.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Да я прееба ли?

Скъсах с гаджето ми преди няколко дни и уж приятели ама само се караме и само ми казва къф съм бил какво съм направил,че съм и разбил сърцето.. И ми писна вече всички ме обвиняват мене такъв съм бил онакъв.. и сега искам да и го върна една нейна мн добра фр е яко сладка и ми е приятелка и сега и се обаждам по телефона смс-и в даскало по скайп си пишем и сега ще я вода на кафе довечера.По-тоя начин ще нарана бившата да види какво е мислите ли,че трябва и дали си заслужава?

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе бивашата си го заслужава ама ако ще причиниш после същото на приателката и по добре не се захващай.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ако питаш мен,тва е най-жалкия начин да се опитваш да нараниш някого.Мен това може само да ме забавлява
    А бтв замислял ли си се,че може би те искат да те преебат отново

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Да я прееба ли?

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    Скъсах с гаджето ми преди няколко дни и уж приятели ама само се караме и само ми казва къф съм бил какво съм направил,че съм и разбил сърцето.. И ми писна вече всички ме обвиняват мене такъв съм бил онакъв.. и сега искам да и го върна една нейна мн добра фр е яко сладка и ми е приятелка и сега и се обаждам по телефона смс-и в даскало по скайп си пишем и сега ще я вода на кафе довечера.По-тоя начин ще нарана бившата да види какво е мислите ли,че трябва и дали си заслужава?
    Да я преебеш?Не само,че звучи смахнато..ами е жестоко.Ще ти стане ли по-яко,като знаеш,че тя страда.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    мега гадната постъпка

по този скапан начин просто ще докажеш. че си такъв какъвто те вижда... замисли се малко ...

Ама аз обичам това момиче прекалено много даже и я зарязах защото незаслужаваше това което аз правех да я лъжа да съм с други и т.н. Но си мислех,че поне ме обича тя така казваше ии сега като виждам как се държи с мен и как ме боли от всичко това и искам и нея да я боли както мен ;(

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и за кво ? Защото назад някъде в времето ви е било хубаво и сега искаш да и е гадно за кво ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Е явно има за какво да ти казва всичко това... Щом я обичаш, защо искаш да страда? Няма ли да ти е по-добре да е щастлива....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Shumen
    aAa nedei be chovek tova e ULTRA GADNO..... Prekaleno gadno e nedei nishto da pravish.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ако действаш така още повече ще й паднеш в очите, тъпо си е според мене

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако обичаш даден човек, няма да го караш да го боли.

Град
    тРоЯн
    аз само неразбрах тя харесва ли те че да им правиш гадно ?

Ами да обичам я и това беше причината може би поради която скъсахме затова,че се правех,че не я обичам пред другите тя знаеше казвах и го но просто пред другите се правех,че е поредното момиче ,но това не беше така и все още не е.Въпреки,че аз я зарязах очаквах тя да каже че иска да се съберем или нещо такова единственото нещо което ми каза беше : "Ти си курвар и те мислех за друг влюбила съм се в погрешното момче,както всички ми казваха просто си искал да ме вкараш в леглото ти и да стана поредната ти курва" това беше нещото което ми каза и получих един смс "Много те обичам,но немога да бъда с човек който лъже непрестанно" ;( Тогава откачих и затова искам да я боли както мен ме боли въпреки,че я обичам няма да ми говори така защото не е така и тя не го разбира затова ще се зарибявам с нейната приятелка за да разбере какво момче е загубила !!

Ама аз обичам това момиче прекалено много даже и я зарязах защото незаслужаваше това което аз правех да я лъжа да съм с други и т.н. Но си мислех,че поне ме обича тя така казваше ии сега като виждам как се държи с мен и как ме боли от всичко това и искам и нея да я боли както мен ;(
    ... Това не е начина. Знам как се чустваш. Просто я забрави. Тръгни на пред пък ... не се знае. Може би тя ще осъзнае какво е изгубила. Може пак да сте заедно. Остави времето да реши ...

Цитирай Първоначално написано от SpiDer__GirL
    ... Това не е начина. Знам как се чустваш. Просто я забрави. Тръгни на пред пък ... не се знае. Може би тя ще осъзнае какво е изгубила. Може пак да сте заедно. Остави времето да реши ...
    Тва с времето е празна работа. Тя надеждата умира последна ама по някой път е по добре да няма такава, че става мазало..

Супер фен
    Град
    Панацея
    хъм що не 0ставиш мацето да си се радва на глуп0стите, които прави, пък ти да и се смееш ? По-брутално може ли да е 0т това, при положение, че нищо не правиш?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Ами обичам я и това,че тя се държи толкова безразлично с мен ме убива и искам да я боли !! Тя ми каза,че се държи така за да се защити да не я нараня отново,но какво и пречи да ми каже,че иска пак да се съберем ако го каже ще се върна при нея,но не и да ми се надува ..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Да накараш някого да ревнува не е никога решение, а просто още един проблем... Щот като си хванеш някой дет не го харесваш толкова само за да накараш бившия/бившата да ревнува, после го нараняваш или ако той разбере, че го използваш, пък ти вземеш, че наистина хлътнеш по него... Мнем... Само плетеници и нищо друго. Не прилагай тая тактика...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ако обичаш даден човек, няма да го караш да го боли.
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

само едно ще ти кажа не е хубаво да отмъщаваш !!!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

am na teb ko 6ti stane da poiska6 da se saberete ?naprimer da i kaje6 4e si naprail gre6ka?ako iska6 da se saberete tria si oprai6 otno6enieto kam neq i mn hubavo da pomisli6 ko iska6 ..neq ili niakolko kurvi4ki za po ve4er dve i tq estestveno 4e q e strah da ne q narani6 ..kazala ti e vsi4ko tova ..kazala e 4e te obi4a...i 4e ne iska da bade naranena ..naistina li misli6 4e ako ti kaje da se saberete tva 6te e nqkakva za6tita...strah q e ...a ti tolkova golqma gordost ima6 ...darji6 se kat bukluk s izvinenie ..ako q obi4a6 varni se sam pri neq..obqsni i 4uvstvata si i gre6kite si ..ne gi povtarqi otnova i v nikakav slu4ai ne q naranqvai pove4e ..v kraina smetka sled vreme vsi4ko se vra6ta
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Знаеш ли, бих се застъпила за теб ако тя те беше преебала по някакъв начин.
    И какво момче е загубила? Тъпак, който уж я обича, пък се страхува да го покаже пред другите ли? Момче, което както ти казваш постоянно я е лъгало?
    И какво очакваш? Че ще я зарежеш, а тя ще ти тича след задника? Ако обичаш - слез на земята. Като толкова искаш да сте заедно й го кажи ти, аз лично пред боклук като теб не бих се унижавала да му казвам, че искам да сме отново заедно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ти тъп ли си бе?!
    Ами да обичам я и това беше причината може би поради която скъсахме затова,че се правех,че не я обичам пред другите тя знаеше казвах и го но просто пред другите се правех,че е поредното момиче ,но това не беше така и все още не е.Въпреки,че аз я зарязах очаквах тя да каже че иска да се съберем или нещо такова единственото нещо което ми каза беше : "Ти си курвар и те мислех за друг влюбила съм се в погрешното момче,както всички ми казваха просто си искал да ме вкараш в леглото ти и да стана поредната ти курва" това беше нещото което ми каза и получих един смс "Много те обичам,но немога да бъда с човек който лъже непрестанно" ;( Тогава откачих и затова искам да я боли както мен ме боли въпреки,че я обичам няма да ми говори така защото не е така и тя не го разбира затова ще се зарибявам с нейната приятелка за да разбере какво момче е загубила !!
    Тук казваш съвсем различни неща ,и според тях момичето не е виновно ...
    Обичал я ...Не я обичаш - ТИ СИ ЗЛЕ !!!
    Остави горкото момиче да се възстанови от неуспешната връзка и не се опитвай да се правиш на много интересен...

Много ме дразнят такива като теб!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Колко си тъп братоо....Ами я се постави на нейно място.Как ще се чувстваш а? Момчетата напоследък направо ме отчайвате.След като всичко между вас е приключило какъв е смисалът да отмъщаваш?Гледай си живота,а тя ще си гледа своя и никой на никого няма да пречи.Ако я нараниш за да се правиш на големия гъзар,значи си яко зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си