4i i az i vikam ai kazvai 6e se opraim li ili ne i tq ami pisna mi ot tvoite luji i az i vikam mi ok togava 4ao si4ko hubavo i tq ne ne molq te ne pravi tova obi4am te mnogo i 6te se opravim hahaTuI 4e ve4e si4ko e sUPeR haHAHahAh i dori mi duhaha xaHAXHHAXaxh eiI suPER
![]()
Ей, много си прост, бе келеш...Първоначално написано от slAduk17
Аз си мечтая момиче така да ме обича, а ти се държиш по тоя начин с нея...
Е, не мога да го проумея... Горкото момиче...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфффф... Нямам думи честно...
Всеки си намира майстора и ти ше си го намериш ... неможа ли да оставиш момичето без да я караш да страда така каквото и да ти казва щеше по лесно да и мене а сега наистина може да си я наранил гадно извинявай но ти си ПЪЛЕН КРЕТЕН
АМАН ОТ СМОТАНИ ГЪЗАРИ![]()
![]()
![]()
Тва е много глупаво, а ти си смешен.. Браво бе момче, държиш се като путка!Първоначално написано от slAduk17
Животът е адът описан в Библията!
мисля,че си....да не казвам,че ще има обидени![]()
someone else...
da naistinaПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Да те наебе спинозен слон дано.И отзад и отпред хубаво да те разпори...Всичко се връща обаче...Някой ден ти миличък ще страдаш двойно.
Нейната грешка е , че продължава да те обвинява за това , че си я наранил . Сигурно наистина е така , но ти не трябва да и отмъщаваш . Защо ? За да я нараниш още повече , така ли ? Ако до сега те е обвинявала без причина , сега определено ще има причина ! Това е много безотговорно от твоя страна ! Не го прави ! Няма смисъл . Ако някои хора сега имат хубаво мнение за теб , сега ще си го развалят .![]()
детска радост, шарени бонбонки...
кога ли ще го преживеете тоя детски момент - тя ми каза еди си кво, аз трябва да и го върна![]()
преодолеи го и продължаваи напред![]()
Няма никакъв смисъл да се гаврищ така. Спомни си, че дори за малко ви е било хубаво. Има една мисъл:"По-важно е да обичаш, отколкото да си обичан". За какво трябва да съсипваш всичко? Просто отвори нова страница в живота си.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
I da q preebe6 nqma da ima smisul!!! Predstavi si 4e i s teb nqkoi den taka postupqt nqma da ti e priqtno nali?Zamisli se malko... Ae uspeh![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Жалък си...
всички сте еднакви .. въобще не обръщате внимание какво чувстваме ние момичетата .. забрави я .. и продължи напред ..
ti q obi4a6 tq te obi4a ne e li qnso kakvo rqbva da stane pogovorete ne misli6 li 4e kato i akzva6 ne te zaslujavam tq se 4uvstva dobre povqrvai mi ot tova boli ;(Първоначално написано от slAduk17
Ti si bahti zadnika ti si super BOKLUK DA se vazpolzvash po toq na4in tvoita uj lubov v kfo se izrazqva we muhlio v tui da ti duha bahti zagubeniq det si we mai i onaz ti vari sled gaz az ako bqh shtqh da kaji 4upi si tapata glava we
Sig si na 12 pF bahti e lapeto shibano IZPOLZVAsh q samo da ti duhha q ti si go ******** weeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jalkoto e 4e pove4eto mom4eta sa bokluci kato tebe samo se vazpolzvat i edno obicham te zamazva si4ko
oligofreni
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не няма смисъл да и го връщаш, много тъпо ще постъпиш, ако излизаш с приятелката и
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аааааа , ето това се казва момчешка просототия . А аз си мислех , че няма по-тъпи момчета от едно момче , което преди си харесвах , ама ето на , съдбата ме изненада много !Първоначално написано от slAduk17
А не, те олигофрените имат повече акъл ...Ако бях на мястото на вси1ките момичета там с , които се гавриш си нямаш и на представа какво щеше да ти се случи , ако ми предложиш да правя това , което безмозъчните ти "гаджета" ти правят . И те не са по-малко плиткоумни от теб !Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()