.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: gadga

gadga

gdasgasd

никакви
    we give it all.

Супер фен
    Град
    Панацея
    кола маска и бикче
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Аз съм МОМИЧЕ и изкам да кажа че МОМЧЕТАТА,които си обезкосмяват краката провят доста добро впечатление,поне при повечето момичета. Е има и някой които смятата това за гейско и некви подобни но според мен (и повечето от моите приятелки) е доста по добре отколкото да са с крака все едно с вълнени чорапи.

Град
    Русе
    и АЗ СЪМ МОМИЧЕ АМА НАЙ-ДОБРЕ ИЛИ С КОЛА МАСКА ИЛИ С ЕПИЛАТОР...бРЪСНЕНЕТО Е бОЗА ...ГАДНО Е ПОСЛЕ КОСМИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ !
    ...

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    Аз съм МОМИЧЕ и изкам да кажа че МОМЧЕТАТА,които си обезкосмяват краката провят доста добро впечатление,поне при повечето момичета. Е има и някой които смятата това за гейско и некви подобни но според мен (и повечето от моите приятелки) е доста по добре отколкото да са с крака все едно с вълнени чорапи.
    +1 !

Да бе,и аз съм момиче обааче момче с епилаторр..те малко бъзльовци си падат и се плашат от епилатора ..
    шОkолuзupaнаааа

Град
    Bikini Bottom

Re: Бръснене на крака на момчета

Цитирай Първоначално написано от teen_boy
    Искам да питам момчетатата как си бръснат краката, в смисъл не да ми обясняват как го правят, а какви методи използват
    За бръсненето методът е един: Хващаш бръснача и почваш.

(Ти май имаш предвит ОБЕЗКОСМЯВАНЕ на краката)

По темата: Момче съм и НЕ си бръсна краката, нито си правя кола маска....

Re: Бръснене на крака на момчета

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Цитирай Първоначално написано от teen_boy
    Искам да питам момчетатата как си бръснат краката, в смисъл не да ми обясняват как го правят, а какви методи използват
    За бръсненето методът е един: Хващаш бръснача и почваш.

(Ти май имаш предвит ОБЕЗКОСМЯВАНЕ на краката)

По темата: Момче съм и НЕ си бръсна краката, нито си правя кола маска....

и когато се осъзнаеш те е добре да се обезкосмиш с КОСАЧКАТА ли ша стане

Ми аз съм момче, ама тва изобщо не ми пречи да си епилирам краката, понеже просто искам да се поддържам добре, а и според мене чистите крачка са много по-добре изглеждащи от окосмените ... + тва така се чувствам по гот. А за тези, които смятат, че е гейско ... Е аз досега не съм открил такива наклонности в себе си, а го правя ... тъй че ... моля, моля А главната причина е, че момичетата го харесват, а целта е точно това Не ми пука за мнението на момчета в тая насока

Повече от фен Аватара на plamka
    Хахах, сега се сетих първия път брат ми като набара епилатора... Трябваше да го уча как... щото не смееше да го доближи до кожата си. Абе голямо пискане и учене беше, ама се справи. По - нататък се свиква. Иначе той и с крем депилатоар се е обезкосмявал... Абе лично твой избор си е, но по - добре със крем депилатоар от колкото със самобръсначка. Поне така си мисля.

Град
    blg
    napalno sam saglasna ina4e po temata kola maska

Цитирай Първоначално написано от outofspacE
    Ми аз съм момче, ама тва изобщо не ми пречи да си епилирам краката, понеже просто искам да се поддържам добре, а и според мене чистите крачка са много по-добре изглеждащи от окосмените ... + тва така се чувствам по гот. А за тези, които смятат, че е гейско ... Е аз досега не съм открил такива наклонности в себе си, а го правя ... тъй че ... моля, моля А главната причина е, че момичетата го харесват, а целта е точно това Не ми пука за мнението на момчета в тая насока

браво точно така трябва да се мисли според мен

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от outofspacE

браво точно така трябва да се мисли според мен
    =D>
    шОkолuзupaнаааа

обожавам обескосмени мъже.. някакви глааадички замечтах се..

Аз съм момиче и ще кажа,че не ми харесват мъжки епилирани крака,тука си е до лични предпочитания.
    Едно момче от моя клас си ги беше епилирало и другите го скъсаха от подигравки и сега ги остави да растат и станаха отвратително големи и черни.Така,че преди да се епилирате помислете добре.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Аз съм момиче и ще кажа,че не ми харесват мъжки епилирани крака,тука си е до лични предпочитания.
    Едно момче от моя клас си ги беше епилирало и другите го скъсаха от подигравки и сега ги остави да растат и станаха отвратително големи и черни.Така,че преди да се епилирате помислете добре.

да наистина е до собствено предпочетание.А от моя клас почти всички момчета се обезкосмяват и дори обменят опит и идеи
    А тва за подигравките е супер тъпо според мен

nemoga da priema mom4eta da se brusnta kamoli momi4etata moga da ti preporu4am samo kola maska

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

евала аз лично кола маска и после само епилатор :P

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka

да наистина е до собствено предпочетание.А от моя клас почти всички момчета се обезкосмяват и дори обменят опит и идеи
    Група момиченца
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Дам,дам и аз мисля така

Еми ползвал съм а3... кола маска.. крем деплатоар... но най добре с кола маска
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Nqkyde tam
    Мъж с обезкосмени крака?! ...и после какво състезават се с гаджето на кого са по глътки краката ли... на момичето или на момчето.Нищо личнo към никого но за мен не e за предпочитане.

не обичам да гледам некфи момчета с космати кръка гнус ме е предпочитам тези които си чистат космите а тфа бързо става с епилатор

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Абе има ли значение дали е обезкосмен или не - ''гладички'' още малко да вземе да ги полира . Колкото до методите кола маска ест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си