- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- новия брой на Грация с чанта
искам да попитам някой дали си е взел последния брий на Грация с чантата? интересуват ме размерите на чантата,какво представлява и в какви цветове я има
предварително благодаря![]()
няма любов
Цветове-черна и розова
Размер-два пъти по-голяма е от самото списание
Да аз си я взех.. емии не става за даскало, ако е искаш за това, ми по-скоро аз я определям като чанта за плаж. По-издължена е и става също ако ходиш някаде за 1-2 дена и ти трябват 2 чифта дрехи и така.. Лятото ще я включа в употреба![]()
Иначе цветовете до колкото аз знам са черно и цикламено.. Аз си взех цикламената и ми харесва лично на мен цвета..
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Готин цвят е, но модела не ми харесва.
ooo ne ti trqabva az si q vzeh 4ernata brytalna e 100% ti samata shte mojesh da se mushnesh f neqprosto naistina za daskalo nqma da stane pak i e smeshna ne se precakvai
![]()
Аз мислех да си я взема , но първо не мога да намеря черна ...и ся като прочетох и коментарите съвсеем се отказах
...
Ами и аз се чудя дали да си я взема.В училище поне 6-7 момичета са с такива чанти(от този брой).Но мисля, че няма да я взема.![]()
А тва списание колко струва(извинете за въпроса ама не съм по списанията, защото обикновено си чета в нета)И знаете ли някои други списния в които често има подаръци и колко струват?
Пак ще е чантаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
В Чернобил пак е пролет, тревата е синя, птичките лаят...
Една приятелка си е взела.
Розова и е доста голяма..
Аз лично ако имах бих я ползвала за басейни макар че ги мразя.![]()
London Tipton
На мен лично тия подаръци и чанти дето ги раздават от това списание са ми ужасни всичките, а и са голям боклук![]()
Така е..Първоначално написано от Baby_b
не си струва за 7 лева или там,колкото беше![]()
taka e.Първоначално написано от Baby_b
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Честно,тия чанти на Грация са ужасни всичките!![]()
аз имам една чантичка на Грация от минал брой.
но сега си търся бяла,не за училище,но да не е малка,все пак сега на мода са тобрите. дано в следващите броеве да има бяла,а кога ще излиза новия брой
мерси на сички мацинки,които се отзоваха![]()
![]()
![]()
няма любов
uff mnoy iskam nekfa 4anti4ka ot graciq spr mnoy poznati si zimat ot tam i se gotini..ama tezi koito po nagore pokazaha neme kefqt..
;]] kude moga da vidq v sledva6tite meseci kakvi 6te sa podarucite ?? :P
Става за плажна чанта
Не е толкова малка, колкото я показват в рекламата. Има я в черно и розово.![]()
през два поста нагоре виж в следващия брой подаръцитеПървоначално написано от rosencetooo
няма любов
+1Първоначално написано от iveto__91
Vqrvai mi kjato vidq f-ka sas 4anta Graciq i se spukvam da i se hilq ;] mnoooogo e zle baceeeee
Неподходящ размер на снимка в подпис!
дааааа ще е мн яка чанта...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
в този брой отзад на последната страница е има и е бяла...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!