.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Град
    somewhere over the rainbow
    Лъжеш,лайно с лайно.Ако те бяха наранявали ,нямаше сега да го правиш с нея.Умния човек си взима поука и не причинява никому изпитаната болка. Селяндурче скапано грозно,ако си поне малко мъж,ще я оставиш и няма да я оставиш да си загуби девствеността с такъв,като тебе,който не я заслужава.

Mi ne ne luja BOlqlo me i men !! Ama koi e kazal 4e az sym umen bqh ve4e ne sym topkata tolko ma e udrqla po glavata 4e ve4e iztupqh haha !! A pyk za kvo ne sym tolko zle haha na vun6en vid g.d stavam haha 6tom mi se vruzvat zna4i malko ili mn vaja na vun6en vid haha sled tova haha kato po4na zvezdi da im svalqm haha !! A pyk i tq ima o6te 4as i polovina da se otkaje i da ne doide v nas

Град
    Дано...иначе ще е пълна тъпачка.

Ami ne prosto tq nqma predstava s kakvo mom4e hodi I kakvo mom4e obi4a misli si 4e samo tam deto sum se ligavel haha i si misli 4e q obi4am ahha

Град
    Да,ебачо!Точно това я прави тъпачка!Схващаш?

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    Ami ne prosto tq nqma predstava s kakvo mom4e hodi I kakvo mom4e obi4a misli si 4e samo tam deto sum se ligavel haha i si misli 4e q obi4am ahha
    А не си ли се замислял какво би ти било на теб ако някой се държи така??

Град
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    А не си ли се замислял какво би ти било на теб ако някой се държи така??
    А!Точно и аз това питах!

Ami.. ne .. ok neiskam da q naranq ama pff neznam kakvo da pravq tolko q haresvah predi ;( no e mn revniva ii me poburkva estestveno 4e q obi4am amaa yh ;( nqma zna4neie

Град
    У дома пред компютъра
    тъп си

ако беше помислил малко, щеше да се поставиш на мястото на момичето.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ако те бяха наранявали ,нямаше сега да го правиш с нея.Умния човек си взима поука и не причинява никому изпитаната болка.
    !!!

Ami.. ne .. ok neiskam da q naranq ama pff neznam kakvo da pravq tolko q haresvah predi ;( no e mn revniva ii me poburkva estestveno 4e q obi4am amaa yh ;( nqma zna4neie
    Е.. Не си ли говорил с нея, че е прекалено ревнива?

Поведението ти я кара да те ревнува така... НЯМА ДА Е ДРУГО!!!

Супер фен
    slAduk17, браво бе мой човек си. Давай все така напред. При такива путки се действа с твърда ръка. Напълни ми душата. Не ги слушай тея глупаци. Повечето са на по 14 и гледат том и джери, други мастурбират до късно пред компа, а трети даже не са виждали пишка / путка на живо, четвърти ти завиждат затова че ще удариш кьоравото въпреки че си гад. И затова ме кефиш, защото и аз съм същия. Никаква милост за който и да е. Успехи и нека всички путки са в краката ти

haha Alabalaportokala e tfa e be bratle haha MI mn qsno kvo 6e mi e gadno za momi4e be ebi nared haha si4ki jeni sa kurvi bez maika mi ahaha ama i tq e jena

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    slAduk17, браво бе мой човек си. Давай все така напред. При такива путки се действа с твърда ръка. Напълни ми душата. Не ги слушай тея глупаци. Повечето са на по 14 и гледат том и джери, други мастурбират до късно пред компа, а трети даже не са виждали пишка / путка на живо, четвърти ти завиждат затова че ще удариш кьоравото въпреки че си гад. И затова ме кефиш, защото и аз съм същия. Никаква милост за който и да е. Успехи и нека всички путки са в краката ти
    На 15 съм; вече не гледам Том и Джери; Не мастурбирам до късно на компа; виждал съм путка на живо и НЕ ме е яд, че ще ''удари кьоравото''...
    Но няма смисъл да ви говоря... Вие ще си останете все такива...
    Не ми пука за вас, обаче... Надявам се момичетата да започнат да се усещат и да си отварят очите за такива, като вас...

