- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера...
Зна4и, бяхме на едно място заедно с това момчеее на едно събитие,дето трябваше да стоим цял ден...и аз понеже съм си общителна, пък и той явно си ме хареса, та се запознахме и целият ден бяхме заедно. Мн се смяхме, изобщо супер мн си допаднахме и накрая нали тва нещо свърши и той ми взе телефона(обаче аз неговия не, щото нали съм готена). Тва беше бая отдавна преди 2 седм примерно...а аз все си чакам, щото наистина мн го харесах, не разбирам що не ми се обажда...не сме на 14 да не знам как стват нещата, обаче наистина ми е гадноСега има възможност да отида на едно място, където и той би отишъл, ако иска случааайно да се засечем. Въспосът е да отида ли или да си запазя гордостта, щом не ми се е обадил да го забравя
отиди
Абе я стига с тази гордост. Ами ако е момчето на живота ти?!:P Я да отиваш!
![]()
Vij sq
parvoto koeto e jivota e tvarde kratak za da jivee6 zaradi gordosta si otidi i se pravi 4e ni6to ne se slu4ilo oba4e 6te 4aka6 tozi pat toi da napravi parvata kra4ka tva e moeto mnenie :P :P
E, да, ама щом не ми се е обадил, значи има няква причина...не искам да се натрапвам, пък и обикновено на мен ми тичат след гъза, не аз след нечий. Пък и той заминава след 4 месеца в чужбина...
mm spored men po tozi na4in ne se natrapva6prosto mu hvarli edna usmivka i vsi4ko 6te e ok toi 6te se po4ustva kofti
![]()
[quote=MartyParty]Рррррр...nat
Момиче съм
А той от каде ще знае, че си там заради него? Проста случайност. И Това не значи, че се натрапваш. Отиди, пък то вече ще си покаже какво ще стане.![]()
Ako vav sqko otno6enie misli6 da zapazi6 gordosta si 6te zagubi6 i propusne6 dosta hubavi momenti v jivota si![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Каква гордост бе?Недей да се възгордяваш толкова и да казваш "На мен по принцип ми тичат след гъза ,а аз на тях НИКОГА - не !" ,защото живота е един кръговрат....пък и винаги има първи път.Не съм казала да ходиш и да му се молиш ,а просто пофлиртувай малко с него ...може би е срамежлив или притеснителен![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
I mu iskai nomera tooo p1tПървоначално написано от Miss_Perfekt
i ti
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Отиди бе м0миче.. с тая гордост до никъде няма да стигнеш.. може да е притеснителен и затова да не ти се е обадил.. 0тиди![]()
![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
Гордост... пфф... я не се излагай...отиваш и това е, ако не, ти губиш
![]()
![]()
Първоначално написано от *kikz*
то сега в повечето случаи момичетата са по-настоятелни!!!
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
По-добре да съжаляваш за нещо, което си направила, отколкото за нещо, което не си!
Първоначално написано от LSGirl
дам така е![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
Много работи може да са се случили (примерно да е загубил номера) отиди нищо няма да загубиш ! Пожелавам ти УСПЕХ![]()
Ти си луда,кфа гордост бе ? Върви!!!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ОтивааайНищо няма да загубиш, а и той няма къде да бяга
It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..
Забрави го. Той едва ли те е запомнил.Първоначално написано от party_queen
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом те харесва се предполага, че се срамува - отиди бе кво ти пука..
The Spark
когато харесваш някои .. винаги ще направиш всичко възможно само и само за да го видиш ... така че отивай .. успех
Agree. Znaesh li kolko podobni nomera imam zahvyrleni i gi namiram sled meseci(ako vyobshte gi namerya). Da ne govorim che se zasichame pak i ako imat naglostta da me popitat zashto ne sym im se obadil(mi zashtoto ne sym iskal, ebasi) im obesnyavam kak sym zaples i sym im zagubil nomera. Davat mi go pak. Az pyk si ostavam zaples...Първоначално написано от LadyDi
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!