- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
Лъжеш,лайно с лайно.Ако те бяха наранявали ,нямаше сега да го правиш с нея.Умния човек си взима поука и не причинява никому изпитаната болка.Селяндурче скапано грозно,ако си поне малко мъж,ще я оставиш и няма да я оставиш да си загуби девствеността с такъв,като тебе,който не я заслужава.
Mi ne ne lujaBOlqlo me i men !! Ama koi e kazal 4e az sym umen bqh ve4e ne sym topkata tolko ma e udrqla po glavata 4e ve4e iztupqh haha !! A pyk za kvo ne sym tolko zle haha na vun6en vid g.d stavam haha 6tom mi se vruzvat zna4i malko ili mn vaja na vun6en vid haha sled tova haha kato po4na zvezdi da im svalqm haha !! A pyk i tq ima o6te 4as i polovina da se otkaje i da ne doide v nas
![]()
Дано...иначе ще е пълна тъпачка.![]()
Ami ne prosto tq nqma predstava s kakvo mom4e hodiI kakvo mom4e obi4a misli si 4e samo tam deto sum se ligavel haha i si misli 4e q obi4am ahha
Да,ебачо!Точно това я прави тъпачка!Схващаш?![]()
А не си ли се замислял какво би ти било на теб ако някой се държи така??Първоначално написано от slAduk17
А!Точно и аз това питах!Първоначално написано от lizzard_92
Ami.. ne .. ok neiskam da q naranq ama pff neznam kakvo da pravq tolko q haresvah predi ;( no e mn revniva ii me poburkva estestveno 4e q obi4am amaa yh ;(nqma zna4neie
тъп си
ако беше помислил малко, щеше да се поставиш на мястото на момичето.
!!!Първоначално написано от MartyParty
Е.. Не си ли говорил с нея, че е прекалено ревнива?Първоначално написано от slAduk17
Поведението ти я кара да те ревнува така... НЯМА ДА Е ДРУГО!!!
slAduk17, браво бе мой човек си. Давай все така напред. При такива путки се действа с твърда ръка. Напълни ми душата. Не ги слушай тея глупаци. Повечето са на по 14 и гледат том и джери, други мастурбират до късно пред компа, а трети даже не са виждали пишка / путка на живо, четвърти ти завиждат затова че ще удариш кьоравото въпреки че си гад. И затова ме кефиш, защото и аз съм същия. Никаква милост за който и да е. Успехи и нека всички путки са в краката ти![]()
haha Alabalaportokala e tfa e be bratle haha![]()
![]()
MI mn qsno kvo 6e mi e gadno za momi4e be ebi nared haha si4ki jeni sa kurvi bez maika mi ahaha ama i tq e jena
![]()
![]()
На 15 съм; вече не гледам Том и Джери; Не мастурбирам до късно на компа; виждал съм путка на живо и НЕ ме е яд, че ще ''удари кьоравото''...Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Но няма смисъл да ви говоря... Вие ще си останете все такива...
Не ми пука за вас, обаче... Надявам се момичетата да започнат да се усещат и да си отварят очите за такива, като вас...![]()
ЕВАЛА ейтва е момче на място а вие сте пълни путки без да се убиждате нищо личноПървоначално написано от lizzard_92
MIi miss perfekt haha nali si perfektna haha a tfa e bash mom4e nali haha zemete se togava haha ama lizzard nali se se6ta6 4e kvito i da sme nie momi4etata ni predpo4itat i to to4no zaradi tfa 4e sme takifa![]()
Вас ви предпочитаме само за секс щото само за тва ставате![]()
И кФи сте?Първоначално написано от slAduk17
![]()
Смешници?
Нямаше да тръгваш да ми отговаряш ако всичките тези неща са верниПървоначално написано от lizzard_92
![]()
Всъщност това е обратното, защото ако беше така вие щяхте да разтваряте крака без проблемВас ви предпочитаме само за секс щото само за тва ставате![]()
Айде нашия човек трябва вече да е оправил мацката....Макарче много се съмнявам.
Ами значи тя не е по-малко плиткоумна от теб ! (Не те познавам лично , но всичко , което казвам са изводи от темата ти !)Първоначално написано от slAduk17
![]()
Да, бе... Ще я печели... Не виждаш ли, че гледа да му е добре на пишката, а не чувствата на момичето..Първоначално написано от little_f
Много ми е интересно тоя идиот и оправил мацката дано му е отказала![]()
Оффффф...Тва е ебати детската история..Остави я..Все някога Ще и се върне..![]()