.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Наглост

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ

Наглост

Какво да направя ако някоя нахалница праща целувки на гаджето ми???Аз и казах да спре,а тя пак продължи и на всичкото отгоре ме изкара тъпа...аз като и кажа нещо и тя ми се хили ехидно,апф нахалница такава.та какво да и кажа,че да спре???
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса
    той се дръпна и й каза да спре да ме тормози,а тя му каза :"хахахахха O.o разбирам,мацката се е притеснила "

Мега фен
    Град
    SF
    Бой по такива докато не им размажеш физиономията

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Абе майната и на тази.Тя е злобна,ревнива вещица

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Голям фен
    Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ...

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ...
    е да,ама в интернет как да и забия шамар?

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka:)
    Аве какви сте всичките такива агресивни. Ти на нея не си й никаква - нищо не й пречи да праща целувки, на когото си пожелае. Той ако вижда, че това те дразни, би трябвало да направи нещо по въпроса - да не контактува с нея и да я държи настрана от себе си.

Тя може да прави каквото си иска. Ако го харесва, то е сравнително нормално да му го показва.

Единствено приятелят ти може да поговори с нея и да й обясни, че няма смисъл да си губи времето с него.

Не й обръщай внимание.

Голям фен
    ОМГ..тя целувки по скайп ли му праща и ти се смее 'ехидно' пак в скайп ли? Хахаха кво се връзваш пък и ти? Аз викам,че наживо го прави..Ако е така просто като я видиш ,отиваш при нея и й казваш с най-язвителния тон:"виж престани да се занимаваш с гаджето ми и да му пишеш глупости за да не ти се налага да се запознаеш отблизо с мен' или караш гаджето ти да я нареди и да я постави на мястото й и готово.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Аве какви сте всичките такива агресивни. Ти на нея не си й никаква - нищо не й пречи да праща целувки, на когото си пожелае. Той ако вижда, че това те дразни, би трябвало да направи нещо по въпроса - да не контактува с нея и да я държи настрана от себе си.

Тя може да прави каквото си иска. Ако го харесва, то е сравнително нормално да му го показва.

Единствено приятелят ти може да поговори с нея и да й обясни, че няма смисъл да си губи времето с него.

Не й обръщай внимание.

хахаха ТОЧНО ТАКА Е!!! Тая може да си прави каквото иска..това че ти ревнуваш е твой проблем аз пък им са кефя на такива..

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от superlative_baby
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

Не й обръщай внимание.

хахаха ТОЧНО ТАКА Е!!! Тая може да си прави каквото иска..това че ти ревнуваш е твой проблем аз пък им са кефя на такива..
    апф,тва е супер тъпо и нагло

Като гледам 'праща' ще рече по скайп
    фо ти пука тогава?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ееее ? Гаджето ти няма ли си глава на раменете ... ? Ако той подаде просто не трябва да си с него ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Shumen
    Kaji mi koga i kade da q chakam i shte q schupq tazi murla ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Kaji mi koga i kade da q chakam i shte q schupq tazi murla ....
    хахах мерси за съдействието

Моят съвет е да забравиш, че изобщо съществува ... нека му праща целувки нека му се натиска след като той е с тебе какво се палиш ... Попадала съм в такава ситуация и знам как се чустваш. Спри да и обръщаш внимание. А пък ... ако продължи нищо не ви пречи (на теб и на гаджето ти) да и чукнете една среща. Тя ще отиде като си мисли, че е откраднала гаждето ти, а ще идете и двамата. След тоя срам би трябвало да спре.

щом се държи така кажи и възможно най нагло :
    "Уф мила ако мисли, че гаджето ми ще ти обърне внимание Ок, но мисля, че е по-добре да си намериш някой от твоята категория.. "
    това определено ще я засегне или пък просто се прави ,че не ти пука това са двата варианта за действие е успех ако създава пак проблеми само ми call :P

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: Наглост

Какво да направя ако някоя нахалница праща целувки на гаджето ми???Аз и казах да спре,а тя пак продължи и на всичкото отгоре ме изкара тъпа...аз като и кажа нещо и тя ми се хили ехидно,апф нахалница такава.та какво да и кажа,че да спре???
    гръмни я
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен
    Град
    Панацея
    настъпи я по опашката
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от SpiDer__GirL
    Моят съвет е да забравиш, че изобщо съществува ... нека му праща целувки нека му се натиска след като той е с тебе какво се палиш ... Попадала съм в такава ситуация и знам как се чустваш. Спри да и обръщаш внимание. А пък ... ако продължи нищо не ви пречи (на теб и на гаджето ти) да и чукнете една среща. Тя ще отиде като си мисли, че е откраднала гаждето ти, а ще идете и двамата. След тоя срам би трябвало да спре.
    +1
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Защо трябва да й правиш нещо... нали той е твое гадже и му имаш доверие.Пък ако толкова ти се прави нещо вземи я набий едно хубаво и си готова

Ами приятелят ти да я блокира в Skype толкова ли е сложно?!

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Ами приятелят ти да я блокира в Skype толкова ли е сложно?!
    не става въпрос за skype,но не ви казах,защото няма значеие,то се едно и също като е в нета

Град
    In Devil's Castle
    не мисля,че трябва да я спираш.той трябва да го направи..иначе може да се оттегли и просто да гледа как се бориш за него с нея и да му стане приятно или пък точно обратното-да не остане особено очарован
    someone else...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Бой по такива докато не им размажеш физиономията
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове