.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Пъпки

Пъпки

Здравейте.На 16 години съм.Момче съм.Искам да ви попитам какво да използвам да ми намалеят пъпките.Аз нямам чак толкова много папки колкото зачервено такова като папка по носа ама немога да ви го обесня какво точно представлява акне ли му викат незнам.Използвам силицилов спирт,крем бочко и крем здраве.Но нз в пубертета съм и пъпките са от него и нз дали минава от силициловия спирт пъпките.Не мога да забележа.Някой може ли да ми каже какво използва и какво да си купа за намаляне на папките и махане на това червеното...Някой който използва нещо и наистина му помага.Благодаря предварително

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами отиваш в аптеката и там ще те посъветват. Също може да погледнеш каталози на Oriflame/Avon но от там може и да се разочароваш.

И още един съвет - цъсваш на търсачка и търсиш!

ти си чисти редовно лицито в дълбочина и полсе кажи дали имаш

Град
    София
    Лептен

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами ако е акне, отиди на кожен лекар, защото може да е нещо сериозно и внимавай да не си увредиш кожата...

Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Лептен
    +1
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Има страшно много продукти против акне .. аз съм доволна от продуктите на Avon, Oriflame, Garnier, Clean&Clear ... може и да отидеш на комзетик

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

vse o6e ne moga da razbera za6to ima moje bi 1000000000000000000 temi za pupkite.hora,porovete se malko i 6e namerite tova koeto vi trqbva.pisna mi ot tezi temi.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Колко ще ми вземе да отида на козметик и той дали ще ми махне пъпките веднага ли става?

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    s lepten za desetina dni kojata stava zdrava i 4ista...lepten naistina pomaga i izpolzvaneto mu ne pri4inqva strani4ki efekti az doktor Lili Krumova kato dermatolog se ubedih v deistvieto mu i sega sum 6tastliva 4e moga da go predloja na vsi4ki mi klienti predlagat se dve serii mujka-GF i jenksa na koqto zabravih imeto

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Има един син крем(отвън).Казва се "Акне крем-гел" МНОГО помага и е около 3-4лв. не повече.Много е ефикасен,аз имах преди пъпчици тук-там,но сега вече мога да се похваля с чиста кожа.Използваш го всяка вечер(ако имаш повече пъпки може и през деня) и ще видиш резултата!!!Доколкото видях горе имаше едно мнение за почистване на можата,да,може и това да е проблема,опитай с всичко.Успех )) И спокойно-тва е пубертета

Зинерит му е майката. Препоръчвам ти го от личен опит. Действително има много голям ефект.
    Аз преди нях много отчаяна, но в крайна сметка само това ми помогна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    In Devil's Castle
    ами...не знам.питай дерматолог за сигурен резултат
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от asd
    Колко ще ми вземе да отида на козметик и той дали ще ми махне пъпките веднага ли става?
    еми не веднага.. но може би на следващия ден ще е няма..
    Мечтите са безкрайни..

Град
    Blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    birena maq
    И аз съм чувала,че бирената мая много помага.Също и Зинерит-там 100% действие

Цитирай Първоначално написано от alek200
    Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Лептен
    +1
    +1

Така ... от каде да започна .. аха:
    1. Не си зимай Lepten едва ли има нещо, което да помага за десет дена а и може да стане по-зле има и такива случай.
    2. Как може да си мажеш лицето със спирт ако ти е чустителна кожата ти към спирт ще почне да се лущи и става неприятно въпреки ако си толкова привърженик на сприта земи една клечка за уши потопия в спирта и намажи само пъпките не цялото лице, но това едва ли ще ти помогне.
    3. Ако наистина е много зле отиди на дерматолог.
    Ако не ти се ходи мога да ти препоръчам продукти на Exfoliac:
    измиващ гел
    ексфолиращ гел
    лосион
    и един крем мисля че се казва acno mega 100 ili 200 зависи аз ползвам тези продукти и съм доволен.
    За да си вземеш някой от продуктите които ти казах разбери първо какъв тип ти е кожата и ще прочетеш на опаковката и ще решиш.
    Миеш се с измиващия гел подсушаваш се, после крема и накрая мажеш пъпките с лосиона. Ексфолиращия гел го ползваш един два пъти в седмицата. Можеш и да ходиш и на козметик ако имаш желание де. И накрая, но не на полседно място всичко трябва да комбинираш с ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ и трябва да прочистиш организма си с около 2,5 литра вода на ден. Извинявам се малко се впуснах в подробности, но се надявам, че съм помогнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си