- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лош секс ?
ами потърсих не знам дали има аз поне не видях такаа тема... така, че кажете случвало ли ви се е кога, защо и какво направихте след това![]()
Kitaiski restoranti kitaiski magazini
tuka moga da izkaram pindise godini
axaxxaxa
Охохо.. слу4вало ми се е, да. Когато съм нямала желание и съм го правила само заради партньора, никога не ми е било хубаво. Да не говорим, 4е и с желание, пак не ми е било хубаво..
Какво съм направила? Емм.. нищо. Мъл4ала съм си, поне той да е доволен и готово. И съм симулирала. Тъпо, ама..
![]()
Робинята на Quench
pod kakvo ima6 predvid lo6 seks,
ми да не ти хареса...
Kitaiski restoranti kitaiski magazini
tuka moga da izkaram pindise godini
axaxxaxa
to vinagi mi haresva pove4eto pyti na vas ne vi haresva.
Лош сексХммм май не ми се е случвало
Винаги ми е приятно повреме на секс
Просто приятелят ми знае как да ми достави удоволствие
А ако се случи така,че гаджето ми иска да правим секс а аз не-ми не правим
Не че не искам да му доставя удоволствие,но той ме познава прекалено добре и разбира когато нямам желание
![]()
Да имала съм лош секс с един партньорТака и не се поправи в това отношение ! Накрая скъсахме.Не само заради лошия секс, но и по тази причина. Секса е много важен елемент в една връзка и ако не върви и самата връзка не се получава. Шанс
![]()
Ами случвало се е. Мен много ме боли и след определен момент има само болка. А и като цяло съм имала актове, които само мога да запиша в графа-правили сме секс. не винаги е невероятно. Понякога е вълшебно, а друг път нещо ме стяга, уморена съм или пък се загледам в телевизията, разсейвам се и..край.
И все пак хубавите актове преобладават. Нищо не съм правила. Той ме познава до болка и може да прецени дали ми е било хубаво или не. И ако почувства, че не съм доволна, обикновено пристъпва и към други действия.
И все пак доволната му физиономия и дежурната му прозявка след оргазъм, са душевен оргазъм и за ме. Пожнякога правя секс само, за да видя това изражение.
da imala sum !Be6e si izdunka napravo!Legnahme si v 5 i az zaspah toi ne6to mi se natiska6e i na sun sum go pravila .toi me e ital dali sum budna i az ne sum otgovorila !!!!!!!!!!![]()
![]()
Предполагам си имаш приятел/ка ( не видях дали си момче или момиче сори ) и затовА питаш .
Преди доста време , с тогавашнати ми приятелка , която беше девствена , но адски много искаше да правим секс , като същевременно я беше срам много и се спичаше секи път . Мда парвите няколко пъти , не ми харесваше определено - но с времето и тя доби кураж и опит и нещата потръгнаха ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Sluchvat se i takiva momenti ponqkoga v jivota.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Parvite nqkolko pati bqha otvratitelni. Prosto prekaleno mnogo bole6e za da usetq ne6to hubavo v cqlata rabota.![]()
Napravilo mi e vpe4atlenie 4e 1viq pat kato pravq sex s 1no mom4e e nqkva parodiq, na 3tiq pat obiknoveno ve4e po4vame da si pasvame i vs e na 6![]()
EMiii to ne e lo6,az vinagi sym iskala sex kato izlezna s moya ,oba4e 2 pyti se e slu4valo primerno da svyr6a i to mn. yako i ot tam na tatyk ve4e mi e nepriqtno :#
Seki ima i dobri i lo6i momenti v sexa ne vinagi se polu4ava idealno ama kakvo da se pravi trqbva i prez tqh da se mine se pak 4ovek se u4i ot gre6kite si![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !