.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Болезнена и недоизживяна...любов

Здравейте,ще започна с това,че вчера едно момче,което много обичах...ми помрачи рд.Малко се ядосах,всъшност много и ако беше до мен..направо не знам. Писала съм ви за него,прекрасен човек си мислех,че е...А той ме нарани,но май аз него повече. И той вчера ми пише в проклетият скайп..."не ме търси вече разбра ли". Не го разбирам,а умирам за него.Държи се като малко дете,което е изгубило играчката си...Писна ми от него.Ние сме наприливи и отливи.Обичаме се,а се нараняваме защо сме такива хората? Искаме любимият човек да страда.Проблемът ни е,че и той е от Кърджали,далече сме казвам го за повече инфо. Казва ми,да не го търся,а после като се минат няколко месеца...пак ме търси.Тъкмо аз започвам пак начисто..той се връща с гръм и трясък.Сякаш,сме обсебени един от друг не знам,но това положение НЕ СЕ ИЗДЪРЖА.Казвала съм му,да ми изтрие номера и да не ме търси,той като напук пак го прави.И така вече 1 год ще стане,съм в един огнен обръч,на които не виждам края.Много дълго стана,вие кажете имам ви доверие,и винаги ми давате,коректни и смислени отговори.Който смята темата ми за скучна или тъпа,да не я чете.Благодаря ви, за вниманието. \/

Напоследък чета из форума теми за връзки на хора от различни градове и си мисля че явно това е възможно.Щом не си написъла цялата история моя отговор няма да е много точен

...А той ме нарани,но май аз него повече.
    не знам с какво си го наранила, но като чета какво си написала май той повече те е наранил.Според мен трябва да го забравиш и да продължиш напред ... смени си номера и скайпа като за начало .. но ако изпитваш още обич и любов по - добре говори с него и се опитай да му обясниш какво чувстваш към него и след това ще видиш какво ще стана .... ако се подиграва с теб го ЗАРЕЖИ !

Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами Малина .... Просто .. Това е което ни отличава от животните ... Чувствата ... просто нещата по някога не стават така както ни харесва ... а по някога хората не знаят какво искат ...
    иии любимата ми фраза станала на напоследък .. "шут-а в г*за и следващия ... "
    Аз толкова не очаквано ... получих това което исках .. ( че го загубих е друга тема ) но макар и за кратко бях щастлив ... просто все някога и ти ще си щастлива .... просто вярвай и ще успееш ( аз вярвам в теб ( за не разбралите познаваме се ) )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Shumen
    hti dam 1 syvet:NE SE ZANIMAVAI S NEGO!Takiva vryzki ot rastoqnie sa prakticheski nevamojni pyk i trudno se izdyrja.Taka che nai-dobre go zabravi i prodylji napred.Usmihni se idva utre !!! Uspeh!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

ami kolkoto i izt1rkano da zvu4i-zabravi go ! nqmash drug izbor :\ kato za na4alo,da,blokirai go f skype,iztrii mu nomera,blokirai go 4e da ne mojesh da polu4avash sms-i...si4ko koet moje se postarai
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    От мненията до тук съм съгласна с вас.И сега пак съм на кеф.Няма да му правя кефа,и да се ядосвам. Мickelangelo е прав шут в г*за и следващия.Винаги ми дава яки съвети и е от малкото хора,които ме разбират и познават.Много се радвам,че го познавам.

Град
    София
    А, бе пробвай да се разберете...явно страст има, така че си изясни дали той иска да има нещо между вас...ако не, не се занимавай..

