.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Известно е къде е бил Иван по време на концерта- видео

Иван от Мюзик Айдъл, който застраши сериозно бъдещето си участие в музикалния формат, с това, че не присъства по време на големия концерт в понеделник, стана известно какво точно е правил по това време.

Цялата новина и ВИДЕО - - http://www.teenproblem.net/news/s/702.html

Дали това е основателна причина за отсъствието му на големия концерт, според мен - не ! И ако е така, то тогава вероятността да го изхвърлят от шоуто става още по-голяма...
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Град
    Русе
    Да се маха!
    ...

както каза снощи Дони сиготно го е било страх че няма да се справи....или просто от простотия не се появи

толкова хора мечтаят за такава възмойност и са много по талантливи от него а той да си пропилее шанса.Просто незнам кво цели тоя човек.Пламена пее 100 пъти по добре...сериозна е....а я изгониха

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Твърдо против тоз балък да напуска !
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Примитивен човек, жаден за внимание. За мен не може да пее, а само се лигави и що годе го докарва.
    Some things are better left unsaid!

prosto toi ne e za tyk a moje bi za Big Brother tam pone 6te my e pozvoleno da si pravi glupostite ;]
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    както каза снощи Дони сиготно го е било страх че няма да се справи....или просто от простотия не се появи
    Второто, второто
    Все пак Иван е подписал договор и не може да не идва на концертите (на мюзик айдъл).
    п.с. На второто видео Иван пак показа простащина с онези "еротични" движения в началото на тази бих могъл да кажа Ембелматична песен
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

ами според мен може да пее..ама това е друго
    човека си отива да прай шоу или по сценарий е така ,ако не е по сценарий те съдийте го пуснаха да продължи ..а сега ревът
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си