- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Body Piercing&Tattoo раздел
Мисля, че би било интересно ако направите раздел Body Piercing&Tattoo.В него всеки ще може да се похвали с пиарсинга или татуировката която има, да сподели мнението си, впечатленията си, да попита, да разбере повече за пиарсингите и татуировките... Също така запалените и разбиращи от пиарсинг и татоо ще могат да съветват и описват начина по който се манипулира дадено място и изобретателните ще могат да постват свой модели за татуировки.Мисля че ще се получат интересни дискусий![]()
Подкрепям.Първоначално написано от swords1010
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Принципно админите имат последната дума.
Ако, толкова държиш на това молбата ти да бъде разгледана, така да се каже на "висша инстанция", обърни се към Alex или Coki.
Мнението на потребителите е важно за нас.
Всичко добро.![]()
И раздел за наркотиците би бил идеален.Първоначално написано от swords1010
Първоначално написано от AnincetoSexy
[quote="XceSS"]До преди няколко месеца имаше такъв раздел, години наредПървоначално написано от swords1010
![]()
[quote="Аз съм БЪЛГАРЧЕ"]Знам, заради него се регистрирах, но сега го няма нали...Първоначално написано от XceSS
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не се предавай толкова лесно бе!Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
Поткрепям идеята, може и да се комбинират примерно няколко теми в един разел!
Едни искат наркотици, други татоировки, аз пък искам професионален раздел за Софтуер и Хардуер, ама за сега няма!
Такаче може и да измислим нещо, щом сме заедно и не се отказваме от идейте си всичко можем да направим и да помогнем за развитието на сайта!
Всичко свързано с компютри!
Раздел за наркотици едва ли ще има някога отново.![]()
Е не.Свикнала съм като каже някой не, значи не... ама ако си променят мнението ще е яко защото наистина ако имаше такъв раздел бих влизала в всяко свободно време..Първоначално написано от Ловеч
![]()
Ловеч тук надали има толкова професионалисти за Софтуер и Хардуер..![]()
Повярвай няма такива но за разлика от това има професионалисти за GSM & SIMS 2Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
За сега не се предвижда създаването на такъв раздел. Ако тръгне дискусия по въпроса, ще ви уведомим чрез тема.
Приятен ден.