Не уча.Работя.Колегите не са на моята възраст.Работа-в нас-работа-на село малко.Имам приятели,с които скитаме по магазини,на кино или на кафе но е примерно 1-2 пъти седмично.И не мога да я забравя 1 месец мина откакто се разделихме.8 месеца аз просто адски мн се влюбих в това момиче.Излизах от работа по униформа с папионка само намятах яке и отивах до тях само и само да я гушна..Говорехме си по скайп ужасо много ,рекорда ни е до 6 часа сутринта.Първата,която ми показа какво е да бъдеш обичан.По 750 минути говорех с Глобулска карта,по 200 смс месечно си разменяхме.Харесваше ми да я слушам.вдъхнових се,започнах да съчинявам стихове,които щом й ги прочетех тя казваше "Не знам какво да кажа" и ми пълнеше душата.Но секса с нея просто не вървеше.Целуваме се по 30-40 минути и аз в опит да прокарам ръка тя ВИНАГИ ми я хващаше....После аз настоявах,и тя ми пускаше ръката...Беше девствена и проблема не отшумя с времето.нараних я по този начин.Един ден бях афектиран и й се развиках.От там нататък тя спря да се интересува от мен лека полека.Аз виждайки че губя любовта й,започнах да мисля какви ли не начини да си я върна ходих до тях с роза.тя се зарадва и каза че е мн мило.На другия ден отидох с 3 рози й и казах "ако онова снощи е било мило надявам се това да е 3 пъти по-мило".Оставях и шоколад пред вратата и и пращах смс да провери какво има пред тях.Чукнах й на балкона и и подарих една количка бмв х5 понеже тя мн ги обича.Постепенно тя започна да омеква..На 7 март вечерта си говорехме по скайп и аз и викам "знаеш ли ей сега се връщам имам малко работа" хванах 1 такси и след 10 минути бях пред тях с цвете в ръка и думите "Честит 8 март" Тогава тя онемя и ме покани да вляза.На 8 вечерта ми отговори на желанието да се видим у тях...И пак проблема с това че аз адски мн я желая физически....а тя се дърпа..но на 9 си простихме,беше и такъв празник...На 11 я поканих на рождения ми ден направих го само с нея,обсипах масата с бонбони линд,свещи,музика.Смяхме се много,но като си бях подпийнал се натискахме и прекалих най-много.Тя каза 2 пъти боли ме аз не спрях и тя каза Не издържам тръгвам си.Стана и си тръгна,като преди това аз под влиянието на алкохола се разревах..От тук нататък тя не пожела да има какъвто и контакт да е с мен.До 16 когато умря баба и аз й звъннах за да се видим защото само тя може да ме утеши истински "Тя каза добре,но после не искам да ме търсиш повече.аз отидох гушка ме утеши ме".каза ми че не искала вече сериозна връзка,много съм я притискал,и наранил физически.тръгнах си взех си отпуск на село заминах не й звънях 1 седмица и нещо гледах по телевизията което ми напомни за нея.Тя вече не вдигаше,не отговаряше на смс-ите.Не я търсих още 2 седмици до вчера когато я видях в скайп.ПИсах и 4 часа,през които тя само ми написа 4 точки за да покаже че чете.Не иска да води диалог с мен,казах й ако иска да влезе да играем не се сърди човече и тя го стори.Но нищо не пишеше.Казах й блокирай ме по-добре молех я да ме блокира но тя нищо не направи.Помолих я да приеме една снимка по скайп с нейн портрет който аз нарисувах.Нейна приятелка ми каза че единствения който е искал нещо да продължи между нас съм аз а и тя вече си намерила друго момче,за което не пожела да разясни гадже ли,някой който харесва,или си пише по скайп...Но защо тогава просто не ме блокира от скайп когато я молех...
Благодаря на всеки,който е прочел това и ви моля за съвет дали някога пак да я потърся,защото аз съм сигурен че няма да я забравя