- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
дано да му увисне...дано да не свърши...дано да му се изкривиПървоначално написано от Miss_Perfekt
Първоначално написано от MartyParty
![]()
Дано..
Дано се изложи ама нищо чудно хора които много говорят нищо не правят а той много говориПървоначално написано от MartyParty
![]()
Пич, важиш толкова, колкото важи и путката на баба ми пред 17 годишен, който го тресе хормона!*
Поне се научи да пишеш, тогава се прави на вървежен.
Впрочем казах ли ти, че сега разправяш 'ааа не, няма да се влюбя пак', а точно това ще стане? И точно тогава някоя така яко ще те разиграва, че тука ще има да оревеш форума. Горкото момиче, за пореден път наистина жалко, че аз не съм на нейно място, че досега да си останал и без приятелчетата на които се хвалиш за подвизите си.
Но какво се изненадвам - глупак при глупака отива.
*Не се извинявам за нецензурното си изказване.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хахах хейтърчета гадни мръсни. Пръснете се от яд и идете си прережете вените![]()
![]()
На 15 съм; вече не гледам Том и Джери; Не мастурбирам до късно на компа; виждал съм путка на живо и НЕ ме е яд, че ще ''удари кьоравото''... Razz
Но няма смисъл да ви говоря... Вие ще си останете все такива...
Не ми пука за вас, обаче... Надявам се момичетата да започнат да се усещат и да си отварят очите за такива, като вас...Акцентираш с главно НЕ че ти НЕ завиждаш на човека понеже ти на всяка цена искаш да разбера това нещо. Искаш на всяка цена да ме убедиш че греша, че си прав, но това те издава защото вътрешно те е яд понеже не си направил сефтака. Друго. Казваш че не ти пука за нас ? Ако не ти пукаше надали щеше да го пишеш тва мнение щеше просто да подминеш темата и моето мнение, понеже когато човек не се интересува от нещо той не му обръща внимание. Пример ти не гледаш Том и Джери (ужЗащо така си мислиш?) => не се интересуваш от Том и Джери => когато видиш това детско по някой тв канал ти го подминаваш и предполагам не тръбиш на висок глас : "Еййй аз не гледам вече Том и Джери". Това показва че си се впрегнал от мнението ми, защото това което пиша е истина, ти си се засегнал и бързаш да контрираш за да се защититиш. Докато ако говорих глупост щеше да го подминеш. Нали така ? Нека отчетем че ще ти си единствения който се хвана затова, другите си траят щото ако при тях тези неща не са верни, аз не мога да ги обидя по какъвто и да е начин. Сега виждаш ли колко си елемнтарен и лесно прочетим. По - добър психолог съм от колкото ти предполагаш. Айде бягай
![]()
davai we pi4 tq samo 4aka da q priebe6 ne gi slu6ai te ne te haresvat slu6ai men te tiq ta mrazqt zatva taka ti govorqt vurni i go 6toto tq go zaslujava
Ама изтакова ли я вече?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ami da bqh s neq i be6e hubavo samo deto e mn tesna i q bole6e ama si4ko stana katko trqbvaNo po nqkakyv shiban na4in ne sym 6tastliv ot tova koeto napravih .. za6toto kogato nali ve4e svyr6i si4ko i gledame film ne6to i tq vika :Mn te obi4am i se radvam 4e ti si mi purviq neiskam da me ostavq6 nikoga bez teb nemoga prekaleno mnogo te obi4am za da e realnost..
mN gadno mi stana kato mi go kaza tova ;( ii sega neznam kakvo da pravq .. az i kazah 4e q obi4am ama ne sym mn siguren.. 4e iskam da imam po seriozna vruzka s tova momi4e vupreki 4e e super gotina ..
![]()
браво... какво да ти кажа, необмислените действия имат необмислени последици.. ще си сърбаш попарата... сега тя те обича а ти ше се направиш на " путка ( с извинение) и ще я държиш още извествно време и после ще и разбиеш двойно по-лошо сърцето като разбре че просто си я ебафкаш ;( милата тя.. а те обича сигурно като луда... ;( жалко че теб не те е срам.. да се гавриш така с нея , ама ще се обади съвестта един ден ще си спомниш ти за нея и ще плачеш за нея.. ама тя вече ще те е отписала, АКО НЕ СИ ИЗЯСНИШ ДАЛИ ИСКАШ ДА СИ С НЕЯ СЕГА или просто я използваш.. жалко.. ти я използва вече, и ще е жалко и да я захвърлиш, но виждам имаш някакви проблясъци за чуствата си, за нейните чуства. Аз като изпатила и препатила от нещо подобно те моля да си помислиш много, ама много добре ако бе на нейно место и така тя се гавреше с теб, хубаво ли щеше да ти е и ако не, опитай да не мислиш само за ебането, що'то ебането минава и заминава, ще дойде време когато няма да можеш, а знаеш че живота е кратък...![]()
Тогава няма ли да ти е готино, да имаш човек които найстина те обича и да те гушне и да си спомянте заедно добрите стари приятни времена и миговете, изживяни заедно!? Но истинските мигове , разбира се... Незнам какво да ти кажа повече....
Между другото приеми, че ако тя те е е наранила или засегнала в началото, не е било нарочно, понякога хората не могат да се разберат защотоо слабо се познават...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Разбира се, че няма да си щастлив... Ебането не е всичкоооооооооооооооооооо ооооооооооо... За кой ли път го казвам...
Много ясно че няма да си щастлив аз както вече казах - Всичко се връща
![]()
Ama pff ne trqbva6e da se polu4i taka .. ne trqbvashe !!
Сега се опитай да се промениш и да не нараняваш вече момичето
ako taq neinata fr e naistina fr nqma da ti se pusne a ako stane taka i ako sled tva q zarejish i neq i dvete shte ti go varnat mn gadno ! imah slu4ai daje beshe mn po bizobiden i s edna fr taka go varnahme na edin 4e sled tva 3 meseca nemojeshe da ni pogledne v o4ite takaa 4e ..nz ako si zaslujava ok ama obmisli i posledstviqta..pak shtom kazva 4e si i razbil sarcety mislish li 4e trqbva oshte ;] nz ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ami nqkoi den daimAshe takfa pesen
![]()
![]()
Ami 6e se opitam da ne q naranqvam ama... kakto stane pyk moje i naistina da izpitvam ne6to kym neq
![]()
Hahah пич открехнало ти се прозорчето към курварството. За да не искаш сериозна връзка. Добре дошъл ! В бранша сам от почти 4 години и няма лошо. Пожелавам ти успехи.
Както са казали хората :
Ученичката е сила
Ученичката е мощ,
но само за една нощ![]()
![]()
![]()
ахахахах много сте прости момчетата :д !!! аз ако бях на мястото на приятелката ти до ся 100 пъти да съм спряла да се занимавам с тебе...![]()
Ami tq me zarqza haxhAXh dneska i az i vikam abe kvo otvorih te i ma ostavqsh haha a tq 6oto edi koi si i kazal 4e sum pravil edi 6to si s edi koq si hahaha pff gluposti ama mi e se taq tq pak 6e se vurne 6tom mi reve6e po telefona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах да ама не всяка ученичка пуска за една нощПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Първоначално написано от Sintya