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    hti dam 1 syvet:NE SE ZANIMAVAI S NEGO!Takiva vryzki ot rastoqnie sa prakticheski nevamojni pyk i trudno se izdyrja.Taka che nai-dobre go zabravi i prodylji napred.Usmihni se idva utre !!! Uspeh!!!
    Аз пък съм ''за'' тези връзки и отново за пореден път казвам че ТЕ СА ВЪЗМОЖНИ! Мацка явно имате чувства един към друг,поговори с него и решете дали ще бъдете заедно или завинаги ще прекратите отношенията си... иначе така от собствен опит знам че е много кофти.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    stiga da iskat i dvamata,stiga da imat vyzmojnost,vyobshte ne sa nevazmojni
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от party_queen
    А, бе пробвай да се разберете...явно страст има, така че си изясни дали той иска да има нещо между вас...ако не, не се занимавай..
    Пробвах,но страшно много се караме като куче и котка сме..И само се дразним.Той ме кара да ревнувам,аз го карам. Знам,че е детинско,но той вече ме загуби...завинаги.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вече дори май ме мрази,защото и аз му наговорих едни...нали понякога много не мисля,преди да кажа каквото и да е... Аз съм от хората,които търсят вината в себе си..първо.Той също много започна да си позволява и ме лъже,непрекъсното.Писна ми.Cambio Dolor... На 8-ми март ми направи изненада хаха.На прошка пък му искам прошка,а той каза,че по-късно ще се разберем.Аз му казах,че искам да ми прости за всичките ми грешки.И той отлагаше да говорим за това..Аз непрекъснато го търсех,той се криеше.Е какво ще кажете?И аз най-накрая му казах,да забрави,че съществувам и,че на 7 имам рд. Той нищо не писа смс.И така няколко дни психически се побърках и рухнах отвсякъде.После след няколко дни,той ми каза,да не го търся и това е КРАЯ!

опитай се да поговориш с него, обясни му ситуацията, кажи му че няма смисъл от тая връзка и без това няма как да се виждате... И аз съм била в такова положение с 1 момче от София, н0 последните дни много започнахме да се караме, правеше ми сценки защо съм излизала с момчета ала бала, ии накрая се стигна до извода че няма смисъл от това, и двамата се отказахме.. бл0кирах г0 в скайп, смених си номера и така.. незнам мн за вашия случай, н0 щом сте от различни градове и няма как да се виждате, според мен няма смисъл от тая връзка.. ще донесе само болка и пропиляни мечти.. тка че направи всичко възможно да те забрави айде успех.. {}
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

mi milichka pri teb 6te stane 1 godina pri men po4ti 3 no az ve4e moje bi sym go preedolqla ;] napylno razbiram kakvo izpitva6 ti go obi4a6 no toi samo te naranqva i to4no kogato zapo4ne6 da se syvema6 toi pak se vry6ta sys sebi si svy6ta i tvoite 4uvstva i kogata e napylno sigyren 4e te ima pak te naranqva ... moq syvet e sledva6tiq pyt kogato te potyrsi kogato poiska da e s teb ti ne se poddavai ... predi kogato toi poiska6e da me celune az ne sym se protivila no posle sprqh da se poddavam na izku6enieto !dori 1 celuvka 6te te nakara otnovo da ludne6 po nego i 6te si otnovo oqzvima tova e ot men dano sym ti pomognala
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от F4e_stz
    mi milichka pri teb 6te stane 1 godina pri men po4ti 3 no az ve4e moje bi sym go preedolqla ;] napylno razbiram kakvo izpitva6 ti go obi4a6 no toi samo te naranqva i to4no kogato zapo4ne6 da se syvema6 toi pak se vry6ta sys sebi si svy6ta i tvoite 4uvstva i kogata e napylno sigyren 4e te ima pak te naranqva ... moq syvet e sledva6tiq pyt kogato te potyrsi kogato poiska da e s teb ti ne se poddavai ... predi kogato toi poiska6e da me celune az ne sym se protivila no posle sprqh da se poddavam na izku6enieto !dori 1 celuvka 6te te nakara otnovo da ludne6 po nego i 6te si otnovo oqzvima tova e ot men dano sym ti pomognala
    Помогна ми и то доста,мерси мацко. Бих искала и момчетата да дадат мнения,правят ли и те такива глупости,и защо?

По темата ти съдя колко много той те "обича " ! Щом се държи като малко дете няма смисъл да продължаваш да се ядосваш за него . Така или иначе няма да се промени , за това по-добре се опитай да го забравиш ! Успех !

Град
    В АдА
    Връзките от растояние са много трудно нещо поговорете си и ако ти каже пак същите глупости и после пак те търси си смени номера

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Връзките от растояние са много трудно нещо поговорете си и ако ти каже пак същите глупости и после пак те търси си смени номера
    +1
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Не се занимавай..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си