- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
Скъсах с гаджето ми преди няколко дни и уж приятели ама само се караме и само ми казва къф съм бил какво съм направил,че съм и разбил сърцето.. И ми писна вече всички ме обвиняват мене такъв съм бил онакъв.. и сега искам да и го върна една нейна мн добра фр е яко сладка и ми е приятелка и сега и се обаждам по телефона смс-и в даскало по скайп си пишем и сега ще я вода на кафе довечера.По-тоя начин ще нарана бившата да види какво е мислите ли,че трябва и дали си заслужава?
Абе бивашата си го заслужава ама ако ще причиниш после същото на приателката и по добре не се захващай.
Ако питаш мен,тва е най-жалкия начин да се опитваш да нараниш някого.Мен това може само да ме забавлява
А бтв замислял ли си се,че може би те искат да те преебат отново![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Да я преебеш?Не само,че звучи смахнато..ами е жестоко.Ще ти стане ли по-яко,като знаеш,че тя страда.Първоначално написано от slAduk17
![]()
![]()
Първоначално написано от slAduk17
по този скапан начин просто ще докажеш. че си такъв какъвто те вижда... замисли се малко ...
Ама аз обичам това момиче прекалено много даже и я зарязах защото незаслужаваше това което аз правех да я лъжа да съм с други и т.н. Но си мислех,че поне ме обича тя така казваше ии сега като виждам как се държи с мен и как ме боли от всичко това и искам и нея да я боли както мен ;(
и за кво ? Защото назад някъде в времето ви е било хубаво и сега искаш да и е гадно за кво ?![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Е явно има за какво да ти казва всичко това... Щом я обичаш, защо искаш да страда? Няма ли да ти е по-добре да е щастлива....![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
aAa nedei be chovek tova e ULTRA GADNO.....Prekaleno gadno e nedei nishto da pravish.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ако действаш така още повече ще й паднеш в очите, тъпо си е според мене![]()
Ако обичаш даден човек, няма да го караш да го боли.
аз само неразбрах тя харесва ли те че да им правиш гадно ?![]()
Ами да обичам я и това беше причината може би поради която скъсахме затова,че се правех,че не я обичам пред другите тя знаеше казвах и го но просто пред другите се правех,че е поредното момиче ,но това не беше така и все още не е.Въпреки,че аз я зарязах очаквах тя да каже че иска да се съберем или нещо такова единственото нещо което ми каза беше : "Ти си курвар и те мислех за друг влюбила съм се в погрешното момче,както всички ми казваха просто си искал да ме вкараш в леглото ти и да стана поредната ти курва" това беше нещото което ми каза и получих един смс "Много те обичам,но немога да бъда с човек който лъже непрестанно" ;( Тогава откачих и затова искам да я боли както мен ме боли въпреки,че я обичам няма да ми говори така защото не е така и тя не го разбира затова ще се зарибявам с нейната приятелка за да разбере какво момче е загубила !!
... Това не е начина. Знам как се чустваш. Просто я забрави. Тръгни на пред пък ... не се знае. Може би тя ще осъзнае какво е изгубила. Може пак да сте заедно. Остави времето да реши ...Първоначално написано от slAduk17
![]()
Тва с времето е празна работа. Тя надеждата умира последна ама по някой път е по добре да няма такава, че става мазало..Първоначално написано от SpiDer__GirL
хъм що не 0ставиш мацето да си се радва на глуп0стите, които прави, пък ти да и се смееш ? По-брутално може ли да е 0т това, при положение, че нищо не правиш?![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ами обичам я и това,че тя се държи толкова безразлично с мен ме убива и искам да я боли !! Тя ми каза,че се държи така за да се защити да не я нараня отново,но какво и пречи да ми каже,че иска пак да се съберем ако го каже ще се върна при нея,но не и да ми се надува ..
Да накараш някого да ревнува не е никога решение, а просто още един проблем... Щот като си хванеш някой дет не го харесваш толкова само за да накараш бившия/бившата да ревнува, после го нараняваш или ако той разбере, че го използваш, пък ти вземеш, че наистина хлътнеш по него... Мнем... Само плетеници и нищо друго. Не прилагай тая тактика...![]()
Първоначално написано от Sintya
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
само едно ще ти кажа не е хубаво да отмъщаваш !!!Първоначално написано от slAduk17
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
am na teb ko 6ti stane da poiska6 da se saberete ?naprimer da i kaje6 4e si naprail gre6ka?ako iska6 da se saberete tria si oprai6 otno6enieto kam neq i mn hubavo da pomisli6 ko iska6 ..neq ili niakolko kurvi4ki za po ve4er dve
i tq estestveno 4e q e strah da ne q narani6 ..kazala ti e vsi4ko tova ..kazala e 4e te obi4a...i 4e ne iska da bade naranena ..naistina li misli6 4e ako ti kaje da se saberete tva 6te e nqkakva za6tita...strah q e ...a ti tolkova golqma gordost ima6 ...darji6 se kat bukluk s izvinenie ..ako q obi4a6 varni se sam pri neq..obqsni i 4uvstvata si i gre6kite si ..ne gi povtarqi otnova i v nikakav slu4ai ne q naranqvai pove4e ..v kraina smetka sled vreme vsi4ko se vra6ta
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Знаеш ли, бих се застъпила за теб ако тя те беше преебала по някакъв начин.
И какво момче е загубила? Тъпак, който уж я обича, пък се страхува да го покаже пред другите ли? Момче, което както ти казваш постоянно я е лъгало?
И какво очакваш? Че ще я зарежеш, а тя ще ти тича след задника? Ако обичаш - слез на земята. Като толкова искаш да сте заедно й го кажи ти, аз лично пред боклук като теб не бих се унижавала да му казвам, че искам да сме отново заедно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ти тъп ли си бе?!
Тук казваш съвсем различни неща ,и според тях момичето не е виновно ...Ами да обичам я и това беше причината може би поради която скъсахме затова,че се правех,че не я обичам пред другите тя знаеше казвах и го но просто пред другите се правех,че е поредното момиче ,но това не беше така и все още не е.Въпреки,че аз я зарязах очаквах тя да каже че иска да се съберем или нещо такова единственото нещо което ми каза беше : "Ти си курвар и те мислех за друг влюбила съм се в погрешното момче,както всички ми казваха просто си искал да ме вкараш в леглото ти и да стана поредната ти курва" това беше нещото което ми каза и получих един смс "Много те обичам,но немога да бъда с човек който лъже непрестанно" ;( Тогава откачих и затова искам да я боли както мен ме боли въпреки,че я обичам няма да ми говори така защото не е така и тя не го разбира затова ще се зарибявам с нейната приятелка за да разбере какво момче е загубила !!
Обичал я ...Не я обичаш - ТИ СИ ЗЛЕ !!!
Остави горкото момиче да се възстанови от неуспешната връзка и не се опитвай да се правиш на много интересен...![]()
Много ме дразнят такива като теб!!![]()
![]()
Колко си тъп братоо....Ами я се постави на нейно място.Как ще се чувстваш а?Момчетата напоследък направо ме отчайвате.След като всичко между вас е приключило какъв е смисалът да отмъщаваш?Гледай си живота,а тя ще си гледа своя и никой на никого няма да пречи.Ако я нараниш за да се правиш на големия гъзар,значи си яко зле...
![]()