.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    София

Не мога да разбера...

Зна4и, бяхме на едно място заедно с това момчеее на едно събитие,дето трябваше да стоим цял ден...и аз понеже съм си общителна, пък и той явно си ме хареса, та се запознахме и целият ден бяхме заедно. Мн се смяхме, изобщо супер мн си допаднахме и накрая нали тва нещо свърши и той ми взе телефона(обаче аз неговия не, щото нали съм готена). Тва беше бая отдавна преди 2 седм примерно...а аз все си чакам, щото наистина мн го харесах, не разбирам що не ми се обажда...не сме на 14 да не знам как стват нещата, обаче наистина ми е гадно Сега има възможност да отида на едно място, където и той би отишъл, ако иска случааайно да се засечем. Въспосът е да отида ли или да си запазя гордостта, щом не ми се е обадил да го забравя

Град
    Varna
    отиди

Абе я стига с тази гордост. Ами ако е момчето на живота ти?! :P Я да отиваш!

Град
    blagoevgrad
    Vij sq
    parvoto koeto e jivota e tvarde kratak za da jivee6 zaradi gordosta si otidi i se pravi 4e ni6to ne se slu4ilo oba4e 6te 4aka6 tozi pat toi da napravi parvata kra4ka tva e moeto mnenie :P :P
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Град
    somewhere over the rainbow
    Рррррр...nat

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от loriot
    отиди

Град
    София
    E, да, ама щом не ми се е обадил, значи има няква причина...не искам да се натрапвам, пък и обикновено на мен ми тичат след гъза, не аз след нечий. Пък и той заминава след 4 месеца в чужбина...

Град
    blagoevgrad
    mm spored men po tozi na4in ne se natrapva6 prosto mu hvarli edna usmivka i vsi4ko 6te e ok toi 6te se po4ustva kofti
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

[quote=MartyParty]Рррррр...nat
    Момиче съм

А той от каде ще знае, че си там заради него? Проста случайност. И Това не значи, че се натрапваш. Отиди, пък то вече ще си покаже какво ще стане.

Ako vav sqko otno6enie misli6 da zapazi6 gordosta si 6te zagubi6 i propusne6 dosta hubavi momenti v jivota si
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Каква гордост бе?Недей да се възгордяваш толкова и да казваш "На мен по принцип ми тичат след гъза ,а аз на тях НИКОГА - не !" ,защото живота е един кръговрат....пък и винаги има първи път.Не съм казала да ходиш и да му се молиш ,а просто пофлиртувай малко с него ...може би е срамежлив или притеснителен
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от loriot
    отиди
    I mu iskai nomera tooo p1t i ti
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Отиди бе м0миче.. с тая гордост до никъде няма да стигнеш.. може да е притеснителен и затова да не ти се е обадил.. 0тиди
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Гордост... пфф... я не се излагай... отиваш и това е, ако не, ти губиш

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от *kikz*
    Отиди бе м0миче.. с тая гордост до никъде няма да стигнеш.. може да е притеснителен и затова да не ти се е обадил.. 0тиди

то сега в повечето случаи момичетата са по-настоятелни!!!
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    По-добре да съжаляваш за нещо, което си направила, отколкото за нещо, което не си!

Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    Цитирай Първоначално написано от *kikz*

то сега в повечето случаи момичетата са по-настоятелни!!!

дам така е
    Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .

Град
    Мездра
    Много работи може да са се случили (примерно да е загубил номера) отиди нищо няма да загубиш ! Пожелавам ти УСПЕХ

Ти си луда,кфа гордост бе ? Върви!!!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Отивааай Нищо няма да загубиш, а и той няма къде да бяга
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Не мога да разбера...

Цитирай Първоначално написано от party_queen
    Зна4и, бяхме на едно място заедно с това момчеее на едно събитие,дето трябваше да стоим цял ден...и аз понеже съм си общителна, пък и той явно си ме хареса, та се запознахме и целият ден бяхме заедно. Мн се смяхме, изобщо супер мн си допаднахме и накрая нали тва нещо свърши и той ми взе телефона(обаче аз неговия не, щото нали съм готена). Тва беше бая отдавна преди 2 седм примерно...а аз все си чакам, щото наистина мн го харесах, не разбирам що не ми се обажда...не сме на 14 да не знам как стват нещата, обаче наистина ми е гадно Сега има възможност да отида на едно място, където и той би отишъл, ако иска случааайно да се засечем. Въспосът е да отида ли или да си запазя гордостта, щом не ми се е обадил да го забравя
    Забрави го. Той едва ли те е запомнил.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Щом те харесва се предполага, че се срамува - отиди бе кво ти пука..
    The Spark

Град
    Варна
    когато харесваш някои .. винаги ще направиш всичко възможно само и само за да го видиш ... така че отивай .. успех

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Re: Не мога да разбера...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Забрави го. Той едва ли те е запомнил.
    Agree. Znaesh li kolko podobni nomera imam zahvyrleni i gi namiram sled meseci(ako vyobshte gi namerya). Da ne govorim che se zasichame pak i ako imat naglostta da me popitat zashto ne sym im se obadil(mi zashtoto ne sym iskal, ebasi) im obesnyavam kak sym zaples i sym im zagubil nomera. Davat mi go pak. Az pyk si ostavam zaples...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си