- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хормон за спиране на растежа
чувала съм че има хормон за спиране на растежа знаете ли нещо повече???
мм аз за такова нещо не знам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
mda,znaem che sa wredni i mogat da narushat seriozno procesite w mozaka?
ne si struwa riska,ne e losho da si wisoka spokoino;)
Има хормон на растежа, ама за спиране на растежа не съм чувала...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX,-4arovnata-, i kato ne ste chuwali trqbwashe li da puskate mnenie, che ne znaete?silno me symnqwa,che towa q interesuwa
www,BeB0_UlTrA_KiSs e prawa;)ne de moje da sujalqwash,a i edwa li shte razstej oshte mnogo+towa ne znaesh kolko hora sujalqwat i iskat da budat po-wisoki ot kolkoto sa;)
Абе с тия хормони шега не бива.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ееее как да няма.Нали гимнастичките май ги тъпчат с такива, за да останат мънички на ръст, поне така съм чувала.Но не е мн хубаво, защото после като ги спрат стават много високи и безформени(някакви доста кльощави, поне съм виждала няколко такива момичета и затова така мисля)Но просто не се съсипвай с подобни химии.
и все пак от 8 мнения не получих нито 1 който да ми върши работа тцтц
xaxa az sam ot tqxПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми темата е за да ми кажете примерно колко струва,как се казва ала бала а не да ме разубеждавате
emi otidi na mqsto i pitai kolko struwa?da ne mislsih,che tyka e pylno s psihopati kato teb,koito tursqt hormoni,koito da im uwredqt mozyka?tyka nqma psihopatiр chisto i prosto ima samo poluidioti
Първоначално написано от hey:)
![]()
![]()
![]()
отдавна не се бях смял така
1. има хормон на разтежа както казаха
2. хормон за спиране на разтежя НЯМА
3. гимнастичките не ги зобят с не съществуващи хормони![]()
така е се казва самия хормон . в организма се секретира от хипофизата която се намира в мозъка , а иначе го има и в инжекционна форма но е скъп и не може да се намери лесно
NH3,ne ne,ima hormoni,no sa opasni za da ne uwredqt glawniq mozyk,poneje teq hormoni se nabawqt ot tam kolkoto znam drugiq nachin e s operaciq,koqto sushto e dosta opasna
ти си у филмО яко
хормоните не се бият все едно са витаминки , ако имаш малко акъл в главата и лекарски надзор няма да имаш проблем
лелее добре деПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
![]()
не ме яж питам просто хаха може па и да знаете хаха
![]()
obarkvat junkciqta na organizma,za6toto taka toi ne se dorazviva![]()