Град
    В АдА
    На 15 съм; вече не гледам Том и Джери; Не мастурбирам до късно на компа; виждал съм путка на живо и НЕ ме е яд, че ще ''удари кьоравото''...
    Не ми пука за вас, обаче... Надявам се момичетата да започнат да се усещат и да си отварят очите за такива, като вас...
    ЕВАЛА ейтва е момче на място а вие сте пълни путки без да се убиждате нищо лично

MIi miss perfekt haha nali si perfektna haha a tfa e bash mom4e nali haha zemete se togava haha ama lizzard nali se se6ta6 4e kvito i da sme nie momi4etata ni predpo4itat i to to4no zaradi tfa 4e sme takifa

Град
    В АдА
    Вас ви предпочитаме само за секс щото само за тва ставате

MIi miss perfekt haha nali si perfektna haha a tfa e bash mom4e nali haha zemete se togava haha ama lizzard nali se se6ta6 4e kvito i da sme nie momi4etata ni predpo4itat i to to4no zaradi tfa 4e sme takifa
    И кФи сте?
    Смешници?

Супер фен
    Нямаше да тръгваш да ми отговаряш ако всичките тези неща са верни

Вас ви предпочитаме само за секс щото само за тва ставате
    Всъщност това е обратното, защото ако беше така вие щяхте да разтваряте крака без проблем

Защо така си мислиш?

Град
    Айде нашия човек трябва вече да е оправил мацката....Макарче много се съмнявам.

AHhAhA Moje i da ne q zaslujavam no tq se vyrna pri men i daje mi kaza 4e 6te mi pusne (za6toto tq e destvena ;( ) super mn predi i vikah aide tq ne ne ii sa ahha se navi hxaHhax Ami tup sum ok sqkakuv sum ama polu4vam tova koeto iskam!! Ta tq v4era mi vika : Ti kvo si misli6 4e vseki put 6te me zarqzvash 6e me luje6 i az 6e se vru6tam pri teb li? I az i vikam : Mi estestveno xahxah i tq vika emi ne si poznal i az emi huu ama kvo stana pak sa vurna pri men hxaHXA tuI 4ee si4ko e sUper puk I q obi4am mai
    Ами значи тя не е по-малко плиткоумна от теб ! (Не те познавам лично , но всичко , което казвам са изводи от темата ти !)

Re: Да я прееба ли?

Цитирай Първоначално написано от little_f
    Скъсах с гаджето ми преди няколко дни и уж приятели ама само се караме и само ми казва къф съм бил какво съм направил,че съм и разбил сърцето.. И ми писна вече всички ме обвиняват мене такъв съм бил онакъв.. и сега искам да и го върна една нейна мн добра фр е яко сладка и ми е приятелка и сега и се обаждам по телефона смс-и в даскало по скайп си пишем и сега ще я вода на кафе довечера.По-тоя начин ще нарана бившата да види какво е мислите ли,че трябва и дали си заслужава?
    Оле моля те не се занимавай с такива детски истории за какво ти е да я преебаваш минало и толкова недей се хваща с някоя само за да и е гадно замислял ли си се как би изглеждал в очите на другите момичета ако въртиш някви номера Гледай напред и толкова ,ако наистина не искаш да си с нея повече, но ако искаш опитай се да си я спечелиш пак
    Да, бе... Ще я печели... Не виждаш ли, че гледа да му е добре на пишката, а не чувствата на момичето..

Град
    В АдА
    Много ми е интересно тоя идиот и оправил мацката дано му е отказала

Оффффф...Тва е ебати детската история..Остави я..Все някога Ще и се върне..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си