- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
ОМГ!!!Какъв изрод си ти бе?Как може да го направиш това?!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Той е `пич`.....Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
пфф ако го направиш ще покажеш каква отрепка си..![]()
Мога да ти кажа, че действително СИ курвар, тва е хипер гадно, и при условие, че и сам нз какво искаш, за къв чеп си мислиш, че на нея ще й е гадно??? Било й е достатъчно тъпо, че си я зарязал, а доколкото разбрах, ти ДАЖЕ НЗ ЗАЩО си я зарязал да е*аПървоначално написано от slAduk17
Ти си същия боклук като бившия ми... Само дето той ми се моли, и чак като го отрязах тръгна с няква мърша
![]()
![]()
![]()
ПП: И ако те болеше, нямаше ИЗОБЩО да я зарежеш, глупак такъв...![]()
+1Първоначално написано от suantito
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Такива като теб супер много ме дразнят. Защо не се гръмнеш? (:
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Абе за бившото гадже не знам, обаче на приятелката й хич няма да й стане приятно ако разбере как я използваш![]()
Само не ми казвай че това си тиПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
Лиззард92 споко...Можеш да ми отговаряш на постовете. И да премълчаваш няма смисълс щото те разбрах що за стока си. Късно е.
Човек, не трябва да отмъщава на бившите. Щом е бил с тях значи взаимно са си доставяли удоволствие. Това да отмъщаваш ми звучи комплексарско няк'во такова.
Аз не пускам за една нощ освен ако пред мен не е Кристиано РоналдоПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Искаш да си го върнеш ? И защо ако мога да попитам? Момичето просто ти е казало грешките.. може би иска да се поправиш... Защо трябва да си го връщаш.. смешно е /поне за мен/
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Сладурче на тебе ти трябва много по - малко от Кристиано Роналдо. Ей тия които най се дърпат и казват че били трудни ги вкарвам най - лесно в леглотоПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Да да ше ме вкараш ама друг път много са опитваха ама никой не успяПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Да сравняваш човек който видимо не познаваш (аз) с "многото" е некси тъпоДа да ше ме вкараш ама друг път много са опитваха ама никой не успя![]()
Ти също не ме познаваш за да казваш че се дърпам и че за това съм леснаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()