- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КаФеНцА
винаги си плащам своето...не ми е приятно момчето да ми плаща сметката.Обаче задължително на първата среща трябва да предложи да я плати....(тънкости)![]()
someone else...
Еми едно 95% аз плащам сметките... Случвало се е 1,2,3 пъти тя да плати сметката с доста обеждения. Иначе съм голям инат! Плащам си винаги!!!
Понякога се случва повече да се охарча като сме с приятелките и... Невърви да платя нашта сметка и да ги оставя те да си плащат сметката. Плащам и тяхната!
Попринцип най-много мразя някой да ми плати сметката... Дали то момиченцето ми или приятели...
Просто тип нагласа... За мен 30-40 лева не са проблем... Защото си изкарвам месечно доста парички! Но има хора който не са добре финансово и мисля че тогава компросите са най-добро решение...
Но съм ставал и свидетел едно момче от бедно семейство бих казал дори доста зле финансово, но никога не са му плащали сметката винаги той си е плащал! Дори е черпил...
Евалата на такива хора!!!
Ми като излизахме с бившия той плащаше, макар че определено не беше необходимо.А с моя още не сме ходили![]()
mi na mene mi e vse edno, no toi se pritesnqva kato az pla6tam
vednyj mu kupih edna fanta, ei taka bez povod, za da go 4erpa, i toi do den dne6en q pomni...
ami da obiknoveno toi... 6toto vednyj se slu4i da nqma pari i mu vikam "haide da piem po ne6to" i toi " a ne az nqmam pari... ne iskam da stane kato s fantata!"i az mnogo mu se smeq za pustata fanta!
eiii az sym imala mn sladko mom4e we! (de da be6e moe po to4no)![]()
Първоначално написано от Riot
ха-ха-ха-ха това ме зарадва много!Първоначално написано от soulja_girl4e
Един път докато си седя и се пека на плажа и тя идва с 2 сладоледа 1 за мен един за нея... Седях и гледах и мигах.. Викам мерси но защо? И тя еми исках да те почерпя... И аз ем хубаво и секи път сега като сме някъде и тя иска да плати сметката и викам ти ме черпи сладолед стига ти толкоз да черпиш.
Нямаш си напредстава кво е чувстово... Супер мило е!![]()
аз ;> ама някой път се дрънкаме като малки деца щото тя изявява инициативата да плаща, апък аз не и давам![]()
Понеже стигам само да първа среща , аз!Хах базикам се ,ами т различно ту аз , ту тя!
Мии някси ми е неудобно да ми плащат сметките.Но когато как дойде![]()
винаги аз плащаХ , тя си е плащала 1 или май 2 пъти не помня и бяхме много хора и тя беше сърдита иначе като видя че се бърка за пари тръгвах да я целувам и през тва време оставях парите на масата![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
на първите 2-3 аиде 4 срещи момчето плаща за да се покаже че е кавалер после всичко е според зависи ако но според мен трябва да си делят сметката защото не всики имам финансовата възможност да плащат сметката на гаджето си всеки ден примерно или ако не е всеки ден през ден
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
аууу това най го мразя, момче да ми плати сметката! Не позволявам такова нещо :P Само веднъж ми платиха сметката и после съжалявах много...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Охх тва със сметките ми напомни как един пич ме беше поканил на "среща".... и само вече се прибираме и взехме маршрутка, а аз нямах дребни и понеже той нищо не каза, аз го помолих да ми плати маршрутката, при което той ми казва- "Да,разбира се. Не се притеснявай, като слезем ще развалиш и ще ми ги върнеш." И после ме е накрал да разваля 2о кинта, за да му върна левчето и 5о-те стотинки![]()
![]()
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
nikoga ne sam se nadqvala nqkoi da mi plashta smetkata.Chuvstvam se...zavisima.Ne bih si razvalila mnenieto za nqkoi samo zashtoto ne mi e platil kirlivata bira...Sas segashniq mi priqtel kogato az imam po malko pari plashta toi,sledvashtiq put cherpq az ili si razdelqme smetkata.
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Много си заблудена начи... Това че ходиш с някой незначи, че трябва да ти плаща... Все пак ходите, защото се обичате а не щот има парички...Първоначално написано от ^blue_cat
Или може би си 13 годишно момиченце, от тея дето гледат да 'фанат някой да им плаща кафенцата![]()
По темата ами доста често приятеля ми го плаща, но ми е леко неловко, защото по принцип не обичам някой друг да ми плаща.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от СмърФ
Тоя е бил голям пич, то няма лошо да му ги върнеш, ама чак да те накара
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първия път като излязохме с приятеля ми все той плащаше сметките и на мен ми беше супер неудобно,после се разбрахме да се редуваме.Веднъж да платя аз,веднъж той и така,въпреки,че понякога много се караме кой да плати.
Аз плащам освен ако не съм извънредно беден.
Не обичам да ми плащат сметката, защото се чувствам с нещо длъжнаТо бива кавалерство в началото, ама не може винаги момчетата да плащат. Може на тях да им доставя удоволствие, но на мен - не.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ебати удоволствието... да ми взимате парите...ама трябва инвестиция да има...Първоначално написано от chocolate`kiss
Ок, не удоволствие, но повечето момчета казват, че им е неудобно момичетата да плащат. "да ми взимате парите" - ей за това предпочитам аз да си плащам. Не съм нечия инвестиция с бъдеща креватна перспектива...Първоначално написано от w0sh
Nothing but you
I'm addicted to you...
Естествено, че ще кажа така ... иначе нямаше да има 2-ро кафенце нали?
Ай какво се лъжем.. жените винаги сте обичали да харчат пари за вас..
Аз пък НЕ ОБИЧАМ,момче да харчи кинти за мен,дори да има доста...Първоначално написано от w0sh
Не става,просто.Предпочитам аз да си имам и да знам,че съм си купила дрехи пр. с мои кинти.А за кафета хаха,позволявала съм само на 2 момчета да ме черпят,НО мисля,да не повтарям повече.
![]()
![]()
Е защо да няма? Аз не го намирам за излагация да си платя. И не всички са меркантилни използвачки, че да крепят "връзката" си на похарчените за тях париПървоначално написано от w0sh
![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...
Винаги той иска да плаща сметката .. мене ми става супер неудобно всеки път така .. Но пък по някой път гледам като иде до тоалетната или го изпреваря на бара да платя аз ..![]()
![]()
Но той не се сърди де ама е настоятелен всеки път той да плаща
![]()
![]()
![]()