.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

крем за тен

по принцип сега се продават много кремове или лосиони за тен и някои от тях съм ги ползвала но ефекта е почти нулев
    вие ползвали ли сте такива неща и ако да от кои сте доволни (и ако дадете малко информация как го използвате и след колко време си вижда резултата ще съм ви благодарна)

Да използвала съм на ейвън и след като се намазах станах на петна все едно че не съм се къпала от години и най - лошото е че много трудно го махнах . Оттогава не ползвам такива продукти

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми една приятелка ползва на Dove и е много доволна. Трябва само да се мажеш всеки ден и да го размазваш много добре, иначе ще се получи на петна.

Град
    blg
    tva e mn otnositelno edna priqtelka polzva6e za liceto posle i ostana 1 petno koeto ne se maxa6e s dni spored men po dobre solarium

Град
    Deathland
    Ами аз миналата година ползвах на DOVE и бях мн доволна
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Аз имам на Nivea summer Beauty i na AVON и не съм доволна,както казаха по-горе ставаш на петна колкото и да се стараеш да го размажеш добре все някъде ще остане малко повече.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Аз имам на Nivea summer Beauty i na AVON и не съм доволна,както казаха по-горе ставаш на петна колкото и да се стараеш да го размажеш добре все някъде ще остане малко повече.
    v cosmoto pi6e 4e se su6i 2 minyti sus se6oar losiona i ne se slagat drehite dokato ne popie.Taka ne stava6 na petna ama nz kolko e verno,ama 6tom v cosmopolitan go pi6e si pravete izvodite

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    v cosmoto pi6e 4e se su6i 2 minyti sus se6oar losiona i ne se slagat drehite dokato ne popie.Taka ne stava6 na petna ama nz kolko e verno,ama 6tom v cosmopolitan go pi6e si pravete izvodite
    Да си суша тялото със сещоар?
    За пръв път чувам,но ми изглежда нереално ти като го нанесеш неравномерно и го издухаш със сешоара е същото поне според мен де

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

ми к'ъвто и лосион да използваш все ще стане на петна или дори да не е в началото пак ще се преебе нещо в последствие.Най-добре е да си ходиш на солаиум и лосиона за тен да ползваш за изравняване и по-завършен вид .Иначе добри са Nutri summer нa L'oreal за лице и Summer beauty-nivea body.И при всяко нанасяне смесваш с нормален лосион за да се застраховаш от образуване на петна и готово!

Сестра ми сега си взе L'oreal Nutri summer и е доволна засега. От този на Dove също сме взимали, но на Лореал и на мен ми харесва повече.
    Просто се изисква преди това добре да си си ексфолирал кожата и да го нанесеш равномерно, което не винаги се получава.
    Но лично аз съм привърженичка на солариума. Предпочитам го пред разните бронзанти и кремове.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз много си се харесвам,именно,че съм си мургава и такива глупости не ми трябват.Чувала съм за автобронзанти,но не съм запозната повече за марки и такива глупости. Лятото хващам много бързо тен и ставам като шоколад.В каталога на "Avon",съм заглеждала такива продукти,но не знам дали изобщо има полза от тях.Успех в постигането на тен.

Град
    Sofia
    Майка ми веднъж си беше зела такова,ушким да си напрай повече тен и стана на петна,които не можеше да махне с седмици...така че по добре си се печи на слънце или солариум...

Eеем,да ест че на солариум е по хубаво,но на мен като не ми дават аз ползвам на NIVEA и съм мн доволна харесва ми не съм на петна секи ден си го ползвам и сичку ми е perfect

Офф аз съм ползвала на много марки но нито един крем не ми хареса
    според мен са боклуци нищо не правят и употребата им е излишна само си съсипваш кожата

майка ми ползва лосион на Garnier .. дори го рекламират, но за съжаление немога да ти кажа какъв е резултата, понеже си го купи скоро..

Повече от фен
    До тук всички които изредиха по-горе съм ползвала и от всички съм ставала на петна .. също ползвах на Oriflame и Johnson`s baby и при тях ефектът е същия ! Моят съвет е солариум .. ако все пак решиш да се мажеш ползвай ръкавици на ръцете и разнасяй хубаво и плътно и ако трябва чакай по един час но да е засъхнало съвсем когато решиш да си обличаш дрехите
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

az polzvam na Nivea..i sam mn dovolna..super e)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си