- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я прееба ли?
=D>Първоначално написано от Ms.Lonely
Браво баце сега доволен ли си? Разби едно женско сърце.Олекна ли ти? Да? Ама след известно време ще пуснеш тема "Много я обичам ама тя ме заряза и много искам да съм с нея.Какво да правя?" Всичко ще ти се върне..само се надявам момичето да не се върне при теб защото ти не заслужаваш нищо баце![]()
ТИ СИ БОКЛУК!!!ТИ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ. МНОГО СИ ЖАЛЪК НАИСТИНА.
... What Goes Around Comes Around ...![]()
AHhAhA Moje i da ne q zaslujavam no tq se vyrna pri men i daje mi kaza 4e 6te mi pusne (za6toto tq e destvena ;( ) super mn predi i vikah aide tq ne ne ii sa ahha se navi hxaHhax![]()
![]()
![]()
![]()
Ami tup sum ok sqkakuv sum ama polu4vam tova koeto iskam!! Ta tq v4era mi vika : Ti kvo si misli6 4e vseki put 6te me zarqzvash 6e me luje6 i az 6e se vru6tam pri teb li? I az i vikam : Mi estestveno xahxah i tq vika emi ne si poznal i az emi huu ama kvo stana pak sa vurna pri men hxaHXA tuI 4ee
si4ko e sUper puk I q obi4am mai
![]()
детски истории....Първоначално написано от slAduk17
![]()
Обичаш я ти..обичаш си косматия хуй повече от майкаси.![]()
НЕ Я ОБИЧАШ... По-добре я зарежи, не разбра ли бе, отрепкоооо?!?! Стига си мислил само за пишката си...![]()
![]()
![]()
Леле, ако бях на мястото на момичетоооооо, нямаш си на идея какво щеше да те сполети!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
HAha da ama ne si na neino mqstoA pyk i tq si nqma predstava na kakvo sum sposoben
Mi mn qsno za kvo drugo da mislq osven za pishkata si .. haha Sega sym dobroto mom4e pred neq hahaha no dam naistina ne q obi4am osuznah go
iSkam da spa s neq
ii dove4era e moqta ve4er
![]()
![]()
Ти си най-заблудения и ненормален човек.Кое, е горкото момиче,което се занимава с теб,не знам...Първоначално написано от slAduk17
![]()
![]()
Обаче знай,че всичко ще ти се върне тъпкано...
![]()
И кво?! Кефиш ли се, че си я завъртял и я контролираш?!Първоначално написано от slAduk17
Като толкова искаш да спиш не спи с нея, а с някоя друга... Тя не го заслужава, не мислиш ли?
Не я преебавай така...
набии си го в гъза бе,писна ми тия дни да чета за такива простотии.аз ,ако съм ше хвана някой да ти смаже кратуната пуберска
дефинирам пубер:недорасло на акъл същество (независимо от годините)
ЗАДНИК леле ако беше пред мен такъф щях да ти забия че да останеш без пишкаПървоначално написано от slAduk17
![]()
![]()
Само мога да ти кажа че ще ти се върне тъпкано рано или късно
![]()
Точно за това ме е яд, че не съм на мястото на момичето или на някоя нейна приятелка...Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Щеше да си го отнесе, ама на..![]()
+1Първоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
MI da kefa se mn qsno !! Ami za kvo da spa s druga kato moga da spa s destvena haha ami i az ne sym zaslujaval mn ne6ta ama sum gi polu4aval bqh vliuben v tova momi4e,no ako se durje6e po drupnato kakto v na4aloto ex3a.Sega kato vidqh 4e me obi4a mnogo i 4e 6te napravi si4ko za men ve4e mi mina meraka i liubovta.. A puk stiga ste me hranili ne sum edinstveniq takuv !! hAha dove4era kym 8i30![]()
![]()
![]()
Шибаняк.. Няма кво друго да кажа... Ще ти дойде времето...Първоначално написано от slAduk17
![]()
![]()
![]()
И тогава ще съжаляваш но ще е късно ...Първоначално написано от lizzard_92
HAhah mi neka syjalqvam tamun 6te vidq kakvo e da te boli nali taka?haXH samo 4e ve4e sym vidql i znam mn dobre kakvo e i za6to go pri4inqvam li emi za6toto e zabavno puk i si prava kefa![]()
ami ne e prava da te uprekva za inalite ti diestva mINALO -MINALO STANALOTO-STANALO....tfa e leko tup na4in kak da q narani6...pomisli malko i 6te nameri6 nqkfi drugi ''preebavki''...![]()
USPEH4E!
![]()
Дано след време някой друг ще си прави кефа с теб и ще ти е гадноПървоначално написано от slAduk17
но да тъкмо ще разбереш какво е![]()
![]()
![]()
![]()
Жалко, че не съм ти аз гадже... Ех как тогава щеше да пускаш теми 'тая кучка тъпа ме направи на гъз, как да й го върна...'![]()
Впрочем на бас, че ще си паднеш след време точно по някоя, която ще те прави на луд...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Със сигурност тогава наистина ще пускаш такива теми защото има момичета които не си поплюватПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
HAha mi neka da ima be haha o6te po dobreZnam kakvo e da ti razbiqt surceto i to mnogo dobre da obi4a6 nqkoi tolkova mnogo i toi da te pravi na lud i ti da mu hodi6 po guza pravil sum go
Ama ve4e ne si pozvolqvam da se vliubvam tolkova 4e da me boli po to4no ve4e ne se vliubvam .. ina4e tova momi4e za koeto govora e hubavo milo i si4ki govoreha 4e pravela mom4etata na ludi samo 4e tfa e 4e az znam kak da luja i vse o6te q luja tq mi vqrva haha misli 4e sym se promenil i 4e q obi4am da beeeeee
Всеки се влюбва ти си мислиш че няма но съм сигурност ще се влюбиш и тогава дано тая луд да те направиПървоначално написано от slAduk17
![]()
![]()
![]()
![]()
Pone ako me boli sled vreme haha 6e znam 4e sym se zabavlqval pRedi![]()
![]()
![]()
![]()