- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наглост
Какво да направя ако някоя нахалница праща целувки на гаджето ми???Аз и казах да спре,а тя пак продължи и на всичкото отгоре ме изкара тъпа...аз като и кажа нещо и тя ми се хили ехидно,апф нахалница такава.та какво да и кажа,че да спре???
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Не си ти човекът,които трябва да направи нещо.Би трябвало гаджето ти да се дръпне,а ако на него му харесва,то ти се замисли по въпроса![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
той се дръпна и й каза да спре да ме тормози,а тя му каза :"хахахахха O.o разбирам,мацката се е притеснилаПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
"
Бой по такива докато не им размажеш физиономията
![]()
Робинята на Quench
Абе майната и на тази.Тя е злобна,ревнива вещица![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Оу аз тая бих я изяла,на нищо щях да я напрая 2-3 шамара да видим чие гадже ше пипа тая мърша. Пък гаджето ти ако не й доразбие мутрата нз. ...
е да,ама в интернет как да и забия шамар?Първоначално написано от psihqsala
Аве какви сте всичките такива агресивни. Ти на нея не си й никаква - нищо не й пречи да праща целувки, на когото си пожелае. Той ако вижда, че това те дразни, би трябвало да направи нещо по въпроса - да не контактува с нея и да я държи настрана от себе си.Първоначално написано от Deni4ka:)
Тя може да прави каквото си иска. Ако го харесва, то е сравнително нормално да му го показва.
Единствено приятелят ти може да поговори с нея и да й обясни, че няма смисъл да си губи времето с него.
Не й обръщай внимание.
ОМГ..тя целувки по скайп ли му праща и ти се смее 'ехидно' пак в скайп ли? Хахаха кво се връзваш пък и ти? Аз викам,че наживо го прави..Ако е така просто като я видиш ,отиваш при нея и й казваш с най-язвителния тон:"виж престани да се занимаваш с гаджето ми и да му пишеш глупости за да не ти се налага да се запознаеш отблизо с мен' или караш гаджето ти да я нареди и да я постави на мястото й и готово.
Първоначално написано от Barbie
хахаха ТОЧНО ТАКА Е!!! Тая може да си прави каквото иска..това че ти ревнуваш е твой проблемаз пък им са кефя на такива..
апф,тва е супер тъпо и наглоПървоначално написано от superlative_baby
Като гледам 'праща' ще рече по скайп
фо ти пука тогава?
ееее ? Гаджето ти няма ли си глава на раменете ... ? Ако той подаде просто не трябва да си с него ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Kaji mi koga i kade da q chakam i shte q schupq tazi murla....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
хахах мерси за съдействиетоПървоначално написано от ^Game_Master_F^
Моят съвет е да забравиш, че изобщо съществува ... нека му праща целувки нека му се натиска след като той е с тебе какво се палиш... Попадала съм в такава ситуация и знам как се чустваш. Спри да и обръщаш внимание. А пък ... ако продължи нищо не ви пречи (на теб и на гаджето ти) да и чукнете една среща. Тя ще отиде като си мисли, че е откраднала гаждето ти, а ще идете и двамата. След тоя срам би трябвало да спре.
![]()
щом се държи така кажи и възможно най нагло :
"Уф мила ако мисли, че гаджето ми ще ти обърне внимание Ок, но мисля, че е по-добре да си намериш някой от твоята категория..![]()
"
това определено ще я засегне или пък просто се прави ,че не ти пука това са двата варианта за действиее успех ако създава пак проблеми само ми call
:P
гръмни яПървоначално написано от Deni4ka:)
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
настъпи я по опашката![]()
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от SpiDer__GirL
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Защо трябва да й правиш нещо... нали той е твое гадже и му имаш доверие.Пък ако толкова ти се прави нещо вземи я набий едно хубаво и си готова![]()
Ами приятелят ти да я блокира в Skype толкова ли е сложно?!
не става въпрос за skype,но не ви казах,защото няма значеие,то се едно и също като е в нетаПървоначално написано от NightGuardian
не мисля,че трябва да я спираш.той трябва да го направи..иначе може да се оттегли и просто да гледа как се бориш за него с нея и да му стане приятно или пък точно обратното-да не остане особено очарован![]()
someone else...
+1Първоначално написано от SINDEL
![]()
Животът е адът описан в Библията!