gdasgasd
кола маска и бикче![]()
Първоначално написано от Say It Right
Аз съм МОМИЧЕ и изкам да кажа че МОМЧЕТАТА,които си обезкосмяват краката провят доста добро впечатление,поне при повечето момичета.Е има и някой които смятата това за гейско и некви подобни но според мен (и повечето от моите приятелки) е доста по добре отколкото да са с крака все едно с вълнени чорапи.
и АЗ СЪМ МОМИЧЕ АМА НАЙ-ДОБРЕ ИЛИ С КОЛА МАСКА ИЛИ С ЕПИЛАТОР...бРЪСНЕНЕТО Е бОЗА ...ГАДНО Е ПОСЛЕ КОСМИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ !
...
+1 !Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
Да бе,и аз съм момичеобааче момче с епилаторр..те малко бъзльовци си падат и се плашат от епилатора ..
![]()
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
За бръсненето методът е един: Хващаш бръснача и почваш.Първоначално написано от teen_boy
(Ти май имаш предвит ОБЕЗКОСМЯВАНЕ на краката)
По темата: Момче съм и НЕ си бръсна краката, нито си правя кола маска....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от chipi_kaoo
и когато се осъзнаеш те е добре да се обезкосмиш с КОСАЧКАТА ли ша стане![]()
Ми аз съм момче, ама тва изобщо не ми пречи да си епилирам краката, понеже просто искам да се поддържам добре, а и според мене чистите крачка са много по-добре изглеждащи от окосмените ... + тва така се чувствам по гот. А за тези, които смятат, че е гейско ...Е аз досега не съм открил такива наклонности в себе си, а го правя ... тъй че ... моля, моля
А главната причина е, че момичетата го харесват, а целта е точно това
Не ми пука за мнението на момчета в тая насока
![]()
Хахах, сега се сетих първия път брат ми като набара епилатора... Трябваше да го уча как... щото не смееше да го доближи до кожата си.Абе голямо пискане и учене беше, ама се справи. По - нататък се свиква. Иначе той и с крем депилатоар се е обезкосмявал... Абе лично твой избор си е, но по - добре със крем депилатоар от колкото със самобръсначка. Поне така си мисля.
![]()
napalno sam saglasnaПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
ina4e po temata kola maska
![]()
Първоначално написано от outofspacE
браво точно така трябва да се мисли според мен
=D>Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
шОkолuзupaнаааа
√
Аз съм момиче и ще кажа,че не ми харесват мъжки епилирани крака,тука си е до лични предпочитания.
Едно момче от моя клас си ги беше епилирало и другите го скъсаха от подигравки и сега ги остави да растат и станаха отвратително големи и черни.Така,че преди да се епилирате помислете добре.
Първоначално написано от love^veselka
да наистина е до собствено предпочетание.А от моя клас почти всички момчета се обезкосмяват и дори обменят опит и идеи![]()
А тва за подигравките е супер тъпо според мен![]()
евала аз лично кола маска и после само епилатор :P
Група момиченцаПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
Дам,дам и аз мисля така![]()
![]()
![]()
Еми ползвал съм а3... кола маска.. крем деплатоар...но най добре с кола маска
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
.......
не обичам да гледам некфи момчета с космати кръка гнус ме е предпочитам тези които си чистат космите а тфа бързо става с епилатор![]()
![]()
Абе има ли значение дали е обезкосмен или не - ''гладички'' още малко да вземе да ги полира. Колкото до методите кола маска ест
![]()